TÜRK-İŞ genel grev kararı aldı

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
TÜRK-İŞ genel grev kararı aldı

Sendikalar anlaştı. 4 Şubat'ta genel greve gidiliyor

manset_ic_204549.jpg

Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu, Tekel işçilerine destek amacıyla 4 Şubat Perşembe günü genel greve gidileceğini açıkladı.

İşte Türk-İş Başkanı'ndan grev açıklaması

- Daha önce 3 Şubat günü üretimden gelen gücümüzü kullanacağımız söylemiştik.
- Görüşmeler olumsuzlukla sonuçlandı.
- Özellikle 4C statüsünün belli bir noktaya gelmesini önemsiyoruz.
- Ancak başından beri tekel işçileriyle yaptığımız dayanışma mücadelesinde şunu söyledik: burası kapatılıyor. Kapatılan iş yerlerinde Seka örneğinin burada da yapılmasını istedik.

- Bu arkadaşlarımızın iş yerleri de kapatılması başka bir kamu kurumuna geçmesi sağlanmalı dedik.
- Ama hükümeti bir türlü ikna edemedik. Bizim talebimizle hükümetin önerisi arasındaki fark bu.

- Dünkü görüşmeden sonra 6 konfederasyonla konuştuk tarihi 4 şubat olarak karalaştırdık.

- 4 şubatta üretimden gelen gücümüzü sabah 8 ile 17 saatleri, arasında kullanacağız.
- 4 şubattan sonra 5 şubat Cuma günü KESK Genel Merkezi’nde bu eylemi değerlendirmesini yapacağız.

Ekli dosyalar

• grevht.jpg
    grevht.jpg
    31.4 KB · Görüntüleme: 2,409
Aslında sevindim. Örgütlü toplum her zaman iyidir.

Belki biraz zorluk çekeceğiz grev nedeniyle ama birileri hakkını alsın.

bktım su grevcilerden.
ne yaparsanız yapın da kenarda kıyıda yapın.
kullanılmanın alasını sizde gördük

bktım su grevcilerden.
ne yaparsanız yapın da kenarda kıyıda yapın.
kullanılmanın alasını sizde gördük

grev nedir demokrasiden bahseden akp bu konularda nedense hic demokratik tavır gostermemeştir zamanında erdoganın grev sozcusu olması bunları arastır kenarda kosede grev yapılmaz

grev nedir demokrasiden bahseden akp bu konularda nedense hic demokratik tavır gostermemeştir zamanında erdoganın grev sozcusu olması bunları arastır kenarda kosede grev yapılmaz

Aslında başka bir konuda yazan bir arkadaş göstermiş demokratlığını refleks muhalefet yapmayın onların üyesi oldukları sendikalara ve iş kollarına bakın diye :))

Yani demokrasi yine onların tek-elinde ancak onların üye oldugu sendikalar ile iş kollarında grev yapılabilir ...
Ne mantık Allah 'ım aklıma mukayyet ol ..

Geri