TÜRKİYE 2 - 1 İsviçre (EURO 2008 A Grubu 2. Maçı) (TEK BAŞLIK)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
SON DAKİKA!!! ÇEK CUM. MAÇI BERABERE BİTTİĞİ TAKTİRDE MAÇ PENALTILARA GİDECEK SON DAKİKA ARKADAŞLAR!!!

puanlı maçta penaltıları ilk defa duyuom :D

ahaha

sağoLL aLi reis :D

Bu takımda en yetenekli oyuncu Arda'dır.
Ve umarım fatih hoca bunu iyi anlamıştır...

Şu Tuncayı Gönderin Gitsin Ya;

işviçrede yaptığı masrafa bile yazık yemin ediyorum;

gitsin yatsın evinde...

VOLKAN'ın Müthiş Oyununu Unutmamak Lazım Ama herkes iyi oynadı TebrikLer :durdurun

Küstah İsviçre!​

349f3f4.jpg

kafbelikle bi yere varılmayacağını işallah öğrenmişlerdir....
tek yürek Türkiye :clap

Türkler böle Acı koyar işte :D

Arda sol kanatta pas almakta zorlanmasaydı, yada başka bir deyişle toplar ardada toplansaydı baştan beri tuncayın yaptığından daha iyi işler yapabilirdi.. İnatla sağ kanatta yığıldık buda galibiyeti geciktirdi.

semih girdi ve yine attı golünü semih i yedek tutan fatih terim de artk anlasın ayrıca arda da maç boyunca çok etkili olamasada son dakika da attıgı gol ile süper bitirdi bu maçın en büyük kahramanı ama tabiki volkandı kurtadırdıgı toplar inanılmazdı tabi aurelio nun müthiş mücadeleside var ve orda çevirdi maçı semih volkan aurelio arda maçın ii ve maçı çevirenleriydi terim hep ii oynayanları kesiyor kazım gibi inşallah bu seferde aynı hatayı yapmaz

bu maçın kritik anı semih i oyuna girmesiydi o dakikadan sonra ataklara başladık ve topu ileri taşıdık attıgı gol çok önemliydi ve tabiki volkanın kurtarışları süperdi artık inşallah çekleri de geçeriz diyorum çeklerle kazanmak için oynayaz artık hakan balta yerine hücüma çıkan orta atabilen ugur u oynatsa daha ii olur ilk maçın yıldızı colin kazım ı da neden kesti anlamak mümkün degil nihat da semih girince ii oynamaya başlıyor artık taktik bu olmalı

Eyw dai harikasın=)

Tesekkürler TÜRKIYE :biggrin:clap:biggrin:biggrin

16kt16c.jpg

a4ww38.jpg

Karşılaşmanın hemen ardından doping kontrolü için çağrılan Arda'nın ödülünü Fatih Terim aldı.
[90+2. Dakika: İşte beklenen gol geldi. Arda iki kişiyi çalımladı ve Tuncay'dan gelen pası şutuyla süsleyerek Türkiye'yi 2-1 öne geçirdi.

SERVET,EMRE,HAKAN BALTA,MEHMET TOPAL HEPİNİZ ASLANSINIZ
ASLANLARIMIZIN ASLAN GİBİ MÜCADELESİ TARAFLI TARAFSIZ HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI KAFASI YARILAN İKİ OYUNCUMUZ SAKATLANAN SERVETİMİZLE TAMAMEN RUH MÜCADELE ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER ALLAH'IM ŞÜKÜRLER OLSUN.

2nkkqyf.jpg

118knmb.jpg

7eu.jpg

jb7pz9.jpg

2h5vfcw.jpg

4sy342.jpg

5eyi3n.jpg

24m9pvr.jpg

rjh5aq.jpg

VOLKAN VE SEMİHE TEŞEKKÜR EDİYORUM.İKİSİDE MÜTHİŞ OYNADILAR BAZI ARKADAŞLAR ARDANIN KÖTÜ OYNADIĞINI SÖYLÜYOR.O ARKADAŞLARI BÖYLESİNE BİR GÜNDE DAHA OLUMLU KONUŞMALARI KONUSUNDA UYARIYORUM.

16kt16c.jpg

a4ww38.jpg

Karşılaşmanın hemen ardından doping kontrolü için çağrılan Arda'nın ödülünü Fatih Terim aldı.
[90+2. Dakika: İşte beklenen gol geldi. Arda iki kişiyi çalımladı ve Tuncay'dan gelen pası şutuyla süsleyerek Türkiye'yi 2-1 öne geçirdi.

SERVET,EMRE,HAKAN BALTA,MEHMET TOPAL HEPİNİZ ASLANSINIZ
ASLANLARIMIZIN ASLAN GİBİ MÜCADELESİ TARAFLI TARAFSIZ HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI KAFASI YARILAN İKİ OYUNCUMUZ SAKATLANAN SERVETİMİZLE TAMAMEN RUH MÜCADELE ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER ALLAH'IM ŞÜKÜRLER OLSUN.

2nkkqyf.jpg

118knmb.jpg

7eu.jpg

jb7pz9.jpg

2h5vfcw.jpg

4sy342.jpg

5eyi3n.jpg

24m9pvr.jpg

rjh5aq.jpg

VOLKAN VE SEMİHE TEŞEKKÜR EDİYORUM.İKİSİDE MÜTHİŞ OYNADILAR BAZI ARKADAŞLAR ARDANIN KÖTÜ OYNADIĞINI SÖYLÜYOR.O ARKADAŞLARI BÖYLESİNE BİR GÜNDE DAHA OLUMLU KONUŞMALARI KONUSUNDA UYARIYORUM.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=431772 GALATASARAY'LI ARKADAŞLAR 8 OYUNCUMUZU BU BAŞLIK ALTIN KONUŞABİLİRİZ.

Geri