Tüm üyelerimizden Özür dileriz...

özre gerek yok teşekküre gerek var bizim teşekkür etmemize bütün herkese emeği geçenlere teşekkür ederim mod abilerede tabi

umarım bir daha böyle sorunlar yaşamayız..

herşey için teşekkürler dark.

İnş. bir daha böyLe bir oLay yaşamaz hackheLL =) birkaç günLük kayıp HackheLLsiz kaLmaktan iyidir =)

walla işte yok yapacak tüm millet gibi patladık belki farketmiyoruz ama bu forumun yeri bi başka tüm emeği olanlara teşekkür edrim eliniz dert görmeye sağolun on olmak veya kayıplar hiç sorun değil ...biz on olmanızı dileriz. eğer bida düşerse zaten camia olarak beton dökecez dibine sallntı bile olmaz ozaman :) saolun emeklerinize teşekkürler again

hayırlı askerlikler sana bora dai

Canın Sağolsun Be Bora Abi :goz:

Hayırlı Tezkereler =)

Umarım bir daha böyle bir sıkıntı yaşanmaz...

Gerekn Söylenmiş Herkes burda biz bişi kaybetmiyoruz Beklersiniz işiniz ne :D

yeni üyeydim.5 6 gündür giriyorum.ama birkaç gündür giremiyordun.nedeni şimdi anlaşıldı.açıklama tam açıklama oldu.artık yeniden aldım nickimi.şimdi burdayım. oh beee...insallah bi daha yasanmaz sorunlar.eliniz sağlık.askere gidiyormuşşsun.hayırlı teskereler şimdiden.

önemLi olan dostluklardır ve onlarından kayıba uğradığı yoktur ,)
dostluk, anlayış, hosgörü bugün icin vardır ve bizde herzaman ne olursa olsun yönetimin arkadasın da
destekcileriyiz ,) herkese iyi forumlar arkadaslar.

Korkuma Adminleri Tenkid edemiyorum şimdi burada ki herkeze laf yetiştiremem HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEN konusunda sayın admin ağabey MUTABIKIZ.

Açıklama için teşekkürler kardeşim Hayırlısı ile askere git gel .
Ben 2005 yılında hackhellin yaklaşık olarak 3500-4000 üyesi varken bu foruma betho nicki ile kayıt oldum şu an sistem benim şifremi tanımıyor,mail adresime yeni şifre için mesaj bile yollamıyor.Akşam üzeri yorgun argın işten geldim hemen foruma dalayım dedim ama o da ne açtığım konular dahi silinmiş site nickimi tanıyor ama şifre yanlış diye beni içeri almıyor.Sık kullanılanlara ekleyerek takip ettiğim paylaşımlarım uçmuş tam 4.5 saattir eski nickimle girmeye çalışıyorum iletişimden mesaj bile attım ama nafile ne olacak şimdi benim halim.......(ve benim gibilerin hali tabi ki...)

Geri