"Tükürdüklerini yalayacaklar"

niğde_gazozu

New member
Reaction score
0
"Tükürdüklerini yalayacaklar"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokrasinin yerinin Meclis olduğunu belirterek, ''Millet size görev verdi, git mecliste çalış. Sokaklarda gidip de 'yaygara yap' demedi'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Kütahya'nın Simav ilçe merkezinde kurulan deprem çadırlarının önünde, Başbakanlık otobüsünün üzerine çıkarak vatandaşlara seslendi.

Erdoğan, 2011'in ilk çeyreğinde Türkiye'nin büyümede birinci sırada olduğunu belirterek, ''Bu sizlerle oldu. Milletimizin gayretleriyle oldu, dualarınızla, gayretlerinizle oldu. Buralara ulaştık. Kendinize inanın, gayret edelim. Biz bu sıralamayı evelallah kaybetmeyiz. Bu dürüst yönetimle 2023 yılı, Türkiye'nin dünyanın ilk 10'u içinde olduğu yıl olacaktır. Hiç endişeniz olmasın. Buna inanıyorum, arkadaşlarıma, milletime inanıyorum'' diye konuştu.

Seçim yılında Hazine'nin bereketlendiğini ifade eden Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

''Geçmişte böyle şeyler yoktu ama şimdi var. Herkes 'Seçim yılında ne olur?' diyordu, bak yine bereketlendi. Biz yatırıma devam ediyoruz, devam edeceğiz, bu yollar, bu havaalanları olacak, bu yatırımlarla ihracatımız artarak devam edecek. Yeter ki biz birbirimize kem gözle bakmayalım, şu terör belasına karşı da dik duracağız. Biz şu ülkemizi, bayrağımızı, vatanımızı, devletimizi sevmeyenlere karşı dik duracağız. Başka arayış içinde olanları bilemem, kendi kararlarını kendileri versinler. Biz eğer demokrasi, özgürlükler diyorsak, insana saygı diyorsak, lütfen şu çizgiden kimse sapmasın. Demokrasinin yeri neresi? Meclis. Millet size görev verdi, git mecliste çalış. Sokaklarda gidip de 'yaygara yap' demedi. Şimdi geleceksin aylık parayı alacaksın, bu maaşı ne karşılığında alıyorsun? Çalışmayana para var mı? Sana helal para gerekiyorsa, geleceksin, yeminin yapacaksın, orada çalışacaksın. Neymiş? 'Başbakan bize yardımcı olsun' Başbakan sana niye yardımcı olsun? Bu ülke, hukuk devleti. Siz bu işin olmayacağını bile bile yaptınız. Zannettiniz geçmişte bir iki kişiye yapılan uygulama, bize de yapılır. Yargı böyle bir karara evet demedi. O zaman yapmanız gereken şey, gelip o yemini yapacaksınız, o hukuk nasıl çalışıyorsa öyle yapacak. Gelmemeleri, meclisin çalışmasını engellemez ama bunların akıl hocaları da yanlış, kendilerine yanlış akıl hocaları seçmişler. Ben dedim ki 'çalışırız' onlar gelmezse bile sen komisyonları da kurarsın, sen divanları da oluşturursun, sen çalışmaya devam edersin. Biz çoğunluğun azınlığa tahakkümüne karşıyız. Azınlığın çoğunluğa tahakkümüne de evet diyemeyiz. O zaman millet ne der, 'Biz size yüzde 50'yi boşuna mı verdik, hakkımızı nasıl savunacaksın?' der. Onun için biz yolumuza devam edeceğiz. Gidip Yunanistan'da Sosyalist Enternasyonale bizi şikayet etmekle bir şey elde edemezsin. Benim memleketime gel, bunun yeri burası. Böyle şey olur mu, bunların mantığı bu. Ne dediler, 'Arkadaşlarımız yemin etmedikçe biz 4 yıl da olsa yemin etmeyeceğiz' dediler. Bu sözü unutmayın, tükürdüklerini yalayacaklar göreceksiniz. Konu yargıda olduğu için ben bir şey diyemem. Ama bunların kılavuzu yanlış. Biz çalışıyoruz gece gündüz demeden, çalışacağız hiç endişeniz olmasın.''

TÜKÜRDÜKLERİNİ YALAYACAKLAR

Erdoğan, "(Arkadaşlarımız yemin etmedikçe, biz 4 yıl da olsa yemin etmeyeceğiz) dediler. Bu sözü unutmayın. Tükürdüklerini yalayacaklar" dedi.

