System Of A Down

MurtyK

New member
Reaction score
0
:mad: System Of A Down ( SOAD )

iyi gayet güzel müzik yapıyosunuz ona bir sözüm yok ama her konserde neden "fuck the tuuuurk" dıye bı tarafınızı yırtıyonuz onu anlamadım.müziğin evrenselliğine uymaz bu bi kere yanlış hemde cok yanlış

bunun amacı

ırkcı diiller türk düşmanılar.ütopik bi istekle beraber sisteme karşılar ve de marijuananın yasallaştırılmasını istiyorlar.
ayrıca ticari kompleksler cekmiyorlar.

ama gel gör ki

birtane bile köt şarkıları yok....tam dinlenesi şarkıları war...yaptıkları güzel müzikten dolayı tüm bu dinlenesi şarkıları mp3 ve korsan cd lerden dinlemeye devam ediyoruz...

Dinlememiş olanlara şiddetle öneriyorum :mad:

http://img27.imageshack.us/my.php?image=113340system1l4yc.jpg

walla çok güzel yapıyorlar işlerini ama ben hiç bi konserinde fuck the turk dediklerini görmedim..duymadım..çok tartışıldı bunlar ama kimse elle tutulur bi kanıt falan sunamadı..

türk düşmanı oldukları belli ama..fuck the dediklerini bilmiyorum..var mı elinde hiç konser kayıtları ya da türklere küfür ettikleri bi görüntü..?

soad in Turklere karsi yapmis oldugu bir tane gorsel hareketi daha gormedim surekli soylenti bu iste soad bunu yapti sunu yapti diye ama hic gorsel kanit gosteren yok kanit olsun su an yeni yeni dinlemeye basladigim mp3lerini silecem

bende fuck the turk dediklerini konser girisine kopekler we turkler giremez yazdıklarını duydum
ama sadece duydum sizinde dediginiz gibi elle tutulur bi kanıt yok
we yaptıkları muzıkte oyle kolay wazgecilecek gibi diil ne yazıkki

wala neye inandıkları siyasi görüşleri beni ilgilendrmes,haa bunlar bişi savunuo die ii müzik yapıolarsa sırf görüşleri için dinlememzlikte yapmam..ben seviorum ve dinniorumm...gercekten ii muzik yaptıklarını düsünüorumm

arkadaşlar ben bunları söledim türk düşmanı oldum. herkes gaza geldi bi anda.... konu kilitlendi falan filan!!!

Müzikleri güzel ve dinlerim :)

özellikle P.L.U.C.K. şarkısında Türklere karşı sayıp sövüyorlar diyorlar ama, o şarkıda da direkt bize karşı bir tutum yok. Hatta Serj Tankian'ın da (sözde) Ermeni soykırımından(!) büyükannesi ve büyükbabasını Türklerin kurtardığını söylemiştir. İlerleyen zamanlarda Türkiye'de konser bile verebilirlermiş.

muzıklerıne lafım yok .. ama arkadaslara katılıyorum cogu sey sadece duyumdan ıbaret .. gormeden ınanmamak lazım.

sabah gazetesındemı ne cıkmıstı bı tabela konser gırısınden tabelanın ustunde TURK we kopek resmı war dı 2 sının ustundede carpı wardı yanı Türkler ve köpekler giremez muhabbeti

işte herkes duyuyo bişeyler ama görsel bi kanıt lazım . ben de hepsini sildim gerçi ama yine de kanıt lazım

bu muhabbetler dönmeye başlayınca bende dinlemekte tereddüt ettim..ama sonradan saçmaladığımın farkına vardım(BEN)..tekrar eskisi gibi dinlerim..

bence gazetelerde falan çıksaydı öyle bi şeyler..net ortamında da rast gelirdik elbet bunca zaman..

ben gördüm yani.... isteyen inanır isteyen inanmaz..

yanlış anladın ispiyoncu sana karşı bi şey demedim ben..yalan söylediğini falan belirtmedim yani dostum..

tamam eywallah bende sana demedım canını sıkma ;) ama elemanlar harbı guzel sölüo o ayrı :cool:

dingiltere' Alıntı:
arkadaşlar ben bunları söledim türk düşmanı oldum. herkes gaza geldi bi anda.... konu kilitlendi falan filan!!!

