TÜrkÇe Kullanim Klavuzu Olmayan Urunler!!!

sky

New member
Reaction score
0
Türkçe kullanim klavuzu olmayan ürünler

Bir ürün satin aldiniz ve özelliklerini ögrenmek için kullanim klavuzuna göz atmak istediniz. Ancak ne göresiniz! Klavuzun bir çok dilde yazilmis oldugunu ancak içinde Türkçe çevirisinin bulunmadigini görüyorsunuz. Sinirleniyorsunuz ve ülkemizde satilan bir ürünün nasil Türkçe klavuzunun olamayacagini, üreticinin veya ithalatçinin bu kadar mi düsüncesiz-duyarsiz oldugunu, Türkiye'nin ve vatandaslarinin bu kadar mi degersiz görüldügünü sorgulamak istiyorsunuz ama elinizden bir sey gelmiyor. Sanirim bu durumu düsen milyonlarca tüketici vardir.

Artik böyle bir rezaletin önüne geçebilmek için sizin de yapabileceginiz seyler var.
Almis oldugunuz yerli ya da ithal malin Türkçe Kullanim Klavuzu yoksa,Sanayi ve Ticaret Bakanligi'na sikayet ediyorsunuz, satan sirkete ürün basina 156 YTL ceza veriliyor ve Türkçe klavuzun da size ulastirilmasi saglaniyor.Sizler de sikayetinizi http://www.sanayi. gov.tr adresinden Tüketici sikayetleri bölümüne bildirin, duyarsiz sirketlere gereken cezalarin verilmesini saglayin.

Ülkemiz ve Türkçemiz bu saygiyi zaten hak ediyor.

Sky ılk once sanayı bakanlıgını sonrada senı tebrık edıorm cok guzel ve onemlı bı konya degınmıssın!!gercekten bende cok sınırlenıorm aldıgım bı cok malın nerdeyse 15 dılde cevırısı var ama Türkçede yok!!bıraz gec oldu bu konuyu degerlendırmek ama olsun zararın neresınden donulse kar dır!!

evet bencede skyangel senide tebrik ediyorum bu konu hakkında bizide aydınlattıgın için

walla ben su ana kadar denk gelmedım eger gelırsem de artık ne yapacagımı bılıyorum saol sky

valla yha uyus oluyorum tam bi ürün aldım bakıcam nası kullanılıo bi bakıom türkçe kullanım klavuzu yok tabi onu öğrenene kadar bozuluyo alet o ayrı bi konu

şakaydı tabi de gerçekten öyle yani

Geri