TÜRKİYE 0 - 2 Portekiz (EURO 2008 A Grubu İLk Maçı) (TEK BAŞLIK)

Porkekiz'in kalecisi sakatlandı

8xu4qt.jpg

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (A) Grubu'nda Türkiye'nin bu akşam karşılaşacağı rakibi Portekiz'in kalecisi Quim'in sakatlandığı açıklandı.

Portekiz haber ajansı Lusa'nın Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yetkilileri kaynak göstererek verdiği haberde, elinde bir sakatlığı olan Quim'in, bu sabah Cenevre'de hastaneye götürüldüğü ve sakatlığıın ciddi olabileceği ifade edildi.

Haberde, Benfica takımının kalecisi olan Quim'in sakatlığıyla bu akşamki maçta kaleyi Ricardo'nun kaleyi korumasının kesinlik kazandığı belirtildi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9123802.asp?gid=229&sz=21301

Alıntıdır.​

portekezin maci alacagi belli, tartismaya gerek yok

C. Ronaldo sakatlanmadıkça benim bu maçtan pek ümidim yok işin açığı kalecilerine pek iş düşceğinide zannetmiyorum ama inşallah yanılırım da Güzel bi akşam olur.

C. Ronaldo sakatlanmadıkça benim bu maçtan pek ümidim yok işin açığı kalecilerine pek iş düşceğinide zannetmiyorum ama inşallah yanılırım da Güzel bi akşam olur.

Ben millilerimizden çok ümitliyim. O zübbe futbolcu bozuntusuna iyi bi futbol resitali vermek hepimizin ortak dileği..

Konuları Tek Başlığa Ekleyelim Ayrı Ayrı Konu Açılması Olmasın...

Sabrinin yerinde Hamit'in oynaması dogru bence.Kazım ise tercih meselesi,hazırlık maçlarında fena oynamadı..Arda muhtemelen 2. yarı oyuna girecektir ve daha hırslı oynayacaktır..

İsviçrede bile olmaması gereken kazım kazım ilk 11 de arda,sabri yedek.
Sene boyu 8 yabancıyla oynayan fenerden alabildigi kadar oyuncu alan terim şampiyon takımdan sadece 2 kişi alıyor.o da zorunluluktan...

Nedir bu terimdeki fener yalakalıgı anlayabilmiş degilim...

İsviçre 0-0 Çek Cum. İlk Yarı Sonucu...

Durun Bakalım Arda'yı 2.Yarıda Duruma Göre Alacağa Benziyor İnşallah Bu Taktik Anlayışı Geri Tepmez...

yanecez inşallah

Portekiz Maçından Puan Alırsak Çıkmamız ZoR Değil...

Dk 70 İsviçre 0-1 Çek Cum.

maçı atv şifreli verecek galiba, biss şifreleri nedir arkadaşlar

Haydi TÜRKİYE Sevindir Bizi

Geri