sXe Kapat Hatasına Çözüm --> Intercepting Hatası sXe Injected Kapatılacak

sXe ye tıkıyorum ve açılmadan bu hatayı veriyor bi bakarmısınız ?

ERROR AL İNİCİAR, İNTENTELO NUEVAMENTE

yardım lütfen ??

Arkadaşın birisi başka bir konuda 3.7 yi kur gecer demiş ama olmuyor? napcaz?

ya abna hala cvp gelmedi ne bencil insanalarsınuz millet e-severlarda kütür ütür oynuyor bende hala hata vista kullanıyorum ve intercepting hatası veriyor ...

acil cvp pls

Arkadaşım sp2 yide yükledim,ardından verdiğin linktende hl.exe dosyasını indirdim.Şu an daha berbat bi durum oluştu! cs yi açtıgımda sxe duruyo yerinde fakat ---(Fatal error) Could not find filesystem dll to load.----- Diyor!!! kafayı yicem online oynayamıyoruz csyi ya :(

arkadaşlar size verdiğim hl.exe sadece 1.6 için. sakın 1.5 için kullanmayın onuy. ben 1.5 için geçerli yöntem derken sp2 yik yüklemenizi ve diğer işlemleri kastetmiştim. exe'yi kastetmedim... bakın ben bunu 1.6 ve 1.5'te bizzat denedim ve işe yarıyor. işe yaramayan şeyi neden buraya koyayım... ayrıca sp2 linkini istemişsiniz. forumda bunun linki mevcut. arama butonunu kullanın.
microsoft sitesinden indirmek istersenizde pc'nizde ki yazılımın lisanslı olması lazım. eğer lisanslı değilse oda dert değil. forumda xp orjinal yapma diye bir konu var. orada ki programı yüklemeniz yeterli...

revalaıon cok saol bu paylaşımı yaptıgın içinnn

süpersınnnnnnnnnnnnnnn

supersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

s.a
kardeş hl.exe yi indiriyorum .rar lı
açarken dosya hasarlı diyo.

bi göz atarsan sevinirim revo. :D
banada revo der bizimkiler :D
neyse şimdiden teşekkür...

Olmuyor Kardeşim Yaaa

Herşeyi Yaptım Aynı Hatayı Veriyor SP2 Yüklü hl yi deiştirdim ama olmuo :s

TşK KaNKyy :):):):) EyW....

olmuor kardes yalan oldu dediin hersey yaptım gene aynı hata a.* :S :mad:

Bende olmadı. Sanırım Kaspersky'dan kaynaklanıyor. Kaspersky'i kaldırıp deneyeceğim şimdi de. Zaten sXe kendi sitesindede "We are having a few problems with Karspersky users." demiş.

kunto bendede karsky var kaldırıp denedinmi arkada$ım ßenimd e1,5 girmiyor olursa haber verirmisin.

ya 1.5 de se yükledim çift tıklıom oyuna girip servern birine giriom atıyolar 1 dk sonra napcaz ya ona bi çözü bulursanız çok sevinirim

Sp 2 yüklü , değiştirdim ama hala düzelmedi :(

Kaspersky kaldırınca oldu arkadaşlar bende. Sorun kaspersky daymış

Bugün bütün gün bunu sordular anlamadımki anlamıyorum diyorum CS den hala soruyorlar :D bu .avuk ta söyle miyoki ben verdim çözümünü diye hayalet gibi dolaşıyor anlamadım gitti ya ..:durdurun:durdurun

ne yaptıysam olmadı.. sp2 bile indirdim denedim, yok.. :vur

kasper ı kaldırsan dahi fatal error verip sistemi resetliyor... en az 10 kere sistem ciddi bir hasardan kurtuldu yazısı çıktı :D... 4.2 nin başka sorunu var..sadece kasper değil sorun......sanırım sorun yeni kernel block eklentisi...

Siz yanlışlık yapıyorsunuz arkadaşlar programda sorun olsa herkes de olur =)

arkadaşlar bende de aynı sorun var dedınız gıbi hl.exe dosyasını değiştirdim servispach2 yüklü zaten ona dokunmadım kaspersky ıda kapatıyorum ama yinede hata veriyooo pcden kaspersky ı tamamen kaldırmalımıyım acaba.....

kaldırdım kaspersky ı deneyeyim bakalım olcakmı

arkadaşlar bende de aynı sorun var dedınız gıbi hl.exe dosyasını değiştirdim servispach2 yüklü zaten ona dokunmadım kaspersky ıda kapatıyorum ama yinede hata veriyooo pcden kaspersky ı tamamen kaldırmalımıyım acaba.....

kaldırdım kaspersky ı deneyeyim bakalım olcakmı

evet tüm sorun kasperskydan kaynaklanıyomuş oyuna gırmeden once kapatmak yetmıyor pc den tamamen kaldırmak gerekiyor ben kaldırdım ve suan sorunsuz oynuyorum
teşekürler

Geri