Sxe ban yedim!!!nasıl kendim çevirebilirim?

kadir1585

New member
Reaction score
0
bi serverda sxe ban yedim.kendi bilgisayarımdam HID değiştirmem lazımki tekrar gireyim.Araştırdığım kadarıyla sxe ban şahısların hardware ID lerine atılıyor.ve bu sbit görünüyor şu anda.modeme res atmak işe yaramıyor.ben bu HID nasıl değiştirebilirim.yardım ederseniz sevinirim.

çözümü adminlerin banı kaldırması...
Yada senin pc yi değiştirmen
diye biliyorum.

hadi be ben cs yi kaldırdım tekrar kurcam bide onu denicem.hardware ID ne onu bilsem hardsikin numarası ise harddisk değiştirmek gerek yoksa bi çözümünü bulcaz inşallah:D

hadi be ben cs yi kaldırdım tekrar kurcam bide onu denicem.hardware ID ne onu bilsem hardsikin numarası ise harddisk değiştirmek gerek yoksa bi çözümünü bulcaz inşallah:D

Kardeş Adminlere rica et 4-5 kere özür dile baktın kaldırmıolar ana avrat söv Başka full bi sw ye gir :D

oyunu sil tekrar kur oluyo bende yemiştim bi kere lab serverde düzeldi

servermı yoq gır bak gamemonitöre ne guzel serverler var.

sxeban mı yedın ornek verıyorm sxe sil herseyını tekrar kur olmadımı cs sıl onu da kur duzelır ama herseyın sılınmesıne onem ver

Pc Değişmeden Olmaz Geçmiş Olsun. Adam Servera Giremiyo Mert Servera gir özür dile diyor.

c:biggrin::biggrin: Saolun Beyler Deniyorum Şimdi herşeyimi silip bidaha yüklşüyeceğim inşallah olur teşekkürler..!:biggrin::biggrin:

Arkadaşlar Öncelikle merhaba ...
Sxe (ID) Ban Hard Disck inize atılır . Bunun çözümü için site vermiyorum fakat
Google . Sxe LocAN Ban kaldırma yazarsanız konuları bulabilirsiniz.

Geri