Suudi Arabistanda Çölden Fırlayan İlginç Şey!!!

banada ilginç geldi

gerçekse yakında duran 4 kişi harbiden mal olmalı değilse yine mallar gerçek olmayan bişiye nie bakıyolar ilgileniyolar heheh :D:D

şaştım fakedesem 4 adam mal gıbı bakıyo neden bakıyo fake olsa onların orda ısı ne onu anlamadım:D

iyide çölden direkt olarak çıkmıyo ki , çukurun içinden çıkıyor. Çukurda da yüksek ihtimalle bi iş arabası vardır basınçlı bişey

arabistan yarım adasından çıkan hiçbir enteresan olaya inanmayacağıma yemin ettim.alayı yalan dolan haberler görüntüler olaylar vs vs...

fake col boyle olsa her yer tozdan gozukmez ınanmayın bole seylere
enteresanlık bır durumu yok
resım edıtorlerı varsa vıdeo edıtorlerı de var fake yapılabılır

bmantıgınızı çalıştırısanız bunun bir petrol boru hattı patlaması oldugunu görürsünüz tabi memlekette toprak olunca petrol kumu fışkırtıyor ve ortaya böyle bir sonuc cıkıyor ikincisi geçen tankerlerden oranın bir petrol bölgesi oldugu belli üçüncüsü soruyorsunuzdur umarım neden siyap petrol görünmüyorda kum fışkıtrıyormuş gibi görünüyor diyorsunuz onunda açıklaması basit neden yag veya benzin bir yerlere dökülünce üreine kum dökerler ve petrolun özelligini yitirmesini kayganlıgını kokusunu görünümünü degiştirmesi için dökerler burdada petrol kuma yenik düşüyor hepsi bu

arkadaşlar bu bulanık çamurlu su başka bişey değil yinede teşekkürler

Geri