..::Tüm Hackhell Üyelerini İlgilendiriyo::..

bende varım dostlar aa bensiz olurmu hayret bişey heheh

burayı bulmam google sayesinde oldu hangi kelimeyi yazsam hackhell çıkıyodu bide üye olmayınca yazılar gözükmüyor ya kıl oldum girdim üye oldum bi kaç bişeye baktım sonra bi ara hiç girmedim arabayla uğraşıyodum bide bi ara aşırı yavaştı bi konuya bakmak için 5dk. bekliyoduk çok soğumuştum ama şimdi hızlandı o yüzden hiç bırakamıyorum zamanım oldukça giriyorum...

kendimi anlatırsam 1988yılında Andaç Yıldırım olarak istanbulda doğdum ve hala istanbulda yaşıyorum ama sorarsanız şehrimi hiç sevmiyorum trafik ve suç olayları beni çıldırtıyor, turizm otelcilik mezunuyum çırağan kempinski, rixos, conrad ve son olarakta elite hotelde çalıştm tek çocuğum ve gayet rahatım ne abi ne abla sıkıntısı nede kardeş ağlaması var... bostancıda oturuyorum hep takıldığım bi mekan hep aynı arkdaşlarım yok herzaman farklı biyer yeni arkadaşları severim dinlediğim belli bir müzik türü yok kulağıma hoş gelsin yeter genelde yabancı club hoş geliyor cubba cubba severim her gece olmasada gece hayatını severim alkol kullanırım sigara kesinlikle içmem erkenden niye gidiyim ki bide bana 24saat az geliyor şu günlerin saatini biraz yükseltemezmiyiz 30yada 40 saat filan 24 çok az yaa yetmiyor çok şikayetçiyim bu konuda neyse çok konuştum yeterli olmuştur herhalde saygılar...

arkadaş düşüncen güzel ancak kimse açık açık kendini tanıtmak istemez...!

Herkese slm =) Daha yeni farkettim inşallah geç kalmamışımdır =) Neyse..

İsmim Uğur. Ispartalıyım. Tekirdağ/Çorlu/Ulaş ta kalıyorum. En son tekirdağ Endüstri Meslek Lisesini okudum. Belirli nedenlerden dolayı üniversiteye gitmedim. Ama askerden sonra devam inşallah. =) 4 erkek kardeşiz. biri benden 1 yaş küçük diğer 2'si 10 yaş küçük zaten ikizler. Şu anda mavi jeans'te günlük 12 saat olarak çalışıyorum. günümün 12 saati işte 2 saati yolda 5 saati uykuda 5 saatide bilgisyar başında geçiyor. Allah izin verirse 2 ay sonra askerim.

Siteye bir arkadaşımın dönem ödevini ararken girdim. MObidik sagolsun elinden geleni yaptı. tabi sonra solariz vista yayınladı. Bende sömürücü olarak başladım. Tabi bida bırakamadım. Sitede çok güzel arkadaşlar var. vakit buldukça tanışabildiğim herkesle tanışıyorum. Siteye ilk girmeye başladığımda siyaset konusunda tartışıyordum. Ama sonradan vazgeçtim. Çünkü herkes kendine göre haklıdır. Ve ben buraya genel olarak arkadaş olmak için geldim. Bu nedenle düşüncesi ne olursa olsun herkes arkadaşımdır. Yanlış düşünüyor diye hiç bir arkadaşımı kırmak istemiyorum ki bazen ben de yanlış düşünüyorum.

Ben çok sinirli birisi değilimdir. Ama sinirlendiğim zaman sinirlendiğim kişiye ne söyledğimi bende bilmiyorum =( Bu nedenle bazen kırıcı oluyorum. Her zaman mutlu olmaya çalışırım. Ve elimden geldiği kadarda veya nefsime hakim olabildiğim kadarda ibadetlerimi yerine getirmeye çalışırım. Bu günlerde oynadığım oyun olarak sadece cs var. Orda arkadaşlar olduğu zaman oynuyorum. Ama olmadığı zaman canım sıkılıyor çıkıyorum. Benim için arkadaş kavramı çok önemlidir. İnşallah hiç kimseyle kırıcı şekilde tartışma yaşamam. Benden bu kadar. Biraz karışık yazdım ama idare edin artık =)

slm ben sedef ben eski bi üyeyim 18yaşındayım veterinerlik okuyorum + iş olarak modellik yapıyorum 1.80 boyunda biriyim bursalıyım

walla daha yeni gördüm geç kaldım ama olsun bulunsun...

ist oturuyorum aslen antalyalıyım..18 yaşındayım en kısa bilgiler..

açıkçası bu siteye ilk girişim google de aratmakla çıktı.girdim.baktım.araştırdım.paylaştım,gerçektende hoşuma gitti ve bi baktım bu güne kadar gelmişim ?_

forumda arkadaşlarımın sayısı her geçen gün artıyor...tek hayalim bir gün sitedeki herkesin adını bilmek :D tabiki şaka bir yana tanımak istedim kişiler mearak ettim insanlar oluor..

paylaşmak insana mutluluk werir bu forumda bence bunun en iyisini yapıyor..ayrıca yeni insnlar tanıyordunuz buda çok farklı bir şey .... şunu da söylüm ilk kayıt oldum forum sitesi hackhell .....

zamanla aklıma gelenleri editlerim artık...