"OPERASYON YARGI KARARI"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin, ''Yargı bir karar vermiş, bu karar doğrultusunda bir operasyon yapmışlar. Temenni ederiz ki sıkıntı verici bir durum ortaya çıkmaz'' dedi.

Kütahya'nın Simav ilçe merkezinde kurulan Muradınlar Mahallesi'nde kurulan geçici prefabrike konutlarının bulunduğu alana gelen Başbakan Erdoğan, yaptığı incelemelerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin soru üzerine Erdoğan, ''Konu hakkında şu anda bilgi sahibi değilim. Detaylı bilgim olmadığı için değerlendirmede bulunmam doğru olmaz. Ancak detaylı bilgiler elimde olduğu zaman değerlendirmeler yapabilirim. Yargı bir karar vermiş, bu karar doğrultusunda bir operasyon yapmışlar. Temenni ederiz ki sıkıntı verici bir durum ortaya çıkmaz'' diye konuştu.

"Tükürdüklerini yalayacaklar" - En Doğru ve Güncel Haber

halk bize bu yetkiyi verdi diyorlar madem yatkin var bunun adresi meclis git orda sürdür mücadeleni yabancı yatırımın eli korkaklaşıyor... bunlar hep zarar dolar euro yükseliyor ...

hak hukuk mücadelesi aslında olay tamamiyle, başka yere çekilmesine gerek yok.hukuk sizide kapsar bizide herkezin seçme seçilme hakkı savunuluyor bu açıdanda bakınız.
ama ülke çıkarlarını etkileyecek durum oluşursa seyirci kalmazlar sanmıyorum onu, bir orta yol bulunur durum itibariyle. sonuç olarak gereken protesto yapıldı ana muhalefetinde omurgasal gücü gösterildi.

Merak ettim acaba hangi akp Linin üzerine tükürdüLer, yaLaması biraz fanteziLi oLacak.. :D

bu adam işte Türkiyenin başbakanı!!! sanki sokakta konuşuyo liseli..

an itibariyle tükürülen yalanmıştır arkadaşlar.
o ceketimi koysam oy alırım deyipte oy verenlere,,, ikinci değer verme : hiç çekinmeden tükürdüğümüzü yalasakta oy alırım şeklinde seçmenlerine karşı gurur verici bir durum gözler önüne serilmiştir.

Türkiye sizlerle gurur duyuyor...

CHP li İsa Gök canlı yayında söylediklerini hatırlarlarsak başbakanın neden bu tip açıklama yaptığını anlarsınız

Bakın nasıl bir itirafta bulunmuştu isa Gök "AKP ye diz çötüreceğiz her istediğimizi yaptıracağız. Bizim amacımız aslında sadece Balbay ve Haberal'ı değil tüm ergenekon sanıklarını kurtarmak"

Şimdi CHP liler gerçek niyetlerini bu acıkça ifşa edecek AKP ise sessiz kalacak öyle mi?

şaşarım aklınıza

Piskeviti hatırlatırım. :closedeyes:

Gugukcuk, yapma gözünü seveyim...Ya o sözün gerisini on yaşındaki çocuğa sor, o bile bilir. Lütfen ama.

püskevit yöreye özgü birşey.. Her siyasetçi istanbul doğma değil ki istanbul ağzı ile konuşsun.. Ayrıca ben örnekleri çoğaltırımda istersem sen karşılayabilcek misin? Doğru bir tanedir orda durmayı bilmek lazım.. Fanatiklik zarar.. Önce çevrene sonra kendine..

CHP li İsa Gök canlı yayında söylediklerini hatırlarlarsak başbakanın neden bu tip açıklama yaptığını anlarsınız

Bakın nasıl bir itirafta bulunmuştu isa Gök "AKP ye diz çötüreceğiz her istediğimizi yaptıracağız. Bizim amacımız aslında sadece Balbay ve Haberal'ı değil tüm ergenekon sanıklarını kurtarmak"

Şimdi CHP liler gerçek niyetlerini bu acıkça ifşa edecek AKP ise sessiz kalacak öyle mi?

