Tüm üyelerimizden Özür dileriz...

Açıklama için teşekkürler kardeşim Hayırlısı ile askere git gel .
Ben 2005 yılında hackhellin yaklaşık olarak 3500-4000 üyesi varken bu foruma betho nicki ile kayıt oldum şu an sistem benim şifremi tanımıyor,mail adresime yeni şifre için mesaj bile yollamıyor.Akşam üzeri yorgun argın işten geldim hemen foruma dalayım dedim ama o da ne açtığım konular dahi silinmiş site nickimi tanıyor ama şifre yanlış diye beni içeri almıyor.Sık kullanılanlara ekleyerek takip ettiğim paylaşımlarım uçmuş tam 4.5 saattir eski nickimle girmeye çalışıyorum iletişimden mesaj bile attım ama nafile ne olacak şimdi benim halim.......(ve benim gibilerin hali tabi ki...)

kayıt olurken kullandıgın maıl adresını buraya yazarsan şifreni resetleyip pm ile gönderebilirim.

Bizler için ne kadar çok çalıştığınızı biliyoruz.
İyi günde nasıl birlikteysek, kötü günlerde de birlikte olacağız.
Açıklamalar için teşekkürler.

Askerliğiniz için , Hayırlı teskereler dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun.

hayırlı teskerelersanal alem düzeltilir senin reel'e önem vermen daha mantıklı

Kader Kısmet işi bunlar olcagı varmıs demekki bosver ; ) kapatılır o 3 haftalık kayıpta..

kayıt olurken kullandıgın maıl adresını buraya yazarsan şifreni resetleyip pm ile gönderebilirim.

Saolasın Bora daha önce pmden attığım mesaja cevaben emailime yeni şifre gelmiş ve betho olarak sisteme şu an yeniden girdim ama açtığım tüm konular ve her şey uçmuş görünüyor şimdi bakıcam geriye ne kalmış.İlgi için teşekkürler.Şimdiden hayırlı teskereler....

ewet mesajlarım ve teşekkür sayısını görünce doğrusu üzüldüm

Saolasın Bora daha önce pmden attığım mesaja cevaben emailime yeni şifre gelmiş ve betho olarak sisteme şu an yeniden girdim ama açtığım tüm konular ve her şey uçmuş görünüyor şimdi bakıcam geriye ne kalmış.İlgi için teşekkürler.Şimdiden hayırlı teskereler....

rica ederim betho buraya yazmanı ıstememdekı neden guvenlık ıcındı fakat sonra sıte uzerınden gonderdıgın mesajı gordum, mesajdakı maıl adresın gmail ıle kayıt maıl adresın hotmaildi, kayıtlı maıl adresını gmaıl olarak degıstırdım sıfrenıde degıstırıp gmaıl adresıne gondermıstım.

Dostluk işte böyle bi şey....

rica ederim betho buraya yazmanı ıstememdekı neden guvenlık ıcındı fakat sonra sıte uzerınden gonderdıgın mesajı gordum, mesajdakı maıl adresın gmail ıle kayıt maıl adresın hotmaildi, kayıtlı maıl adresını gmaıl olarak degıstırdım sıfrenıde degıstırıp gmaıl adresıne gondermıstım.

Saolasın kardeşim Allah başka dert vermesin olur böyle şeyler.Önemli olan şu ki deprem ne kadar şiddetli olursa olsun aile yine ailedir sarsıntıdan dolayı kopmaz dağılmaz..Tekrar teşekkür.....

Can sağlığı kadar değerli mi bilmem kaç konu, bilmem kaç teşekkür? Hepsi o kadar kolay gelir ki yerine. Yeter ki kimsenin sağlığına bir şey olmasın. Adminlerimize geçmiş olsun. Böyle hatalar tekrarlansa bile, hiç bir üyenin hiç bir zaman bir şey kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

ne diyelim geçmiş olsun artık hep teşekkürlerim falan gidiyodu konular falan... umarım daha güzel günler HaCkHelL ailesinin olsun:D

Ne diyelim Allah birdaha yaşatmasın .
:D

Yokluğu çok zor katlanılan bir site .

Hiçbir şeye değilde İlk'leri duyuranlardan biri olarak Alt başlıklardaki eşsiz paylaşımlarıma yanıyorum .
:durdurun

Teşekkürler açıklama için .
Şimdiden Hayırlı Tezkereler .
Allah kaza Bela nasip etmeden dönmeyi Sağlasın Tüm Mehmetçiklere .
:goz:

baya bi konum gitmiş ama eline sagşık hh ye deger

Teşekkürler Dark_Angel üyeliğim silinmişti ama tekrar üye oldum umarım bidaha bole bi sorunla karşılaşmayız...

maximus & destinity 'den selamlar​

yaklaşık 2000 teşekkürüm gitmiş ama olsun
hackhelle feda olsun:D

İnşallah tekrar yaşamayız.
Hepimize geçmiş olsun.

dark ve solarız her ıkınızede tesekkurler. inşallah bir daha karşılasmayız.

bir daha yaşanmaması dileğiyle.. hayırlı tezkereler... ;)

Olur Abi Hayat Bu Herşey Oluyor, Önemli Olan Herzaman Burda Olmamız Ağırlığımızı Koymamız,

Bora Abi Bu Arada Asker Konvoyu Nezaman Yapıyoruz:D Hemen Geliyim Kozyatağına zaten 3dk.:D:D

Davul, Zurna, Saksafon, Klarnet Ekibimle Gelicem:eek:ha

Geri