TÜRKİYE 1-2 İspanya [D.K.E.G. Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
ne diim bilemiyorum ki oyunculardan adam gibi oynayan 2-3 kişi vardı diqerlerinin ne yaptıqını anlayamadım bile fatih terimde ne yapacaqını sasırdı ve oyundan arda yı aldı anlayamadım herlade bu adam yenilmek istiyor dedim zaten nihatı saymıyorum 2 tane %200 lük pozisyon kacırdı semih bos kaleye topu atabildi baska yaptıqı bişi yoktu o da 10 cm ayaqını uzatsaydı gol olurdu ama atamadı nereye varacaklarını anlamadım . ama volkanı tebrik etmeden gecemiyecem helal olsun böyle kaleciye .

İlk Maçın Kopyası Oldu,İlk Maçta'da Adamlar 60'dan Sonra İşi Bitirdiler.
Ama Fatih Terim Ne Yaptı Oyuncu Değiştirmek İçin Gol Yemeyi,Yada Dakika 80'i Bekledi,Giren Oyuncu Daha Sahaya Bile Isınamadı.
Nerede Bizim Fatih Tekkemiz,Ümit Karanımız,Mehmet Topuzumuz Ve Adını Daha Sayamadığımız Birçok Futbolcumuz Nerede Bu İşler İbrahim Üzülmez,Emre Belezoğlu Hakan Baltalarla Olmaz

Sen Git Belçikayla Berabere Kal Bosna Hersek İki Maçta'da Darma Duman Etti Herifleri.
Estonyayla Berabere Kal Ondan Sonra Herşey Güzel Olacak De.
Sinyor Terim Buraya Kadar Şansıyla Geldi, Herzaman Kedi Pilav Yemiyor Sinyor Terim.Senin Kişisel Sorunların Yüzünden Milli Takım Ne Halde.Tabi Tek Sorumlu Fatih Terim Değil Futbolcular'da Sorumlu Ama,En Büyük Hatalar Fatih Terimde.

Şimdi Buradan Bir Off Çeksem Karşıki DağLar YıkıLır...

Fatih Hoca, Bunu Gerçekten SöyLemek İstiyorum Sen Hoca Mısın Yha?

Hadi Kadroya Mehmet YıLdız'dır, Fatih Tekke'dir, Gökdeniz'dir, Mehmet Topuz'dur ALmadın Maçta Yaptığın HataLar Nedir ÖyLe Senin Yha...

Batuhan Kimdir Kardeşim Biri Bana AçıkLasın Bu Çocuk Kimdir Ne Yapmıştır Bu Sene???

Kadroda Gökhan ÜnaL Var Onu Neden ALmassın Yha...

Defansta Adam Yok Sıkıntımız Var Deniyor, Şunu Demek İstiyorum Eğer Bugün Ben Fatih Hocanın Yerinde OLsan Emre Aşık Ve Hakan BaLta İLe Oynayacağıma Çağırırım, Aydın TosyaLı, Eren Güngör, Recep İrtegün Bu AdamLarı Denerim Düşünmeden De 11e Koyarım, Zaten Defans Yok Bu İkiLi GaLatasaray'da BiLe DöküLdüLer YorgunLar Vs... Sen Hangi AkLa Hizmet Bu DefansLarı Oynatıyorsun İbrahim ÜzüLmeze GeLince Git Bank Asya'dan Bi SoL Bek BuL Getir İbrahim'i Oynatma Şu Takımda Yha...

Hangi Birini AnLatayım, Emre BeLözoğLu Bu Maçta Ve İLk Maçta OynamamaLıydı, Bu Sene FutboLunu GeLiştiren Ayhan İLe Marco İkiLi Ön Libero Süper Oynardı Ve Orta ALanda Da Marco RahatLardı Biraz Daha...

Kısacesı MiLLi Takım Neresinden Tutarsan ELinde KaLıyor, Ama Şu Var Ki Şu MiLLi Takımda 2 Oyuncu Arda Ve VoLkan Büyük LigLerde Oynamayı Gerçekten HakediyorLar...

Fatih Hocaya Da GeLirsek Hoca Bırak Artık Be WaLLa Takımın KampLaştırdın Artık CıLkı Çıktı İşin Herkesi Kov Kov Kov Nereye Kadar Bu MiLLi Takım Babamızın ÇiftLiği DeğiL Formda AdamLarı Kadroda Görmek İstiyoruz TorpiLLiLeri DeğiL!!!

Fatih Terim neden bize bir iyilik yapıp pılını pırtını toplayıp gitmiyorsun.Yeter ya hersene dünyanın parasını alıyorsun.Türkiyede şu an en çok kazanan adamsın.Ama icraat fıssssssssss.Ben neden sana vereyim o parayı öyleyse.Bir tek kral gibi yaşaman içinmi.Sen hoca falan değilsin Terim efendi.Sen egolarını tatmin etmek için 80 milyonluk bir ülkenin milli takımını oyuncak gibi kullanan birisin.Sana hoca diyen insanlarında aklından şaşarım.Hoca olmadığının ispatımı.İki İspanya maçı.Alınan puan 0.Daha ağır şeyler yazmak istiyorum senin için ama ona bile değmezsin.

