b_clonel
New member
http://www.hhportal.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi-365.html 3646 üzerimden prim yapmaya çalışmışsın başkasını banlatmışsın ben banlanmasam benide aynı masallarınla banlatacaksın..
"Anlamadığım birşey var..Neden benim ve muhatabımın mesajları silinyor..? Bu ikidir oluyor. Ortada ne bir hakaret var ne bir şey...Gerçi muhatabım kendince bana hakaret etti ama...Madem siliyorsunuz bunu öğrenmek hakkım değil midir..? Özelden durumu bildiren bir mesaj atmak çok mu zor..?
Bu arada konu:
HHPortal - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Bizi desteklemek Öcalan'ı desteklemektir')
Teşekkür ederim."
Yorum:#3636
Hava civa yapma yapma. Hatta yöneticilerden birine, Ectasy'di galiba-tam olarak hatırlamıyorum şuanda, özelden mesaj attım neden sildiniz diye o da hakaretten dedi. Wolf olayına gelince; baktım ikidir oluyor, bunun ardı arkası kesilmeyecek o yüzden şikayet ettim. Tamam mı..? Aldın mı cevabını şimdi..? Müfteri seniii...Senin dediklerine cevap verdim ama senin istediğin tarzda vermediğim için, her zamanki gibi, cevap olarak saymamışsın. Zira duymak istediklerine kulak kesiliyorsun. :sneaky2: