System Of A Down

dingiltere' Alıntı:
arkadaşlar ben bunları söledim türk düşmanı oldum. herkes gaza geldi bi anda.... konu kilitlendi falan filan!!!
senin açtıgın konudada yazmıştım ama kilitlenmişti tekrar yazmak istedim

türkiyede okadr çok kişi var ki Türklere zararı olupta hala deli gibi albümü satan
en basidinden İbrahim Tatlıses denen herif adam görünürde bişey yok medyada bişey yok ama herkes biliyodur pkk için nek adr destek verdigini, adam bırakın küfrü icrata geçiyo.

FLeTCh® ingilizcem okadr iyi degil ama o şarkıların içinde türklerin ismi bie geçmiyo veya bizim cografi konumumuzla alakalı bişeyde yok, belki george bush için yazıldı o şarkı kim bilebilrki herhangi bu röportajlarında bu larkıyı tüm türkler için yazdık gibi bişey dedilerde benim mi haberim yok.

Türklerin sırtından geçinip kazandıgı aprayıda türkiyeyi bölmk için harcayanlar dururken sadece söylentide kalan bişey bunlar bence.

S.O.A.D dinlemiyorum ama şarkılarının kalitesine bişey söylemeye gerek yok ztn :)

bunun neresi söylenti adamların lanet olası sitesinden aldım şarkı sözlerini :mad: cevap yazmıycam diyorum :mad: eğer o kadar ingilizce bilmiyosan konu hakkında hiç yorum yapma istersen oturdum çevirdim yaznın bi kısmını git bi bilene sor ben ne yaptığımı biliorum.soykırımı Amerikalı yaptı mı diyo sence ermeniler :mad: gece gece uykumu kaçırdı bu lavukları dinleyenler zaten bi de çıkıp konuşmayın beni uyuz etmeyin :mad:

edit:ibrahim tatlıses hakkındaki iddialar kanıtlanmış dieğildir o konuda yorum yapmak doğru olmaz.

fletch +1 ekleyecegim hiç bişy yoq.........

FLeTCh®' Alıntı:
Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation,
Revolution, the only solution,
We've taken all your shit, now it's time for restitution.

tüm tpolumunuzun silahlı cevabına karşı devrim tek çözüm
sizin tüm pisliğinizi çektik(artık shit demiş yorumu size bırakıyorum)
geri ödeme vakti geldi

bu sadece bir kısmı :mad:

buna rağmen dinleyen arkadaşlarla(millet sevgisi ve ülkeme duyduğum saygı nedeniyle) ilişkimi kesmek zorundayım.bu yönde yazdığınız cevaplara karşılık falanda vermiyeceğim ve bundan sonra tepki olarak hiçbirinizin mesajlarına cevap teşekkür vs. kısacası ilgi yok benden :mad:

eee Turklere laf soyledigini hangi dusunce ile soyluyosun bu bence merak konusu?

orda yazıyo iyice okursan bellidir
iyi güzel alıntı yapıyosunuz da biraz da okuyun ama :(

ben de bir soad fanıyım ama ne sözlerinde ne de başka bi şekilde Türklere bi saldırı duymadım söylentileri ben de duydum ayrıca bir söylentide U2 nun sölistinin Türklerden nefret ettiği yönünde bilmiyorum gerçekmi

Herkes türklerden nefret ediyo zaten.. :p bi çok sanatçının alırım bi parçasını tüklere küfür ediyo derim..olur biter..açıkca bi şey olmadan inanmam..

küfür ediyo ya da etmiyo şeyime kadar :mad: ben dinliyorum eski albümlerini..