Şimdi Buradan Bir Off Çeksem Karşıki DağLar YıkıLır...

Fatih Hoca, Bunu Gerçekten SöyLemek İstiyorum Sen Hoca Mısın Yha?

Hadi Kadroya Mehmet YıLdız'dır, Fatih Tekke'dir, Gökdeniz'dir, Mehmet Topuz'dur ALmadın Maçta Yaptığın HataLar Nedir ÖyLe Senin Yha...

Batuhan Kimdir Kardeşim Biri Bana AçıkLasın Bu Çocuk Kimdir Ne Yapmıştır Bu Sene???

Kadroda Gökhan ÜnaL Var Onu Neden ALmassın Yha...

Defansta Adam Yok Sıkıntımız Var Deniyor, Şunu Demek İstiyorum Eğer Bugün Ben Fatih Hocanın Yerinde OLsan Emre Aşık Ve Hakan BaLta İLe Oynayacağıma Çağırırım, Aydın TosyaLı, Eren Güngör, Recep İrtegün Bu AdamLarı Denerim Düşünmeden De 11e Koyarım, Zaten Defans Yok Bu İkiLi GaLatasaray'da BiLe DöküLdüLer YorgunLar Vs... Sen Hangi AkLa Hizmet Bu DefansLarı Oynatıyorsun İbrahim ÜzüLmeze GeLince Git Bank Asya'dan Bi SoL Bek BuL Getir İbrahim'i Oynatma Şu Takımda Yha...

Hangi Birini AnLatayım, Emre BeLözoğLu Bu Maçta Ve İLk Maçta OynamamaLıydı, Bu Sene FutboLunu GeLiştiren Ayhan İLe Marco İkiLi Ön Libero Süper Oynardı Ve Orta ALanda Da Marco RahatLardı Biraz Daha...

Kısacesı MiLLi Takım Neresinden Tutarsan ELinde KaLıyor, Ama Şu Var Ki Şu MiLLi Takımda 2 Oyuncu Arda Ve VoLkan Büyük LigLerde Oynamayı Gerçekten HakediyorLar...

Fatih Hocaya Da GeLirsek Hoca Bırak Artık Be WaLLa Takımın KampLaştırdın Artık CıLkı Çıktı İşin Herkesi Kov Kov Kov Nereye Kadar Bu MiLLi Takım Babamızın ÇiftLiği DeğiL Formda AdamLarı Kadroda Görmek İstiyoruz TorpiLLiLeri DeğiL!!!

Maça Yorum Yapacaktım Sağ olsun Realist her şeyi söylemiş Ama bende Bir şey Eklemek istiyorum.

İbrahim üzülmez'in Sayesinde Yenildik Birinci Penaltı Yaptırdı.İkinci Sol kanattan Guiza gibi adamı kaçırdı Hakan Balta Yetişti Ama Tencere kara Benim ki Senden Kara Dedirtti.
:vur
Aslına bakılırsa Afrikaya Gitmememiz iyi oldu Çünkü AIDS Hıv Virüsü Bütün Dünyaya Bulaşacak Bizim Gitme Durumumuzda bizede Bulaşabilirdi.

ilk maç sonunda yazdıklarım

Oyuncu yokluğunda oyuncu diye oynatılan Emre ve İbrahim futbolu bıraksın !
Bu gruptan artık çıkma şansımız çok çok azaldı .
iSpanya'yı burda mutlak yenmemiz lazım .
Oda çok Zor .
Afrika Mucizelere Kaldı .
:goz:

Ne değişti ?
Hiçbirşey .

Çarşı'dan Terim'e Tepki

Türkiye-İspanya maçı sonrası ilginç bir protesto yaşandı. Çarşı grubu, Toraman'ı kadroya almayan Terim'e bakın nasıl sataştı..

Arkalarına 10’u aşkın kamera alan Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı’dan bir grup, teknik direktör Fatih Terim’in stattan ayrılmasını bekledi.

Vatan gazetesinin haberine göre; Terim çıktığı anda, grup iki metre boyunda bir pankart açtı. Bir tarafında Terim’in öteki tarafında Toraman’ın fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Amansız amansız ol diyorsun hocam, vicdanın rahat mı Toraman’sız" yazıyordu

Kaynak

bu kadar genç bi nüfus yapısına sahip ülkemiz ibrahim üzülmez'in yerine yetenek bulup geliştirip monte edemiyorsa, teknik patron da bazı kişisel ego ve kaprislerinden sıyrılamıyorsa, bize pek yorum yapmak düşmüyor apaçık nedenler ortada.. arkadaşlar çok güzel açıklamışlar durumu aslında.

Geri