Tüm Anneler kutsal bir melektir...

chamfer

O Şimdi Asker
HH Üyesi
Reaction score
0
arkadşlar bunu okuduğumda çok hoşuma gitti çok güsel bir diyalog... ve sizinle paylaşmak istedim...

Doğucak çocuk doğumdan bir gün önce Tanrı ile görüşür.

Bebek;
- Tanrim Dünya'ya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.

- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

- Tanrim onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım ?

- Senin için yarattığım melek, sana sabırla onların dilini öğretecektir.

- Tanrim Dünya'da duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.

- Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.

- Tanrim sana tekrar nasıl döneceğim?

- Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken Melekler gelir ve Dünya'ya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Tanrı'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar;

- Tanrim benim için yarattığın meleğin adı ne?

- Adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin.

keşke daha fazla teşekkür edebilsem hocam..sağolasın.

içim bi tuhaf oldu walla
çoğu insan annlerinin
değerini bilmiyor

SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİMMMMM

Çok sağol chamfer , muhteşem bişi , eline sağlık...

vayyy chamfer kardeşim sen böle şeyler de mi bilirdin vallahi annemin bir kez daha değerini hatırlatmış oldun bana sana tekrar teşekkür ederim tüylerim diken diken oldu yemin ederim :(

Ugly_Duck' Alıntı:
vayyy chamfer kardeşim sen böle şeyler de mi bilirdin vallahi annemin bir kez daha değerini hatırlatmış oldun bana sana tekrar teşekkür ederim tüylerim diken diken oldu yemin ederim :(

ayıpsın uglycım anne denince akan sular durur :(

wallaha bende okuduğum zaman tüylerim diken diken olmuştu :(

chamfer eline sağlık kardeşim güzel bir yazı..duygulandık gece gece...

Tek kelimeyle mükemmeldi chamfer arada sırada böle süzüp geçmen iyi oluyo saol :)

chamfer kardeş bu yazıyı nezaman okusam gerçekten cok etkilenirim saol paylaşım için. bu arada seni bölümümde görmek gerçekten beni cok mutlu etti :)

AngeL' Alıntı:
chamfer kardeş bu yazıyı nezaman okusam gerçekten cok etkilenirim saol paylaşım için. bu arada seni bölümümde görmek gerçekten beni cok mutlu etti :)

sorma ben zaten duygusal bi tipim ama belli etmem.. şimdi de içimden geldi ve paylaştım

daha çok paylaşımlar yaparım bende böyle aşk özlemi olduktan sonra :(

ask ölsemin varsa pls radyoyu ac ve dinle.. ask dr u angels sister yanımda bisde kalıo :D [email protected] dan istekleri ve sorunları bekliyoruz :) ama angels sister diyoki uyuz sOrUnLuLarı beklemiyoruz :p

AngeL' Alıntı:
ask ölsemin varsa pls radyoyu ac ve dinle.. ask dr u angels sister yanımda bisde kalıo :D [email protected] dan istekleri ve sorunları bekliyoruz :) ama angels sister diyoki uyuz sOrUnLuLarı beklemiyoruz :p

hahaha sOrUnLuLara duyrulur .... geldim radyoya çalmıyo dicektim ama ses geldi :( ooof offff

saol dostum harbidende insanın tüylerini diken diken edecek bi zayıydı ee gurbette olunca böyle yazılardan daha cok etkileniyosun
ya sorma şimdi anneme diye sana sarılabilrim :p ee senmisin bizi duygulandıran :)
ama dur ya sen tehlikeli adamsın olmaz ;)

bu yazıyı ne zaman okusam hüzünlenirim:(

Geri