sXe Kapat Hatasına Çözüm --> Intercepting Hatası sXe Injected Kapatılacak

Ne Alaka KAsperskyle Yaw Bende Avast Vardı Olmuyor Hala Olmuyor...

Fazla alışmayın bu sxe e 1 haftaya kalmaz yenisi çıkar zaten :durdurun

Bende de '' intercepting '' hatası weriyor senin dediklerini yapmaya çalıştım fakat hl.exe dosyası bozuk diyor bi bak istersen :goz:

Kolay gelsin...

sp2 yüklü onu ellemedim exe yi dediğin gibi deiştirdim olmadı kasperyi kapadım yine olmuo napcaz bu hatada yaw özledim oyunu :vur yardımcı olurmusunz..

aynen olmuor napıcaz??? :vur

ben mi beceremedim anlamadım ama sinir oldum kaç gündür oynayamıorum yardım ltfen :saskin

yha bndede hata weriyor benım vista ama :S

Ya ArkadaŞlar Ben Hl.exe Dosyasini Yaptim Ama Bu Seferde Oyunu AÇmiyo Yardim LÜtfen

arkadaşlar birde sxe açılmıyo onda nasıl yapacağız

ben 1 aydır guzel guzel oyun oynuyodum takı sxe 4.3 cıkdı hayatım kaydı ne ettıysem sorun duzelmıyo nerde hata war anlamadım

ya saolun eskiden oyun açılıyodu artık werdiğin hl.exe yüzünden oyuna giremiyorum:vur

yaw bu sxe 4.3 yuzunden oyuna gırmıyom :(

Arkadaşım sende açılıyor diye bizdede açılacak birşey yok ... Çalışmıyor verdiğin şey... 1.5 için söylüyorum.. bende sp2 de vardı zaten yüklüydü ama ıııh olmuyor nolcek şimdi ? bukadar adam madur bir çareee bir çareeee :S

Ya ben sp 2 kur dosyasını indirdim.Kurmayı deniyorum C:/'de yer yok diyo kurulumun ortalarında falan.Yer açıyorum 1 gb falan yer var hala yeterli yer yok diyo.Boşalttıkça daha fazla yere ihtiyaç duyuyo.Birazdan ne yazdığını yazacağım.Ya ben daha biraz önce 800 mb'tan fazla olan bi dosyayı sildim hiçbir şey yüklemedim.Ama 302 mb boş yer var.D sürücüsüne yüklenemez mi bu sp 2?Böyle yazıyo:

Service Pack 2 Kur Hatası

C: üzerinde Sevice Pack 2 yüklemek için yeterli boş alan yok.Kur ek olarak en az 217 megabayt boş alana ihtiyaç duyar ya da kaldırma için dosyaları arşivlemek isterseniz, Kur ek olarak 242 megabayt boş alana ihtiyaç duyar.Sabit diskinizde yer boşaltıp yeniden deneyim.

bende windows xp service pack 2 var bıdaha ındırıp yukleyecegım bakalım olacak mı saol

bir işe yaramaz :D SP2 zaten benimkisi ve antivirüsde yok hl.exe yide denedim ıııııh başka bişiyden kaynaklanıyor bu ...

Geri