Symbian Program [ İStek BaşLığı ]

s.a arkadaşlar banada 6630 tv kumandası varmı acaba eğer varsa göndere bilrimisiniz gönderirseniz çok memnun olurum birde nasıl kullana bilirim onuda anlata bilirseniz gerçekten çok sevinirim teşekkürler

tşk.ler eline saqlık canıms:)

dotum tsk ederim paylasımların için

bir de elinde varsa hani ( ben baya bi aradım bulamadım :( )
nokia e70 ( Symbian 9.1 v3 ) kızılötesi veya tv kontrol edebileceğim bi prog verebilir misin

คη๏†๏๓เ' Alıntı:
Arkadaslar servise gerek kalmadı buldugum siteyle bedava actım kilit kodu 6600 7610 6220 6230i de denedim.
cok iyi bir site para vermeden kendin yap.Ama artık repi hakettim heraldee

Ben kendi sorunumu hallettim.Siteye giriyosun imei numaranı yazıyosun sana uzun bir sifre veriyor.Güvenlik kodu kısmına onu yazıyosun ve ne yapmak istiyorsan onu yapiyorsun.Ben Direk güvenlik kodunu degiştirdim.Bu arada 1 saatte sadece 1 tane imei numarası girebiliyosun.

Tıkla

Arkadaşım MaşaLLah Ne Çok Şey PayLaşmışsın waLLa HeLâL oLsun. istek isteyenLer Siz De SağoLsun, Sayenizde Biz De FaydaLanıyoruz. :)

Bu KiLit Kodu Kırma oLayında KuLLanıLan Site S60 TeLefonLar için KuLLanıLmıyor. VeriLen Kod KabuL EdiLmiyor Yâni. Ben Bizzat Denedim 6630'da oLmadı. Biraz Aradım Taradım UnLockMe Diye Bi Program BuLdum. KuLLanması Gayet KoLay. Tam HatırLamıyorum Ama YanıLmıyorsam Burda BuLmuştum Ben Bu Programı Ama Yine de Vereyim, Bi Zararı oLmaz.

iŞte O Program.
UnLock Me DownLoad

N95 -S60 Live Messenger Nasıl bulabiliriz?

Merhabalar ,

Nokia N95 , N serisi Live Messenger nasıl bulabiliriz?
Aqile msn yada ceptemsn gibi programlar aramıyorum Live Messenger sürümünü arıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

ya kardeş bana n73 için mp3 player lazım.şimdiden tşkler..

galatasaray takım temaları varmı elinde

birtanede 6600 için engüzel mp3 çalar

selam ben 6600 kullanıyorum telefonun versiyonunu yükseltmek istiyorum acaba versiyonları bulabilirmiyiz.iyi çalışmalar

saolda kardeş sen didin 6630 da çalışıyo die bende çalışmadı nieki?

abi n73 icin varmi ben yenim burda cok sey bilmiyorum

kanka turkce nagivasyon proglamı varmı acaba

Arkadaşlar en baştaki yazıyı okumuyor musunuz ? 100 msj. 50 tşk edilecek. Bunun dışındakiler yanıt alamıyor malesef..!!

bir sorum olacak..

N70 Music edition kullanıorum.. fakat telefonda müzik sesi çok tiz olduğundan bazı şarkılarda rahatsız edici oluyor.. bunu düzenleyebileceğim, equalizer programı gibi bişi var mı acaba ?..

tşkler (;

arkadaşım bana irromete2.05 lazım bulabilirmirmisin şimdiden teşekkürler

Geri