TÜrkİyede En GÜvendİĞİn Kurum

EN GÜVENLİ

• Kullanılan toplam oy
    207
TSK tabiki.
Darbelerden sonra demokrasiyi yeniden kuracak kadar rejime bağlı başka ordu var mı?
Başka hangi kurum Bu aralar yapılan karalamalara bu kadar metanetle yaklaşa bilir?

Malesef öyle bir ülkede yaşıyoruz ki kime güveneceğimizi kimin düşman kimin dost, daha doğrusu bugün dost olanın yarın düşman olup olmayacağını kestiremiyoruz.....İçinde bulunduğumuz durumlar ve bunları yapanların amacı insanları Her kuruma karşı güvensiz her kuruma karşı tepkisizleştirmeye çalışmak...çoğu insanımızda malesef bu olanlara artık tepkisiz ve güvensiz...

Türk Silahlı Kuvvetleri güven kaynağım tabi nekadar karalamaya çalışsalarda...

Bu Vatan için Canını vermeye hazır olan her TÜRK vatandaşı en büyük Güvenim.. ...

hepimiz enayi gibi tsk diyelim tsk nın albaylarıda tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan bombalrı silahları çalsınlar...

hepimiz enayi gibi tsk diyelim tsk nın albaylarıda tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan bombalrı silahları çalsınlar...

Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan bombalar tabiri çok hoşuma gitti :biggrin:biggrin:biggrin

Unutmayalım ki Kurumlar Hata Yapmaz Kişiler Hata yapar ...

Hükümet diyip bunu savunan arkadaş:
Hükümet kriz teet geçiyor diyecek kadar vurdumduymaz yada halktan kopuk desem sana yeter mi?

kendinizi kandırmayın millet..eğer çürük elma arıyorsanız bütün kurumların içinde var bu bizlerin gözbebeği ordu bile olsa.. ben devletin bana yüklemiş olduğu görev itibariyle bütün kurumlarımıza güveniyorum

vay TSK'cı arkadaşlar şuan orduya gevin yok herhalde arkaşdaşlar uzayda mı yaşıyorlar ergenekon diye bir teö çıktı bu da TSK içinde yuvalanmışlar bunlar nezaman ayıklanırlar ozaman güvenirim şuan güvenim yok tek güvencem EMNİYET TEŞKİLATI beyler evinizde fosur fosur yatarken sokakta arsızı hırsızı huysuzu iti kopuğu ile cebelleşen kurum herhalde bunlar değil yazık ya bu insanların hakkını nasıl ödersiniz bilemem ama yinede TÜRK EMNİYET TEŞKİLATINA huzuru güveni borçluyun bunu unutmayın

arkadaşlar şu an için en güvenilir kurum tabiki TSK ancak TSK nında içinde köstebekler yok değil ancak şu anki durumda TSK hariç güvenebileceğimiz kurum yok.
Birde ergenekon la ilgili konuşmuşsunuz bana kalırsa hükümet bu dava ile TSK ya kendisi darbe yapmaktadır

Geri