Tüm dreambox cihazlarda servis bulunamadı olayı ve çözümü: Bana aitir

SONUÇ ALDINIZMI?

• ALDIM

Kullanılan: 1 25.0%
  • ALAMADIM

Kullanılan: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

brutal235

New member
Reaction score
0
canak1.jpg

%100
sonuç alınmıştır

Arkadaşlar günlerdir bu olayı çözmeye calışıyorum....
Hatta uykusuz bile kaldım ve sonunda bu dreambox cihazını diseq kurmayı ve servis bulunamadı olayını bitirdim.

Şimdi goldmaster cihazınız vardır, veya başka bir cihaz uydu cihazı, yani...şimdi çanaktan gelen kabloyu goldmaster cihazına takıyorsunuz.

Bu işlemi 1 sefer yapacaksınız menuye gelip kurulumu acacaksınız ....
Menüden dıseq 1.2 birgüzel resetliyorsunuz

Bunu yapmamızın nedeni diseq eski cihazla ayarlı olması yani

İşte günlerdir ugrasıp buldugum cözüm deneyin ve sonuçları yazın kolaygelsin.ankarada olup cihazı olmayanlara cihazımı ayar için veririm kolaygelsin....

artık dreambox cihazınızı takıp

kullanabilirsiniz

Sıfır diseq alıp para veren arkadaşlara duyurulur............
bütün dreambox cihazlarda denenmiştir

arkadaşlar sorusu olan burdan bana yazabilir.kolaygelsin...

bu sonuçta kafa isteyen bir çözümdür sende benim izimden geliosun demekki tebrık ederım :D yararlı bılgıler kacıran cok sey kaybeder dreambox u olanlar ıcın

diseq çift çanak olan cihazlarda kullanılır.diseq ortadan kaldırırsak öbür kabloyu nereye takıcaz.

Yani Turksat kablosunu cihaza taktık hotbird için nereye takıyoruz.Gerçi benim Tek çanak başkaları için soruyorum.

diseq çift çanak olan cihazlarda kullanılır.diseq ortadan kaldırırsak öbür kabloyu nereye takıcaz.

Yani Turksat kablosunu cihaza taktık hotbird için nereye takıyoruz.Gerçi benim Tek çanak başkaları için soruyorum.

disceq dediğimiz aparat zaten çift girişli tek çıkışlı bir metal parçadır :D aynen böle turksat disceq 1 e girdi hotbırd 2 noluya girdi disceq den 1 çıkış alındı tek kabloyla :D anlamışsındır umarım :D

disceq dediğimiz aparat zaten çift girişli tek çıkışlı bir metal parçadır :D aynen böle turksat disceq 1 e girdi hotbırd 2 noluya girdi disceq den 1 çıkış alındı tek kabloyla :D anlamışsındır umarım :D

bunu herkes biliyor fakat yukarıdaki ne anlatmış sen ne yazmışsın.

peki motorlu çanak kullananlar ne yapıcak

Geri