Symbian Program [ İStek BaşLığı ]

nokia 6500 slide aldık tel da türkçe dil seçeneği yok yükleyebileceğim bir prog. varmı acaba

http://www.sunnysoft.com/download.php

Arkadaşlar pda 'nızın markasını ,modelini yazın , choose language kısmından türkçeyi seçin ...
eklentiyi indirip kullanın...

Activesync kurulu olsun,usb bağlantınızı kullanıp exe dosyasını tıklayınca otomatik olarak pda ya kuruyor zaten ...
Kurulumdan sonra makinanızı kapatın açın ...
İşte türkçe oldu bile...

ßen Htc touch (O2 XDA Nova) 'ma kurdum ..maşallah taş gibi ..

Hee en güzel yanı :

BU BİR ROM DEĞİLDİR,EKLENTİDİR BEĞENMEYEN PROGRAM EKLE KALDIRDAN KALDIRABİLİR...

*Yinede ben hiç anlamam bu işlerden diyip,
soru sormak isteyen olursa..cevaplamaya çalışırım ...

nokia 6230i ye ezan programı indirdim jar destekli ama çalıştırmıyor aceba sorun ne anlamadım uygulama haası diyorr . bende aceba java kurulum degilmi sebebi neder yardım litfenn

slm banada n99i'ye live msn yüklemem lazım lütfen yardım

bende 3230i için java istiyorum şimdiden 50 kere tşkkürler...

Nokia 6500 slide için pdf okuyucu şimdiden teşekkürler 1000 kere :D

birader bana da 6500 Slide için elinde ne mevcutsa upload edermisin yada link varsa verir misin?tema olur program olur ortaya bi karışık yap kardeşim bekliyorum!

nokia 6300 için aktif süre sayacı, yani telefonla birisini arayıp karşı taraf açtığında telefonda otomatik olarak bir sayaç çıkması için bir program, şimdiden tşk.

s40 için excel ve pdf dosyalarını oynatabileceğim bir program lazım :) şimdiden teşekkürler..

dostum 6120 bjk teması lazım.şimdiden teşekkürler

Millet Kural Nedir Bilmiyor :S

Ben bişi istemicem sadece bu çalışmalarınızı tebrik etmek istedim. Baya büyük bi yükün altına girmişssiniz valla Allah kolaylık versin

AhenG kardeş herşeyden önce emeğine çok teşekkürler.Forumda bende sizi takip ediyor yardımlarınızı takdir ediyorum.Nacizane yardım isteyecektim.Bende 6680 var.2 aydır blutut açılmıyor.Ve içerisinde oyun yok,fazla bi resimde yok ama çok geç menüler arası geçiş yapıyor.Sizden telefonu yeniden progrmlayıp Programlayamacağımı soracaktım.Sizin öneriniz nedir,ne yapabilirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Nokia N95 telefonda tema yapma programı varmı? varsa yardımcı olabılırmısınız_? acillll

5500 sports s60

kolay gelsin başarılar

nokıa 5500 sports için s60 symbıan 9.1 gerekli tuş kilidi- fexplorer vb acil programlar lazım yardımcı olup link falan vermeniz mümkün müdür....

teşekkür ederim

iyi çalışmalar dilerim

Geri