Slayer'ın ilk Turkiye konseri olacaktı yıllar once. Slayer dunyayı turluyor alt grup olarak SOAD cıkıyordu. Daha meşhur deildi o zamanlar SOAD. Sıra Turkiye konserine geldi ve SOAD yok ortalıkta. Turk dusmanı oldukları icin Turkiye'de calmayı reddettiler denmisti. Resmi bir acıklama yapılmamıstı. Yani bu iddiayı bir nevi kabul etmişlerdi.
Ama Slayer gelip catır catır calmisti ben de gidememiştim :(

darzamat buda iyice kanıtladı yani Türkiyede calsalar belkıde nası bi tepkiyle karsılasacaklarını bılıolar..

türklere yapılan bi saygısızlıkları kesinlikle olmadı s.o.a.d u çok severim ama öle bi olay hiç olmadı siz yanlış duymuşunuz
İNŞ BU YIL ROCK'n'COKE a geliolar benden sölemesi;)

''System Of A Down Türkiye'de Konser Verecekmiş'' ---İMKANSIZ---

illuminati' Alıntı:
türklere yapılan bi saygısızlıkları kesinlikle olmadı s.o.a.d u çok severim ama öle bi olay hiç olmadı siz yanlış duymuşunuz
İNŞ BU YIL ROCK'n'COKE a geliolar benden sölemesi;)

İmkansız Bişey ama olursa sevineceğim bişey.
Soad ın Türkiye ye geldiğini düşünsenize bence imkansız.
Soad Türkiye ye gelirse olabileceker :
1- Ülkü Ocakları Konseri Basar
2-Konser çıkışı millet köpeklerini üstüne saldırtır.
vb.... vb.... vb....

Daha çok olabilecek olay sayabilirim ama zamanım yok aceleyle yazıyorum.

Türkiye de asla konser vermiyecek başka bir grup '' u2 ''

MurtyK' Alıntı:
İmkansız Bişey ama olursa sevineceğim bişey.
Soad ın Türkiye ye geldiğini düşünsenize bence imkansız.
Soad Türkiye ye gelirse olabileceker :
1- Ülkü Ocakları Konseri Basar
2-Konser çıkışı millet köpeklerini üstüne saldırtır.
vb.... vb.... vb....

Daha çok olabilecek olay sayabilirim ama zamanım yok aceleyle yazıyorum.

Türkiye de asla konser vermiyecek başka bir grup '' u2 ''

çok büyük bi olasılık ülkü ocaklarını falan geç MÜZİKK DİORUM SANAAA:D:D
türkiyede yoğun bi talep var ve biletx yaptığı ankette s.o.a.d ya yer verdi ve şuan en çok istenen gruplardan biri türk grup en son birinci raşhitti yabancı olarak metallica - nickelback ve s.o.a.d yarışıodu tabi anketler önemsenirse süper olurrr METALLİcA da gelebilir:D

hobaa tüm konuyu okurken moralim bozuldu ama bu son haberin iyi geldi:)
e insallah diyorum baska bisi demiyorum

köpeklerini üstüne saldırtmakla ne demek istiosun sen ?

Biliyosundur ki böyle haberler çıktı Soad ın konserleri için. '' KÖPEKLER VE TÜRKLER GİREMEZ '' diye. ben buna karşılık bişi demiştim ama kabul ediyorum biraz saçma olmuş.ama bence Soad Türklere o kadar laf ettikten sonra Türkiye ye gelmez.

soad Türkiye ye gelicek mi

1-gelemezler :)
2-gelmiycekler zaten istesenizde

onları destekleyenleri kınıyorum :mad:

FLeTCh®' Alıntı:
soad Türkiye ye gelicek mi

1-gelemezler :)
2-gelmiycekler zaten istesenizde

onları destekleyenleri kınıyorum :mad:

fletch baq bu konuyu msndede konuştuk yeter tmmmı?yani bu konununda kitlenmesini istemiorum herkes görüşünü belirtio (yanlış anlama sende kötü bişey yazmadın herkes görüşünü belirtio sadece sen biraz ateşli davranıon bu konuda ondan dedim:p)

yabiraz arastırın suunları konser afişlerine bakın ya nekadar hosunuza gıdıo milletinize küfür edilmesi ki hala dinliosunuz bunlarıııııııııı

Keske gelseler Turkiye'ye ya ciddi bi gelsnlerde....
binlerce turk benmle aynı fikirde gelsnler gelsnlerdeeee....
bekliyoruz gelis soad gelin gelinnn

fuck soad!

Geri