..::Tüm Hackhell Üyelerini İlgilendiriyo::..

slm hackhell..Aslında hackhellde pek tanınmasak ta buraya bir kac sey yazma hakkımız vardır umarım..
hackhell ile 2006 yılında tanıştım..oyun crack falan arıyordum..once bu uyuz site illaki beni uye yapacak dedim linkleri de vermiyo..baska site de ararız dedim işim gucum yok ta kaydolacam bu siteye:)..baktık baska sitelerde yok. mecbur uye olduk.sonra ole işte dersten dolaşmaktan vakit bulduk mu azıcık bişeyler yazıyoruz yazıyoruz..kendimden kısaca bahsedecek olursam 20 yasındayım aslen mardinliyim su an ODTÜ de havacılık ve uzay müh. 1. sınıfta okuyorum..hayattan pek bi beklentisi olmayan kimilerince boş kimilerince hoş biriyim:

hem tüm üyeler hemde saygıdeğer üyler demişsin:'(
ama ben kendimi tanıtıyım:D

öncelikle hh ile google'dan kaspersky'a crack ararken tanıştım.
tanıştım tanışalı bu sitedeyim.
kişisel bilgiler:

ben joner
okula gitmekteyim ve öğlenciyim.sabah bilgisayar başına oturmam akşam saat 5.30 gibi eve gelir ve msn hh ile takılırım.
hayatımda hep sihirbaz ya da hacker olmak sitedim ama ikisinide olamadım:(

başkada anlatacak bişiyim yok:durdurun

Cidden saygı değer ve tanınmış mıyım bilmiorum ama en azından katılmak istedim :D
Biras sıradışı bir lise öğrencisiyim
Lanet olası yatakhane hayatı yaşıyorum
İzmir de okuorm
Hackhell le arkadaşlarım sayesinde tanıştım ve cidden bn de o zmna kadar nette pek takılmazdım ama o günden sona çok şey deişti.
Her ne kadar çok paylaşımım bulunmasa da baktıım konuları yorumsuz teşekkürsüz bırakmamaya çalışırım.
Paylaşım sayım az çünkü mağlum lise öğrencisiyim e bi de fen lisesinde okuoz dersler kolay deil :D
1992 doğumluyum. Beni HH in hmn hmn her bölümünde yorumlarımla görebilirsiniz.
Önümüzdeki yaz daha sık paylaşım yapmaya çalışacam.
Bir de ricam war antik mısır,maya,atlantis,lemurya vb uygarlıklarla ilgili bi bölüm açılsa süper olur. İlgili arkadaşlar özel mesaj atabilirler (eğer varsa böle bi bölüm özür dilerim)
Bu arada fifa hastasıyımdır duyurulur :D

ben,benim....

merak edenler varsa,tanışırız arkadaşlar (= :p

ben benim siz kimsiniz dersem ayıp olmazmı seni önce iyi tanımak lazım

Geri