"Tükürdüklerini yalayacaklar"

http://www.hhportal.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi-365.html 3646 üzerimden prim yapmaya çalışmışsın başkasını banlatmışsın ben banlanmasam benide aynı masallarınla banlatacaksın..

"Anlamadığım birşey var..Neden benim ve muhatabımın mesajları silinyor..? Bu ikidir oluyor. Ortada ne bir hakaret var ne bir şey...Gerçi muhatabım kendince bana hakaret etti ama...Madem siliyorsunuz bunu öğrenmek hakkım değil midir..? Özelden durumu bildiren bir mesaj atmak çok mu zor..?

Bu arada konu:

HHPortal - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Bizi desteklemek Öcalan'ı desteklemektir')

Teşekkür ederim."
Yorum:#3636

Hava civa yapma yapma. Hatta yöneticilerden birine, Ectasy'di galiba-tam olarak hatırlamıyorum şuanda, özelden mesaj attım neden sildiniz diye o da hakaretten dedi. Wolf olayına gelince; baktım ikidir oluyor, bunun ardı arkası kesilmeyecek o yüzden şikayet ettim. Tamam mı..? Aldın mı cevabını şimdi..? Müfteri seniii...Senin dediklerine cevap verdim ama senin istediğin tarzda vermediğim için, her zamanki gibi, cevap olarak saymamışsın. Zira duymak istediklerine kulak kesiliyorsun. :sneaky2:

Saçma sapan konularla yine gündem meşgul ediliyor. CHP eninde sonunda yemin edip parlamentoya devam edecekti zaten. Buradaki amaç demokrasinin AKP'den ibaret olmadığını göstermekti. Buradan AKP'li arkadaşlara söylüyorum, 4 sene boyunca yemin etmeyen bir ana muhalefet miydi hayaliniz ? Ergenlerden bile daha terbiyesiz başbakan bu lafı söyleyerek sadece sizi yine kandırdı o kadar.

Ak parti YARGIYI Adalet dağıtır konuma getirerek bu ülkeye çok büyük iyilikler yapıyor..
39 Milletvekili Yemin etmedikleri için MAAŞLARI Ödenmemiş ...İşte AK PARTİ FARKI....

ülkemizin dış borcunu bile ( bize söylenen değil gerçek olan ) bilmiyorsun , bende bilmiyorum akp farkı.
hangi ülkeye ne kadar borcumuz var bilmiyorsun bende bilmiyorum akp farkı.
........
........
.......
gider gider

Tükürdüğünü yalayan tek lamalar var diye biliyorum tayyip te mi başladı bu işe, şaşırmam yani :)

Geri