şaşarım aklınıza

evet.suçları yoksa kurtarılmalılar bu despotizmden

bana göre her şey millette bitiyor. bu millet %50 ile gelen partiyi diğer %50 nin istemediğini anlayınca bunların üstesinden gelinecek. o zaman siyasiler de kendi keyiflerine göre mecliste cirit atamayacaklar benim fikrim bu. her şey seçmende bitiyor. ülkemizin seçmen seviyesini geliştirirsek, oy verme işinin tamamen milletin menfaatine göre yapılması bilincini uyandırabilirsek yani bilinçli seçmen çıtası oluşturabilirsek bu problemler çözülecek ve siyasiler de (genel olarak hepsini kastediyorun) mecliste cirit atamayacak. chp akp mhp veya başka bir parti her seçmen attığı oyu niçin attığını bilirse bu ülke gerçekten bu saçmalıklardan kurtulacaktır benim fikrim bu.

evet.suçları yoksa kurtarılmalılar bu despotizmden

Suçlarının olup olmadığına yargı karar verecek

Oldu o zaman CHP liler milletvekili yapmak yolu ile Ergenekoncuları kurtarsın

DTP liler PKK nın şehir yapılanması olan KCK sanıklarını kurtarsın

Bu millet CHP-BDP ortak yapımı olan bu içi boş şova asla prim vermeyecektir

Zaten vermediği de ortada Furbolda şike olayı ve FB nin küme düşüp düşmeme olayı milleti daha çok ilgilendiriyor. Kısaca Bu millet CHP BDP ortak yapımı olan yemin etmeme olayını takmıyor

püskevit yöreye özgü birşey.. Her siyasetçi istanbul doğma değil ki istanbul ağzı ile konuşsun.. Ayrıca ben örnekleri çoğaltırımda istersem sen karşılayabilcek misin? Doğru bir tanedir orda durmayı bilmek lazım.. Fanatiklik zarar.. Önce çevrene sonra kendine..

Başbakana gelince lise ağzı bilmem ne ama konu Bahçeli olunca yöre ağzı..Hadi yaa?!! Bu yaptığınız çifte standarttır. Bahsedilen kişi üniversitede akademisyenlik yapmış biri, yani bilim adamı. Nasıl ki başbakanı bu konuda eleştiriyorsa onu da eleştirmen lazım. Zira ikisi de topluluğa konuşuyor.

Bir şartla kabul ederim: Seviyeyi yerler altına sermeyeceksin. Sonra ceza alıyorsun, üzülüyorum ben. :)

O değil bir de bana kalkmış fanatiklik dersi veriyorsun..? Gülerim ben buna işte. Önce kendini düzelt, sonra gel milleti düzeltmeye çalış. Zira yemeyince karşıdakini vatan haini falan ilan eden ben değilim.

Başbakana gelince lise ağzı bilmem ne ama konu Bahçeli olunca yöre ağzı..Hadi yaa?!! Bu yaptığınız çifte standarttır. Bahsedilen kişi üniversitede akademisyenlik yapmış biri, yani bilim adamı. Nasıl ki başbakanı bu konuda eleştiriyorsa onu da eleştirmen lazım. Zira ikisi de topluluğa konuşuyor.

Bir şartla kabul ederim: Seviyeyi yerler altına sermeyeceksin. Sonra ceza alıyorsun, üzülüyorum ben. :)

O değil bir de bana kalkmış fanatiklik dersi veriyorsun..? Gülerim ben buna işte. Önce kendini düzelt, sonra gel milleti düzeltmeye çalış. Zira yemeyince karşıdakini vatan haini falan ilan eden ben değilim.

Ceza alan benim sıkışınca ağzın laf yapmayınca şikayete giden sensin.. Sokak ağzına sen yöreye özgü diyorsan ben senin yörene tükürmem lazım ki başbakanı örnek aldım sorun yok yani anlıycan.. Yöre ağzı çünkü..

Vatan haininine gelince oraya asker resmi koyup hertürlü ihanet projesini destekleyip bop eşbaşkanına arka çıkmak taraftan vakitten alıntı yapmak ümmetçi olupta ümmetini vurmak vatanın herköşesini yahudiye hristiyana satmak ve bunları desteklemenin tanımı sabittir heryerde. Hatta bazı yerlerde mankurtta yazar.. Sen kabul etme kim suçunu kabul etmişki zaten bugüne kadar... :)

Ceza alan benim sıkışınca ağzın laf yapmayınca şikayete giden sensin..

Her zamnki başladın yine sallamaya, iftira atmaya. İspat et hadi seni şikayaete gittiğimi. İspat edemezsen müfterisin. Hadi bekliyorum.

Sokak ağzına sen yöreye özgü diyorsan ben senin yörene tükürmem lazım ki başbakanı örnek aldım sorun yok yani anlıycan.. Yöre ağzı çünkü..
Lafı yine aklımızdan değil başka tarafımızdan anlamaya başlamışız. Ama her zamankinden erken oldu bu sefer haberin olsun. Benim Bahçeli örneğini vermemdeki sebebi, zihinsel yönden bir sorunun yoksa, ikisininde topluma hitap ettiklerini, o yüzden hatalı olduğunu ancak sizlerin, yine her zman ki gibi, çifte standart uyguladığınızı ortaya koymak içindi, ki halada devam ediyorsun birisine "heyy yavrum bee aslanım" diğerine tü-kaka demeye.

