TÜrkİyede En GÜvendİĞİn Kurum

EN GÜVENLİ

• Kullanılan toplam oy
    207

ismailaga

New member
Reaction score
0
TÜrkİyede En GÜvenİlen Kurum Hangİsİ Sİzce?

TSK
Baska bir alternatifi yok cunku...

hükümet diye cevap veren arkadaş sanırım soruyu en güvenilmez kurum olarak okudu herhalde :D

Tsk dan baska guvenilecek kurum kalmadi.Adalet sisteminede ufaktan yerlesmeye basladilar....sadece tsk kaldi ozunde bozulmayan.onada el atmaya cesaret edemiyorlar.

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa anayasaya göre suç olan "darbe" yi Türkiye'de hep tsk mı yapmıştı?
şıklar arasında yok ama ben en çok TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ' ne güveniyorum.
herhalde hükümet derken o da kast edilmiş ama arada çok fark var.
eğer meclis kast edilmediyse şıklarda niye meclis yok?
meğerse Özkök paşanın zamanında iki darbeden kıl payı yırtmışız daha yeni öğrendik. şu anda ergenekon dan yargılananların çoğu pttde mi çalışıyordu?

bağımsız yargıya güveniyorum,bağımsız değil diyenler cıkacaktır mutlaka bende diyeceğim ki hakimlerden başka kişilerde var yargıda SAVCILAR

ölümüne TSK... başka güvenecegimiz sıgınacagız sağlam dal yok...teşekkürler TSK...

kimse sütten çıkmış ak kaşık deilki tsk yerine gore belki bilmedimiz kostebekler var pkk soluo ve kardeslerimize oluo yani kısacası her kurumda brz ii den ziyade baya bir kotu keske bunları komple temizlesek :(

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa anayasaya göre suç olan "darbe" yi Türkiye'de hep tsk mı yapmıştı?
şıklar arasında yok ama ben en çok TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ' ne güveniyorum.
herhalde hükümet derken o da kast edilmiş ama arada çok fark var.
eğer meclis kast edilmediyse şıklarda niye meclis yok?
meğerse Özkök paşanın zamanında iki darbeden kıl payı yırtmışız daha yeni öğrendik. şu anda ergenekon dan yargılananların çoğu pttde mi çalışıyordu?

sonuçlanmamış bir dava hakkında ne güzelde sallıyonuz işkemden.ergenekon davasında yargılananlar ın suçlu oldugunu neredn biliyosun..peki bu dava neden akepe nin tamda kapatılma sürecinde ortaya cıkıverdi..hey yavrum hey..dinime küfreden müslüman olsa diye bi atasözümüz var bilirmisin işte senin yaptıgında bu sen ilk önce kendi tayfandakilere bak ondan sonra bok at..TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ' ne güveniyorum. demişsin ya(olabilir istedigine güvenebilirsin tabiki)unutma allah korusun bi savaş esnasında ülkeyi ilk terkedeceklerin cogu orada TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDE DEGİL...

bence TSK, hatta bi kere kamuoyu yoklaması bile olmuştu bunun hakkında

T.s.k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Türkiye gibi yarı demokratik rejimlerde kurumlara değil kişilere, liderlere güven esastır. Çünkü sayılan hiç bir kurum , kurumsallaşmış değildir. Ejip ya da lider sultasındadır. Her ne kadar ülkeyi ekonomik ve siyasi olarak yıllarca geri gönderen darbeleri yapsa da özünde en kurumsallaşmış TSK dır. Kötünün iyisi yani. Ahh Atatürk. Allahtan sağ olup görmedin onca meşakkatle kurduğun ülkenin içler acısı halini.

Geri