sXe Kapat Hatasına Çözüm --> Intercepting Hatası sXe Injected Kapatılacak

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
cs1 - cs2 ve cs3 serverlerimize da sXe Injected kurulduktan sonra sXe'de sorun yaşayan arkadaşlar için ufak bir araştırma yaptım...

sxe-intercepting.jpg

Yukarıda gördüğünüz resimde ki ;
Kod:
Intercepting Hatası
sXe Injected kapatılacak

hatasını alanlar;

bilgisayarınıza windows xp service pack 2 yükleyin ve hl.exe dosyasını değiştirin...

windows xp service pack 2 microsoft'un resmi sitesinden indirebilirsiniz.

hl.exe dosyasını aşağıda ki linkten indirebelirsiniz.

NOT: Aşağıda CS 1.6 HL.EXE VE CS 1.5 HL.EXE BULUMKATADIR. KENDİ OYUNUNUZUN HL.EXE'SİNİ ÇEKİN ARKADAŞLAR

====================================================================
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DOWNLOAD CS 1.6 HL.EXE --- > http://rapidshare.com/files/116486138/hackhell.com__revolation__hl.exe.rar
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

DOWNLOAD CS 1.5 HL.EXE --- >

indirdiğiniz hl.exe dosyasını Counter-Strike nin kurulu olduğu klasöre atınız.

Örnek: Bende C:\Program Files\Valve

Dosyanın aynısı mevcut, değiştirmek ister misiniz? diyecek. Evet diyoruz... Bu kadar. İşe yarayacaktır. Bir arkadaşta dün denedik oldu... Umarım sizde de işe yarar.

Not: Resim kanyildiran arkadaşımızdan alıntıdır...

İşe yarar mı revo derseniz... Cevabı aşağıda ki alıntıda...

Cut!!!

kanyildiran' Alıntı:
Teşekkürlerr Düzeldiii

agA sAOLDA bENDEKİ 1.5 nAPACAGIZ iŞİM İŞ diYOZ aNLAMIYOz AgA biDE 1.5 bAK nE oLACAK

"lanlak" arızalımısın ?
Neyse...
Teşekkürler Okan..

SXE programını calıstırdıgım zaman cs 1.5 te hl.exe uygulama hatası verıyo yardım edın lutfen sabahtan beri kafayı yıyecem

kıromozom' Alıntı:
SXE programını calıstırdıgım zaman cs 1.5 te hl.exe uygulama hatası verıyo yardım edın lutfen sabahtan beri kafayı yıyecem

arkadaşım yukarıda söylediklerimi uyguladın mı? bide hl.exe uygulama hatası başka bir hata. bu konu sXe kapat hatası ile ilgili

ilyas_tr' Alıntı:
agA sAOLDA bENDEKİ 1.5 nAPACAGIZ iŞİM İŞ diYOZ aNLAMIYOz AgA biDE 1.5 bAK nE oLACAK

1.5'teki de aynı hatayı veriyorsa onun için de bunu uygulayacaksın... ama sXe kapat hatası ise...

dosyayı 347 kişi indirmiş. 400 kusur kişi konuyu görüntülemiş... teşekkür edenler sırf paylaışım için teşekkür etmiş... teşekkürde gözümüz yokta emeğe saygı hani :p

Süper paylaşım...İnşallah ben de başarabilirim kafayı yemek üzereydim..

@Revolation

Allah razı olsun ...

arkadaşım bu seferde bu exe hata verdi ve counter a giremiorm

arkadaşlar paylaşım için öncelikle tşkler ama bu düzeltme cs 1.5 için veren sxe hatasını gidermiyor haberiniz olsun :S

Sp 2 Yi bi yükleyebilsem

revolation sp 2 yi nereden yükliycem bi yardım :(

Linki buraya koyarmısın .

ArkadaŞim Bu Sorunu 1.5 Te ÇÖzemİyoruz Yardimci Olurmusun LÜtfen TeŞekkÜrler !!!

selam arkadaşlar yardım lütfen ben vista kullanıyorum ve aylardır bu hatayı özemedim aynı hatayı bende de veriyor s,zden ricam bu hata olanlar ve düzeltenler allah rızası için yrdım etsin msn adresim [email protected]
bekliyorum ...

beyler ben farklı b sey sorcam sxe yı kurdum acmaya calıstım ama sukleme hatası werdı acıl cwp gelırse ei olur

bilader çok sagolasin işe yariyor teşekkurler kufretmekten kurtatdın beni...:D

hocam 1.5 e yaptım artık oyun bile açılmıyo. 1.5 e uygun bi exe koyarsan çok sevinicem

2 gün önce bana da vermeye başladı bu hatayı

Zone Alarm yüklüyse bilgisayarınıza o da sebep olabiliyor.

Zone alarm ı kaldırmak yeterli : )

Geri