Tüm Fırçalar [brushes] Buraya !!!

ya benim bi derdim var :s photoshop u öğrenmek istiyorum bilgisayara kurdum şimdiii en kolay nasıl öğrenebilirm???

selamlar arkadaşlar
resimleri yaglı boya tablolara dönüştürecek iyi bir photoshop eklentisine ihtiyacım var. ilgilenirseniz sevinirim. teşekkürler

slm arkadaşlar ben yeni bir üyeyim, photoshopta ne olduğunu anlamadım el işareti gitmiyor yandaki menüyü kullanamıyorum mesala resim üzerimde hiçbir işlem yaptırmıyor el olarak kalıyor nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

photoshop eklentileri -brushes (SİZİN İÇİN EN İYİLERİNİ TOPLADIM)

Fresh_Foliage_Ex01.jpg

japanesepreview1.jpg

thumb.jpg

Tree_Brushes_by_ki_cek.jpg

Tree_Borders_III_by_midnightstouch.jpg

SM_SplatterisM_1__CS__by_smashmethod.jpg

grunge-brushes.gif

thumb.jpg

thumb.jpg

brush2.jpg

thumb.jpg

1166817675_thumb.jpg

1166821541_thmb.jpg

1166490219_thumb.jpg

eger begenızı alırsam dewamı gelecektir.dusundum bir klasörün ıcınde hepsini size sunayım begenmedııgınız cıkar diye bu işi tek tek yaptım ve bu kdarını sımdılık öngördüm.tskler:goz:

fırça paylaşımları yok ama :S

bilgisayara yükledim dosyaları açmıyo nedenini öğrenebilirmiyim?

arkadaşım bunları yükledim ama nasıl çalıştırıcaz??? :S:S

dostum bende photoshop cs3 lite yüklü yani program files da yok photoshop dan yüklemeyi denicem öyle anlatırmısın ?

bak kanka bılgısayarım- c dosyası-adobe-photoshop cs3-present-brushes/ hepsi bu bu klasorun ıcne atacan hade kolay gelsın...

photoshopun kendi sitesinden trail sürümü olan photoshop cs3 extended 'i indirdim ve lisans kodunu da girdim yani şuan full halde.
ancak image ready yi sol simge menüsünde göremedim ? başlat menüsünde de yok :saskin:
yoksa image ready ayrı bir eklentimi? yardımcı olurmusunuz...:melek

Geri