muhaauheuhe dalgaya bak yaaaa:):):):)

bim bu konuyu taaaa gecen yıl acmıstı..zaten 17 haziran da gecen 17 haziran:):)

arkadaslar sanırım bakmamıs tarihe 3-4 kisi tanıtmaya basLamıs:D:D:D

BU KONU GGECEN SENE BASLAMASI EGREKEN BASLAMAYAN Bİ PROJE İCİNDİR

Bİ DEFA ACILDI BASLIK GERİSİ GELMEDİ

YİNE DE TESEKKÜR EDİN BİM E:d:d

slm ben jangofet.Hackhell le tanışmam geçen senenin başlarına rastlar.Geçen sene üniversitede okuyordum ve evde kalıyordum.Ev arkadaşım Sir_erd in sahesinde hackhell le tanışmış oldum.
Hackhell benim canımın sıkıldığı anlarda adeta bi can simiti oldu bu zamana kadar.çok fazla sömürü de yapmadım aslında genellikle paylaşımlarımı geyik mizah,her telden,fıkralar gibi bölümlerde görürsünüz.Ben biraz öyle takılmayı seviyorum.Paylaşım yapan ve yorumlaranı esirgemeyen tüm arkadaşlara ve tüm yöneticilere teşekkürler.

Gecmİ Kaldim Bİlmİyorum Ama Yİnede Yazayim Ben YaŞli Bİr Medyumum İstan Bulluyum .

Eskişehirde Oturuyorum Dogdugumdan ßeri:D Yas 18 ufak ama etkili tabi :sigara:
kötü Alıskanlık yok
ii alıskanlık sigara hh :D
HH le Tanısmamı unuttum ama baslarda sömürücü olarak basladıgımı söyleye blirirm ;)
Araba kullanmaı cok severim asırıya kaçmamakla beraber arkadasları alıp uçmayıda severiQ:D

deeP|' Alıntı:
muhaauheuhe dalgaya bak yaaaa:):):):)

bim bu konuyu taaaa gecen yıl acmıstı..zaten 17 haziran da gecen 17 haziran:):)

arkadaslar sanırım bakmamıs tarihe 3-4 kisi tanıtmaya basLamıs:D:D:D

BU KONU GGECEN SENE BASLAMASI EGREKEN BASLAMAYAN Bİ PROJE İCİNDİR

Bİ DEFA ACILDI BASLIK GERİSİ GELMEDİ

YİNE DE TESEKKÜR EDİN BİM E:d:d
Hatırlatma ne olur içim parçalanıyor gördükçe...

bende üniversite öğrencisi makarna ve yumurtadan nefret eden artıkk.... :) bi vatandaşım makine resim öğrencisiyim bitakım konularda arkadaşlara yardım etmek isterim azda olsa bi bilgimiz var şundan bundan ama bi türlü yardımımız dokunmadı nesse :) yinede bilgisayar yada uydu sistemlerinde yardıma ihtiyacı olan varsa beklerim

Projede başarılar................. :)

adım mustafa 17 yaşındayım pc programcılığı okuorum. inş bişiler olcak hackhell ile tipik dosya arama olaylarıyla tanıştım cok memnunum bütün yönetimi ve teknik kadroyu cok seviyorum herkese başarılar yönetimdekilere alllah kolaylık wersin en son olark kütahyada yaşıorum..

pek gıremıyorum ama somurucu olmadıgımızda ortaya cıksın barı bizde burdayız herkese slm

Açık Sözlü......

Kendi ba$ına 1 seyler yapmak isteyen...

Dü$ünceli....

=)

Immm... Sincik Söle Oluyor
Ben 89 Doqumlu Deli Mannak Birisiyim...
Hackhell la Yeni Tanıstım Sayılırr... Pek Uzun Bi Gecmisim Yohk Ama Bu Gidisle Eminim Uzun Seneler Burda Kalıcam
Üniversite Öqrencisi Olmak İcin Büyük Cabalar Sarf Ediyorum..
Bi Kac Güne Kadar Umarım O Da Olucaktır...
Foruma Geldiqiim İlk Günler ; Actıqım hemen hemen bütün konular kapanıoordu :)) Forumun yenisi olunca insan biras acemi oluoor :)
Neyshe Ben Cok Konustum Gibi Oldum... :) Bu Kadar Yeter Sanırımmm...
Proje İcin Kolay Gelsin...!!

Belki de projeyi hayata geçirme zamanı gelmiştir...

Selam,

Adım Özgür, Erkek İstanbul 78 (ASL geldi aklıma)

Program arama manyağı olduğum yıllarda tanıştım siteyle ve buaralar heryerinde takılıyorum.Güzel vakit geçiriyorum.Büyük bir aile gibi aynı çatı altında toplanmış değişik kültürden insanlarla her konuda paylaşım yapıyoruz ve hatta değişik bakış açılarının idrakine varabiliyoruz.:clap

hackhell ile 12-24-2006 tarihinde tanıstım adım alican nickimdende belli olduğu gibi ankarada oturuyorum lise 3 sınıf ööğrencisiyim end. meslek lisesinde okuyorum elektrik elektronik bölümü öğrencisiyim.(ama son deil 4 yıl piyangosu vurdu) bu siteye daha doğrusu dostluk yuvasını tanımadan önce forum denen şeyin hakkında en ufak bir bilgim bile yoktu forum ne deseler aklıma en fazla form gelirdi(başvuru formu vs.) knıght online adlı oyuna baslamam ile hackhell in knıght online özel bölüm kısmına takılmaya basladım zaman ilerledikce günümün %50 sı hackhell de gecmeye basladı artık sadece knıght online bölümüne değil dier bölümlere de girmeye basladım ama coğunlukla knıght online bölümünde paylasım yaptım diğer bölümlerde baktığım konularda beğendiysem yorum ve teşekkür ü eksik etmedim kişinin emeğine saygı duymayı hackhell da öğrendim hh dier forumlardan ayıran şeyin dosluk ve emeğe saygı olduğunu öğrendim...

bu arada süper bi konu olmus...

Geri