Vatan haininine gelince oraya asker resmi koyup hertürlü ihanet projesini destekleyip bop eşbaşkanına arka çıkmak taraftan vakitten alıntı yapmak ümmetçi olupta ümmetini vurmak vatanın herköşesini yahudiye hristiyana satmak ve bunları desteklemenin tanımı sabittir heryerde. Hatta bazı yerlerde mankurtta yazar.. Sen kabul etme kim suçunu kabul etmişki zaten bugüne kadar... :)

Hadi ya?? Sırf avatarımda asker resmi olduğu için mi yapıyorsun bunu? Ama sen bunu tek bana yapmıyorsun ki..? Avatar gözetmeksizin senin fikrini kabullenmeyen herkese yapıyorsun.?O yüzden geç bu ayakları. Çocuk mu kandırıyorsun sen..? Sende alışkanlık olmuş bu...Darda kalınca başlıyorsun hakarete, karşı tarafı vatan hainliği ile suçlamaya.

Ayrıca normalde konu ile alakasız yazılanları kaale almam ama işine geleni aldı işine gelmeyeni almadı diyeceğini iyi bildiğim için çok kısa değineceğim: Tutarsızsın çünkü savunduğun partiler, ideolojiler kadar hiç bir şey zarar vermedi bu ülkeye. Eğer o kadar vatanseversen, çıkarsın meydana, ilk önce onların tutarsızlıklarını eleştirirsin sonra karşıma geçer beni eleştirirsin. Hadi kendine iyi bak.

Her zamnki başladın yine sallamaya, iftira atmaya. İspat et hadi seni şikayaete gittiğimi. İspat edemezsen müfterisin. Hadi bekliyorum.

http://www.hhportal.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi-365.html 3646 üzerimden prim yapmaya çalışmışsın başkasını banlatmışsın ben banlanmasam benide aynı masallarınla banlatacaksın..

Lafı yine aklımızdan değil başka tarafımızdan anlamaya başlamışız. Ama her zamankinden erken oldu bu sefer haberin olsun. Benim Bahçeli örneğini vermemdeki sebebi, zihinsel yönden bir sorunun yoksa, ikisininde topluma hitap ettiklerini, o yüzden hatalı olduğunu ancak sizlerin, yine her zman ki gibi, çifte standart uyguladığınızı ortaya koymak içindi, ki halada devam ediyorsun birisine "heyy yavrum bee aslanım" diğerine tü-kaka demeye.

:) Gerek yok buraya cevap vermeye.. Boş boş yazmışsın işte.. Kakasın..: ))

Hadi ya?? Sırf avatarımda asker resmi olduğu için mi yapıyorsun bunu? Ama sen bunu tek bana yapmıyorsun ki..? Avatar gözetmeksizin senin fikrini kabullenmeyen herkese yapıyorsun.?O yüzden geç bu ayakları. Çocuk mu kandırıyorsun sen..? Sende alışkanlık olmuş bu...Darda kalınca başlıyorsun hakarete, karşı tarafı vatan hainliği ile suçlamaya.

Ben lafımı söyledim vatan haini mankurt kimlere denirmiş açar bakarsın.. Dediklerimede cevap vermemişsin.. Kuru gürültü yazmışsın... Hadii arkadaşım hadii şikayet mi edicen napıcan herkes bildiği işi yapsın....

Ayrıca normalde konu ile alakasız yazılanları kaale almam ama işine geleni aldı işine gelmeyeni almadı diyeceğini iyi bildiğim için çok kısa değineceğim: Tutarsızsın çünkü savunduğun partiler, ideolojiler kadar hiç bir şey zarar vermedi bu ülkeye. Eğer o kadar vatanseversen, çıkarsın meydana, ilk önce onların tutarsızlıklarını eleştirirsin sonra karşıma geçer beni eleştirirsin. Hadi kendine iyi bak.

Neymiş tutarsız olan, benim partim mi libyada ne işim var diyip en önde gemileri yolladı. Benim partim mi israile atıp tutup 49 yıllıgına toprak satmaya kalktı.. Benim partim mi nato füzelerinin kontrolü bizde diyip amerikaya devretti.. Benim partim mi tek dil tek vatan diyip sonra ben demedim dedi.. Benim partim mi sıfır sorun politikası ile tüm komşularla arasını bozdu.. Herkes bildiği işi yapsın...

Geri