TÜRKİYE 2 - 1 İsviçre (EURO 2008 A Grubu 2. Maçı) (TEK BAŞLIK)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Semih girdi gol oldu ..Kazım girdi gol oldu..Tuncay yine çok kötü oynadı.

вℓα¢кωαя;3030251' Alıntı:
Semih girdi gol oldu ..Kazım girdi gol oldu..Tuncay yine çok kötü oynadı.

Utanmasan golü kazım attı diyicen Arda atmadımı orta sahadan topu taşıdı ve müthiş bir şut çıkardı bunu yazmıyorsun ama kazım oyuna girdi gol oldu diyosun tarafsız ol bence en güzeli böyle olmak

ii yendiq waLLa yoqsa ßß oLuodk....

Hakkımızdı hakkımız olanı aldık.Zaten ilk yarı yagmur sayesınde o golu bulup bu kadar etkili oldular.2. yarıya Mehmet Topal ve Semihle başlayınca bu macı alıcaz demiştim.
Bu Terim'deki Tuncay sevgisi nedendir onuda anlamadım. :saskin
Fatih Terim Arda'nın nasıl bir oyuncu oldugunuda gördü inş aynı hataları tekrarlamaz.

(((_-_-_TÜRKİYE 2 - 1 İSVİÇRE _-_-_)))

.

Fatih Hoca Bu kadro finale Taşır Anla Artık Bırak Tümer,Tuncay,Gökdeniz,Kazım Şampiyonada Her maça Bu onbirle Başlanmalı Tercihimde ki oyuncu kadrosu
----------------------------------------------Volkan--------------------------------------

------------Sabri------------------Servet---------------Emre------------------------Hakan balta-------

------------------------------------M.Topal-----------------------Aurelio-------------------------

--------------------Arda-----------------------------------------------------------Nihat------------

------------------------------------Semih------------------mevlüt-----------------------

b3nc3 h4k4n baltanın y3r! n3 uğurbor4l 0ls4ydı daha !y! 0lurdu :D xD

Kırmızıyla Beyazıyla Alnımızın Kanıyla
23vkoj8.jpg

ljqfn.jpg

n1yz53.jpg

dfehc1.jpg

euft60.jpg

Fatih Hoca Bu kadro finale Taşır Anla Artık Bırak Tümer,Tuncay,Gökdeniz,Kazım Şampiyonada Her maça Bu onbirle Başlanmalı Tercihimde ki oyuncu kadrosu
----------------------------------------------Volkan--------------------------------------

------------Sabri------------------Servet---------------Emre------------------------Hakan balta-------

------------------------------------M.Topal-----------------------Aurelio-------------------------

--------------------Arda-----------------------------------------------------------Nihat------------

------------------------------------Semih------------------mevlüt-----------------------

Çok berbat başladılar maça doğru dürüst atak yapamadılar ama kazanmasını bildiler helal olsun EN BÜYÜK TÜRKİYE :durdurun :biggrin :clap

evet işte bu.. futboLcuLarımızı her seferinde eLeştirenLere söyLüyorm.. Türk futboLcusu hiç bi zaman bu savaştan çekinmez.. kazanabiLirLer yada kaybedebiLirLer ama mücadeLeLerini gerekirse kanLarıyLa tamamLarLar..

kale:volkan

defans:hamit /servet/ emre güngör/ wederson

orta saha: kazım/aurelio/emre/arda

forvet:semih/nihat

kale:volkan

defans:hamit /servet/ emre güngör/ wederson

orta saha: kazım/aurelio/emre/arda

forvet:semih/nihat
------------volkan------------
roberto---edu----lugano------wederson
----kazım----aurelio-----emre------
------------------alex----------
--------semih----kezman-----

Sen çekindin benden cesaret alabilirsin.anladın sen onu

'Arda: Türk İniesta'

Avrupa Futbol Şampiyonası (A) Grubu'nda Türkiye'nin İsviçre'yi 2-1 yenmesine geniş yer ayıran İspanyol basını, “Türkiye, ilk ev sahibini kupa dışı bıraktı” diye yazdı: “İsviçre öldü, yaşasın Türkiye”
12 Haziran 2008 12:20
Yazı boyutunu büyütmek için
Marca gazetesi, şiddetli yapğmurun maça damgasını vurduğunu belirterek, “İsviçre için Avrupa Kupası'nın su gibi geçtiğini” yazdı. El Pais, “Arda, can çekişen Türkiye'ye yeniden hayat verdi”, El Mundo “İsviçre öldü, yaşasın Türkiye”, As “Futbolun adaletsizliği, dağınık Türkiye'yi ödüllendirdi” ifadelerini kullandı. İspanyol gazeteleri, Türkiye ve Çek Cumhuriyeti'nin gelecek maçta berabere kalmaları halinde turu geçenin penaltılarla belli olacağını da vurguladı.

Öte yandan İspanyol basını, maçın uzatma dakikalarında Türkiye'nin galibiyet golünü atan Arda'ya övgüler yağdırdı. “Maçın başaktörü” olarak gösterilen Arda, attığı golle “Türkiye'ye hayat veren” futbolcu olarak gösterildi. Barcelona ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı olan İniesta'ya atıfta bulunularak “Arda: Türk İniesta” ifadesini öne çıkaran La Vanguardia gazetesi, Arda'nın genç yaşına rağmen Milli Takım'da sorumluluğu üzerine aldığını yazdı.

“21 yaşında lider oldu” denilen Arda için yapılan yorumlarda şu ifadeler kullanıldı:

“Yıldız olmak için gelecek vadeden genç bir futbolcunun farkı, onun teknik kapasitesi, oyun vizyonu, hızı veya kaleye şut çekişi değildir. Hiç şüphe yok ki bunlar gereklidir, ama esas farkı yaratan bu kişinin yaşıdır. Sorumluluk sahibi olabilme kapasitesi ve ihtiyaç duyulduğunda takımını sırtlayabilmesidir. İniesta, bu şarttan dolayı bu kadar değerli bir futbolcu oldu. Türkiye de Avrupa Kupası'na diğer genç yıldız futbolcuların yolunu izleyecek yeni bir çocuğu getirdi. Henüz 21 yaşındaki Arda, taraftarların hoşuna giden bir oyun sergileyen yaratıcı bir orta saha oyuncusu. Futbolcu olarak son yıllarda kayda değer bir gelişme gösterdi ve Avrupa Kupası onun için iyi bir vitrin olacak. Açık bir şekilde zafer kazanana ve takımının kaptanı olana kadar Türkiye'den ayrılmak istemediğini söyledi, ama Avrupa'daki büyük liglerdeki takımlardan bazıları onun fikrini değiştirmeye çalışmalı.”

AA

''Mutlu değilim, biz Türk'üz!''

Onlar kebap resmine iki Türk'ü koyadursun, İsviçre Milli oyuncusu (!) Eren Derdiyok'tan öyle bir açıklama geldi ki, şimdi buna da bir karikatür yapabilir İsviçre basını! Eren, golden sonra içlerinden sevindiklerini çünkü Türk olduklarını söyledi! Eren, Beşiktaş ve Fener'e de mesaj gönderdi!

jpebdy.jpg

Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını verdiğini ve Hakan Yakın'ın da golü kaydettiğini hatırlattı.

Golü atmalarına karşın sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden Derdiyok, şunları kaydetti:
''İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için İsviçre forması altında Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim. Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygıdandır. Şampiyonanın en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında Trabzonspor'dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayeti Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm.''

Ajansspor

Geri