sXe Injected Kapat Hatası Mı Veriyor... KAPATMA!!!

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Benim kendi yöntemim :) İsterseniz sizde deneyin... Kapatmak yerine aşağıdaki işlemi uygulayın ve oyununuza devam edin... Resimlere bakarsanız sorusuz ve sorunsuz yapacağınız kesin...

sxekapathatasi1.jpg

sxekapathatasi2.jpg

sxekapathatasi3.jpg

sxekapathatasi4.jpg

sXe kapanma uleyyyynnnnnnnn... :vur

bn de öle yapıom revo :D baktım başa çıkamicam xD

bendede oo hatayı verıyor ama cs otomatık kapatıyor onu nası yapcaz:S

bnde o hatayı verince aynı şekilde yapıodum ama ben kapatıodum aşağı indirmiodum.

şimdi fix 3 ü indirince o hatayı vermio.

sağol revo :D
ayrıca şu yazın hoşuma gitti :durdurun : sXe kapanma uleyyyynnnnnnnn...
:vur

Revo başına dert olacam :D sxe açıyorum hata veriyor aşağı taşıyorum cs kapanıyor D: yardım

Kanka sXe bir trojen ne yaparsanız yapın eninde sonunda bi yerden hata veriyo ... Zaten üstünde ne yazıyo ücretsiz olduğu için hiç bir garantisi yoktur diyo ..(Yoruma Gerek Yoq) Ama bende değişik bi yöntem daha biliyorum eğer yöntemse...

hl dosyasını yenile !

bu cs nn hangi versiyonu bende 1.5 var ama oyunu bir turlu online olarak oynayamıyorum sizce neden olabilir???

Yaf babacan banada oluyor ben kapat diyorum ama oyuna devam ediyo ?

kanka sen bazen kapat desen bile sistemde takılma yaşanıyor ve ilginçtir ki kapanmış gibi gözükmesine rağmen hala çalışıyor. ama çalıştığını göremiyorsun ((Araç Çubuğunda falan gözükmüyor)). Ama bazende Kapat dediğinde acı son ile karşılaşabiliyorun :durdurun

bu cs nn hangi versiyonu bende 1.5 var ama oyunu bir turlu online olarak oynayamıyorum sizce neden olabilir???

bu cs'nin 1.6 versiyonudur. 1.5 online oynama ile ilgili bi arkadaşımızın bi yazısı var.

Ķάζάή Ąś‡Ķ;1604329' Alıntı:
Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
1)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.5 Oynarım?
Cevap: Half Life Full,Half-Life Update'i Olan HL 1.1.1.0 uptade ve Cs 1.5 Full'u yükleyin,Hepsi Yüklendikten Sonra Counter'ı Açıp Cs Games > Online Games > Add ip kısmına server iplerini ekleyip oynayabiliriniz...
2)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.6 Oynarım?Cevap: 1.6 Oynamanız İçin Sadece 1.6 Full + V23 update'ini Yüklemeniz Yeterlidir...

evet dediğiniz gibi acıyorum sxe programınıda calıstırıp simge durumuna dusuruyorum ama oyuna girdiğimde "bu severda sxe programı kullanılmaktadır" deyip beni oyundan atıyor bu soruna bi turlu cozum bulamadım sizce bu sorunun cozumu ne olabilir?

Revo tmm herşey iyi güzelde bunun için neden bu kadar ugraştın?

Geri