svchost.exe YARDIM LÜTFEN...!

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar
Sistemimde çalışan işlemlere baktığımda caps da göründüğü üzere fazla sayıda svchost exe olduğunu gördüm
win 7 x64 e geçtim .. xp kullanırken bu kadar svchost exe yoktu
Durum sşzce normal mi bunlar nedir bilgi verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler

ekranalntsde.jpg

arkadasim
sistemde virus var bilgisayara komple format cek ve eski programlari yukleme birseylerden bulasiyor. Win7 64 bit guzel secim ama programlarini yenile yada herhangi bir oyundan geciyor. Bilgisayarin bile hackleniyor olabilir dikkat et.

Dediği gibi format imkanın varsa formatla temizinden. kuruncada sistemi iyi bir virüs programı yerleştir.

Win 64 Bit Surumunu Degistir Bence Farkli bi Win kur...

comodo internet securıty kullanıyorum ama
virüs gercekten olabilir mi arkadaşlar inanamıyorum

svchost.exe nedir? | PC Labs

busitede gayet normal diyor varsa bir uzman aciklasin bendede ayni durum var

ama ayni sitede buda var

svchost.exe adı ile gizlenen yeni nesil keyloger' a dikkat Bu keyloger Şifrelerinizin ve kişisel bilgilerinizin çalınması amacı ile kullanılıyor. Şimdi diyeceksiniz sistemde birçok svchost.exe çalışıyor bunun keyloger olduğunu nasıl anlayacağız. Örneğin; Oturum açma adınız xxx ise svchost.exe nin karşısında yani kullanıcı adı kısmında xxx yazıyorsa pc nize keyloger bulaşmış demektir. CTRL+ALT+DEL Tuşlarına basarak görev yöneticisini açın işlemler menusunden kontrol edin. Xp ile vista için Tesbitini ve Temizleme yöntemini aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz detaylı bir şekilde anlatılmıştır videolu anlatımda mevcuttur. Burdan http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7620
0

Endişelenmeye gerek yok gayet normal.Bu konuda XP ile se7en 64bit mukayese edilerek bir sonuca elbette varılamaz.

Bu da benim görev yöneticisinin durumu :) 64bit se7en

svhosta virüs dememiz gerçektende çok saçma olur system32 dosylarının doğru düzgün çalışmasını sağlayan bir exe'dir hiçbir sakıncası yok virüs değildir... Kafanız rahat olsun.

Tunyukuk ve CıngıL Beng teşekkürler arkadaşlarım
Allah razı olsun sizlerden ..
Yanlış bilgilendirme sebebiyle neredeyse formatı basacaktım ..
Sizler sayesinde vazgeçtim..
Özellikle de Tunyukuk caps atmış görmek istediğim de buydu ..
Tekraren çok teşekkür ediyorum
Hayırlı çalışmalarınız olsun

Geri