'Tüm AK Partililer tedavi görmeli'

icemen

New member
Reaction score
0
tum-ak-partililer-tedavi-gormeli.jpg

CHP'li Canan Arıtman, psikiyatları göreve davet edip AK Parti iktidarının ve yandaşlarını tedavi olmaya ikna etmelerini istedi.
CHP İzmir Milletvekili Canan Aritman, toplumsal ruh sağlığının korunması açısından genel seçimin en kısa zamanda yapılmasının zorunlu olduğunu kaydetti.

CHP İzmir Milletvekili Canan Aritman, AKP iktidarının ve yandaşlarının “darbe-suikast psikozuna” tutulduğunu ifade ederek, “Bir Tıp Doktoru olarak ülkemizdeki tüm psikiyatrları acilen göreve davet ediyorum. İktidar partisi ve yandaşlarını tedavi için ikna etmeleri gereklidir” dedi.

Aritman, yaptığı yazılı açıklamada iktidarın tümden paranoid krize tutulduğunu, toplumun da giderek psikolojisinin bozulduğunu savundu. “Bu patolojik bir tablodur. Sağlıklı değildir” diyen Aritman, şunları kaydetti:

"İKTİDARDAN UZAKLAŞTIRILMALI"

“Toplumun ruh sağlığını bozacak bu tür olgular bir ‘Toplumsal Halk Sağlığı’ sorunu olarak algılanarak, derhal önleyici tedbirlerin alınması gereklidir. Özellikle iktidar temsilcilerinin tutuldukları darbe - suikast psikozunun, çok acilen tedavi edilmesi gereklidir. Topluma yansıttıkları patolojik tutumlar, zaten işsizlik yoksulluk sarmalındaki ve açılımlarla örselenmiş halkımızı çok derinden travmatize etmektedir. Bir Tıp Doktoru olarak ülkemizdeki tüm psikiyatrları acilen göreve davet ediyorum. İktidar partisi ve yandaşlarını tedavi için ikna etmeleri gereklidir. Çünkü, AKP iktidarı tüm toplumun psikolojisini bozmaktadır. En etkin tedavi yöntemi ise; kendilerine karşı darbe - suikast psikozuna tutulmuş, şiddetli bir paranoya yaşayan AKP iktidarını en kısa zamanda iktidardan uzaklaştırmaktır. Genel seçimin en kısa zamanda yapılması toplumsal ruh sağlığının korunması için artık elzemdir.”​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• tum-ak-partililer-tedavi-gormeli.jpg
    tum-ak-partililer-tedavi-gormeli.jpg
    9.9 KB · Görüntüleme: 8,952
Bence, yaşadığı ülkesini terörist'e peşkeş çeken,avukatlık yapan chp liler psikolojik tedavi almalı...

Atatürk neden bu partiyi kurdu diye düşünmeli.

hep söylerim bu kadına zamanında iyi birr koca buılunsaydı bu kadar bağırır çağırmazda bende izdivaç programlarına sesleniyorum bu kadının ikna edin

Bu kadına arap bir koca lazım , hem islama ısınır hem de olur olmadık yerde saçmalamaz ...

Menapozo Girmiş Bu Kadın,
Ne Dediğini Bilmiyor.

koltuğunu korumaya çalışıyor.:hadiordan göz önünde olayım genel başkanım beni es geçmesin :p seçimler yaklaşıyor :p

tüm ak partililer senin....gerizekalı kaşar....

ben de estetik uzmanlarını göreve davet ediyorum, su kadının tipine
bi ceki düzen verin de televizyona ööle cıksın, bizimkisi de mide canım :)

arkadaşlar bu kadın gercek yaşamında ne Halkla ne de <halk partisiyle uzaktan yakından alakası yok sadece sow yapıyor NASIL MI?

Yaklaşık 5 yıl oncesi bahcede bile beslenmesi yasak olan pitbull cinsi bir kopegi 11 yasında bir kız cocugunun yuzunu ısırmış ve kız 5 6 ayda iyileşmiş fakat kopek kendisinin oldugunu herkes bildigi halde benim deel diye inkar etmiş. kızın annesi avukat oldugu icin bu kadını dunya paraya tazmşnat odettirmiş. utanmadan birde karakol polislerine işi örtbas etmediler diye bir suru hakaretler etmiş.kızın ailesine de bir gecmiş olsun bile dememiş.

işte böylelerinin hala bu ülkede utanmadan soz soylemeleri beni deli edddddiiiiyoooor uuuullllaaaannn.

yanlış hatırlamıyorsam 14 milyon insanın oy verdiği bir parti bu. bu kadar insana hakaret etme hakkını nerden buluyorsun.. bir aynaya baksan sen bile korkarsın o sıfattan.. arkadaşların yorumları cuk oturmuş... fazla söze gerek yok...

yanlış hatırlamıyorsam 14 milyon insanın oy verdiği bir parti bu. bu kadar insana hakaret etme hakkını nerden buluyorsun.. bir aynaya baksan sen bile korkarsın o sıfattan.. arkadaşların yorumları cuk oturmuş... fazla söze gerek yok...

akpliler vatandaşa hakaret ederken sesiniz çıkmıyordu

Vay zavallı akpliler,deli doktoruna gimektenmi korkuyorsunuz,korkmayın orada domuz iğnesi yok! beyinleriniz yıkanacak,belki memleketin geleceğini görebilirsiniz.

bunu bana tedaviye yollasınlar , gereken tedaviyi ben vericem buna

tüm imkanlarımı seferber ederek hem de

yeter ki bu vatan bu kadından kurtulsun ...

Vay zavallı akpliler,deli doktoruna gimektenmi korkuyorsunuz,korkmayın orada domuz iğnesi yok! beyinleriniz yıkanacak,belki memleketin geleceğini görebilirsiniz.

Allaha çok şükür kimse bizim beynimizi yıkayamaz o sizin gibi düşük IQ luların başına gelir

biz özgür irademizle seçime gireriz sizler gibi kukla ya da maşa olmayız

Birgün AKP bozulursa CHP gibi olursa mesela bu kadın gibiler türerse başka bir partiye oy atarız çünkü bizler hür iradeli insanlarız ve sizler gibi ideofanatik değiliz

Bu kadın bizzat islama da hakaret etmiştir , ben bugün ülkenin başında olsam bu ve bunun gibileri sınır dışı ederim , Burda tüm chp lileri kastetmiyorum çünkü ben inanıyorum onlar içinde de çok iyi insanlar var lakin gerçeği görmeleri uzun sürecek ama inanıyorum görecekler inşallah...

diyorum ben ama dinleyen nerde tamam canancım sakin ol sana 1 yer mutlaka ayarlanır açıkta kalmazsın.aman sakin yırtın ma genel başkanın seni sokaga atmaz.:p

millet vekili maaşları yetmiyor gelene gidene çay yemek parasını cebimizden karşılıyoruz dediğin o açıklama hala gözümün önünde :mad:

allahım biz ne hata ettikte numunelik vekilleri başımıza koydun.:utan (her partide buna benzer tipler var ama bu 1 numara :p kamerciğim sakın gücenme senin partin yok sende sıralamadasın :p)

ya rabbim gece gece günaha giriyom elimde değil delleniyorum :utan :utan :utan

Geri