..::Tüm Hackhell Üyelerini İlgilendiriyo::..

kımse bunu okumaz bıle.70 bın kıseden bekı 3 bını allah kolaylık versın

benim bu siteyle tanışmam bayağı ilginç oldu bigün maillerimi kontrol ediyordum baktım tanımadığım birisinden mail var açtım seni www.hackhell.com da bekliyorum yazıyodu ben dedim bu ne yaa nebiçim bi site önce aklıma geldi kesin korkudun filan dedim sonra googleda arattırdım düzgün bi site çıktı üye oldum filan önceleri pek girmiyordum ama şimdi çıkamıyorum en az günde 4-5saat burdayım o maili bana kim attıysa yakalayıp bizim boğazda boğucam ibn...yi neyse işte öyleee bu site bana ne kattı derseniz çok şey kattı ama gençliğimi elimden aldı.......sahile inip kızlara bile laf atamaz oldum yaaaaaaaaaa

:D evet bende hikayemi anlatim
mSN den arkadaşlarla pek çok site kurduk hepside çöktü :Dtakıldığım bitane kaldı oda işi maddiyata döktü azıttı isim vermiyim küfür ettim çıktım artık o siteden hackhelle göç eden çok arkadaşım vardı sağolsunlar banada dediler :) hackhele geldim ama bi ay okadar aktif olmadım bende ozamnlar 3gb müsik arşivi vardı baktım forumda şarkı isteği çok oluyo bende yetişim dedim 100lerce upload yaptım bi baktım moderatörlük iste diyer arkadaşlar oldu bende yabancı müziğe mod adayı oldum öyle bi yetişmişimki cevaplara bir tane eksi ve hep pozitif oy geldi ondan sonra bir ay foruma giremedim döndüğümde nerde bu diyenler oldu haklılardı zaten bende 1 ay daha giremedim moderatörlüğüm alındı zaten müyapta sağolsun kappattı müzik bölümünü ve şimdi burdayım benim olayım bu

Ewt Beyler Bende Geldim...:)

Ben 89 luyum İst.te Oturuorum GALATASARYLIYIM...:D

Ben Burayı Yane Biriciq HackHell i Googleden buldum...

İlk Zamanlarında Hemde Ozmnlar Tabe Peq Sarmıodu yane Sömürücüydüm...:D

Sonradan Sonraya Ortam Açıldı Arq lar Falan Derqen Alı$qanlıq Halıne Geldi...

Hiçte Pi$man Diilim...Bidaha Olsa Bidaha Yaparım...:)HH Benim İlq Göz Agırım...;)hepiniz Seviom Janlarım Mucx...:)

ben halil bu foruma gıcık oluyom çünki: yok yok ne zaman bi konu açsam bakıyom hemen verilmiş aşırı kaliteli :D takılmaya devam :D int cafeciyim 16 saat netteyim yettimi :D üle işte paylaşımı ve saygılı olmayı severem burdada o var zatti herşeyiyle yetiyo burasıı

Ben daha yeni okulu bitirdim ve bi dublaj arıyordum,bu sitede olduğunu sölediler ve filmi indirdikten sonra burada üyelerin çok nazik ve yardımcı olduklarını gördüm bi daha da kopamadım.....Ama şu hack işini hala öğrenemedim neyse bi gün o da olur...

İhtİyacim Olan Herseyİ Burdan Bulabİlİyorum Hackhell Forum EngÜzel PaylaŞim,dostluk Ve Kardeslİk Olarak GÖrÜyorum Ayrica Burda Calisan Arkadaslarin Emeklerİne Saglik Cok TesekkÜrler:):)

altıncı ayın konusunu öne almakta ne oLuyo:S

MERHABA BEN ŞAMO MARDİNLİYAM,AMELEYİM:D:D:D

adım Şamil 87 doğumluyum mardinde oturuyorum hiımm...Çeçenim beni bu siteyle tanıştıran rahman abim oldu kendiside bu sitede baya kalmış ve seviyor tavsiye etti (rahman.mashadov) güzel dostluklar kurmuş burda tavsiye etti bende bi kere girdim bidahada çıkamadım.Ne ararsam önce burdan aratıyorum.Öss ye hazırlanıyorum aynı zamanda arkadaşımla birlikte kurduğumuz ortak ufacık (hani g.. kadar denir ya) bi şirkette grafikerlik yapıyorum.Burayı seviyorum tanışmak istediğim bi çok insan var ve bikaç kişiyle tanıştım mutluyum.işte böle bekarım 1.78 boyundayım sarışın kahverengi gözlüyüm ve diğer bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:p

Selamunaleyküm

bim kardeş bari biraz ipucu filan wersen :)))
Nasıl olur ??

Ben Salim DEMİRCİ..

23 yaşındayım, işletme fakültesi mezunuyum, istanbul-maltepe de kâimim...(varsa toprak bi pm atsın ;))

hackhell'a eagleomur sayesinde üye oldum, çok güzel arkadaşlıklar kazandım, bi ara full takılıyodum ama epeydir işler yoğun, pek fırsatım olmuyo, pek paylaşımım olmuyor ne yalan söyleyim ama gördüğüm çoğu emeğe teşekkür etmeden geçmiyorum en azından... güncel bölümüne takılırım çoğu zaman, konulara bakarım bazen sinirlenirim kendime engel olamam, sonra uyarı alırım banlarım felan ama şikayetçi değilim aksine hoşşş (mazomuyum neyim?) :)

ayrıca baba mesleğini idame ettirmeye çalışan biriyim, nikelaj ve kromaj kaplama işi yapıyorum, şimdilik bekarım, ama 3 ay sonra herkesi beklerim düğüne :)

selam arkadaşlar...

beni tanıyanlar bilir hackhellin ilk kurulduğu günden beri üyesiyim..
kendime ait iş yerim var antalyada yaşıyorum evliyim birde çocuğum var..
uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan sizlerle olamıyorum ama kalbim her zaman bu güzel insanlarla beraber iyiki varsın hackhell ve iyiki varsınız arkadaşlar neyse şimdilik kolay gelsin..:) bu arada dark ve solarize ve ismini sayamadığım bir çok arkadaşıma kendi adıma teşekkür ediyorum..

ben bu siteyi korku 16 sayesinde tanıdım onceleri sadece oraya bakıyor cıkıyordum son zamanlarda bu foruma baya kaptırdım kendimi sonumuz hayır ola....

SLm ben ALP OĞUZHAN bılgısyar prog.sıyım. bılgısayar ogretmenlıgı okuyorum ıspartada ama
okulmu benı okuyor benmı okulu anlayamadım :durdurun
hacklı arkadsım onermısdı bı gırdım cıkamadım ee baska kımler war?

Geri