sXe Kapat Hatasına Çözüm --> Intercepting Hatası sXe Injected Kapatılacak

YA kardeşim lütfen söle şu çözümü yaaa! Ne zamandır uğraşıyorum

Intercepting Hatası
sXe Injected kapatılacak

Öncelikle sistemim VİSTA, 1.6 kullanıyorum, hl.exe indirdim olmadı, 2 kere bilgisayarı yeniden başlattım olmadıi, Kaspersky ı asla kaldıramam, ve format ta olcak iş değil.

Lütfen yardım edin Özel mesajdan hep rahatsız ederim :D (Bu arada paylaşım için sağol)

YA kardeşim lütfen söle şu çözümü yaaa! Ne zamandır uğraşıyorum

Intercepting Hatası
sXe Injected kapatılacak

Öncelikle sistemim VİSTA, 1.6 kullanıyorum, hl.exe indirdim olmadı, 2 kere bilgisayarı yeniden başlattım olmadıi, Kaspersky ı asla kaldıramam, ve format ta olcak iş değil.

Lütfen yardım edin Özel mesajdan hep rahatsız ederim :D (Bu arada paylaşım için sağol)

dostum vistada hiç deneme şansım olmadı malesef...

xh home & xp pro'da işe yarıyor ama... ne işiniz var vista ile kurun bi xp :durdurun

DAyı cok Tesekkur ederm emege saygı. emegıne saglık bende hl.exe hatası werıo su anda download edıorm inş olr.

puf bnm ... bilgisayarcı formatı korsan cd le yapmış sp2 yüklenmiyor :S bana göre dosyası şusu busu olanınız var mıdır :s

Bi de Örjinal Parası Almştı --- dosyanız yoksa küfrediniz lütfen :D

puf bnm ... bilgisayarcı formatı korsan cd le yapmış sp2 yüklenmiyor :S bana göre dosyası şusu busu olanınız var mıdır :s

Bi de Örjinal Parası Almştı --- dosyanız yoksa küfrediniz lütfen :D

:saskin hadi vay... orjinal parası alıp kosan yüklemiş he. neyse... windows ne? xp home / pro? forumda orjinallemek için dosyalar mevcut. biraz araştır istersen.

teşekkürler deneyecem 1.5 i de koymuş adam görmüyomusunuz

ya aynı isimde bi dosya war taşınamıy0 diyo :s

ç0k thankyu 0ldu

yok ya bende cs 1.8 de bu hatayı alıyorum bu sorunun kaynagını gidermiyor hata devam ediyor !!

arkadaşım ben steamdan yüklü ve caunter strike 1.6 ve C değilde D ye kurdum içindede Valve diye dosya yok ki hl.exe de yok :S

arkadaşım ben steamdan yüklü ve caunter strike 1.6 ve C değilde D ye kurdum içindede Valve diye dosya yok ki hl.exe de yok :S

cs nin kurulu olduğu yerde hl.exe yada hl dosyasını arattır.

cs1 - cs2 ve cs3 serverlerimize da sXe Injected kurulduktan sonra sXe'de sorun yaşayan arkadaşlar için ufak bir araştırma yaptım...

sxe-intercepting.jpg

Yukarıda gördüğünüz resimde ki ;
Kod:
Intercepting Hatası
sXe Injected kapatılacak

hatasını alanlar;

bilgisayarınıza windows xp service pack 2 yükleyin ve hl.exe dosyasını değiştirin...

windows xp service pack 2 microsoft'un resmi sitesinden indirebilirsiniz.

hl.exe dosyasını aşağıda ki linkten indirebelirsiniz.

NOT: Aşağıda CS 1.6 HL.EXE VE CS 1.5 HL.EXE BULUMKATADIR. KENDİ OYUNUNUZUN HL.EXE'SİNİ ÇEKİN ARKADAŞLAR

====================================================================
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DOWNLOAD CS 1.6 HL.EXE --- > http://rapidshare.com/files/116486138/hackhell.com__revolation__hl.exe.rar
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

DOWNLOAD CS 1.5 HL.EXE --- >

indirdiğiniz hl.exe dosyasını Counter-Strike nin kurulu olduğu klasöre atınız.

Örnek: Bende C:\Program Files\Valve

Dosyanın aynısı mevcut, değiştirmek ister misiniz? diyecek. Evet diyoruz... Bu kadar. İşe yarayacaktır. Bir arkadaşta dün denedik oldu... Umarım sizde de işe yarar.

Not: Resim kanyildiran arkadaşımızdan alıntıdır...

İşe yarar mı revo derseniz... Cevabı aşağıda ki alıntıda...

Cut!!!

B@B@C@N 1.6 DA VERDİĞİN LİNK DEN NASIL İNDİRECEZ ADDRESTİNG BİŞELER YAZIYOR :S Yardım Et Bea

Geri