P.L.U.C.K.(Politically, Lying, Unholy, Cowardly Killers – Politik, Yalancı, Kutsal olmayan, Ödlek Katiller)
Elimination, Elimination, Elimination

Die, Why, Walk Down, Walk Down

A whole race Genocide,
Taken away all of our pride,
A whole race Genocide,
Taken away, watch them all fall down.

Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation,
We've taken all your shit, now it's time for restitution.

Recognition, Restoration, Reparation,
Recognition, Restoration, Reparation,
Watch them all fall down.

The plan was mastered and called Genocide (Never want to see you around)
Took all the children and then we died, (Never want to see you around)
The few that remained were never found, (Never want to see you around)
All in a system of Down......Down.....Down.......Down........Walk Down...........

Know
Cursed Earth, Cursed Earth, Cursed Earth, Cursed Earth.

I will never feed off the evergreen luster of your heart all because we all live in the valley of the walls when we speak we can peak from the windows of their mouths to see the land the women chant as they fly up to the sun.

You never think you know why,
Know, You never think you know why,
Know, Ever think you know why,
Know.

Books all say different things while people flap their yellow wings trying
to soar by being a whore of life and almost everything the sheep that ran
off from the herd may be dead but now's a bird able to fly able to die able
to break your cursed earth

You never think you know why,
Know, Ever think you know why,
Know.

On the other side, on the other side, the other side,
Do you ever try to fly, Do you ever try to fly?
Have you ever wanted to die, you ever want to die?

Don't ever try to fly, don't ever try to fly,
Don't ever try to fly, unless you leave your body on the other side,
Never try to die, you ever try to die.

Know, Ever think you know why, Know.

Watch them all fall down,

The plan was mastered and called Genocide (Never want to see you around)
Took all the children and then we died, (Never want to see you around)
The few that remained were never found, (Never want to see you around)
All in a system , Down~

bu sözlerdeki hakaretleri ben bir Türk olarak kabul etmiyorum eden varsa da onu Türk olarak kabul etmiyorum :mad:
bahanesi olamaz bence bunu dinlemenin çıkıpta korsan CD den dinliyoruz zaten demeyin :mad:
önemli olan burda milletimize edilen hakaretlerdir buna dinleyerek destek olanlara edecek küfür bulamıyorum :mad:
müziği güzel diye bize ettikleri küfür haklı mıdır bunu da sorarım hayatta bazı değerleriniz olsun...

fletch nedıor burda kardesım bıraz yazsana

tüm tpolumunuzun silahlı cevabına karşı devrim tek çözüm
sizin tüm pisliğinizi çektik(artık shit demiş yorumu size bırakıyorum)
geri ödeme vakti geldi

bu sadece bir kısmı :mad:

buna rağmen dinleyen arkadaşlarla(millet sevgisi ve ülkeme duyduğum saygı nedeniyle) ilişkimi kesmek zorundayım.bu yönde yazdığınız cevaplara karşılık falanda vermiyeceğim ve bundan sonra tepki olarak hiçbirinizin mesajlarına cevap teşekkür vs. kısacası ilgi yok benden :mad:

Türklere dendiini nerden biliosunuz demeyınde ;) neyse o sarkıda Turklere hakaret edılıo denmıstı arkadasta cewırmıs saolsun... Neyse bundan soNrada dinleyen dinler dinlemeyen dinlemez polemige gerek yok :cool:

ya orada havlamak tabii kolay . burada o lafı konuşsunlar bakalım :):):) Etek giydirir , Rock'n Coke alanında dolaştırırız boynunda tasmasıyla tabii

Geri