Suudi Arabistanda Çölden Fırlayan İlginç Şey!!!

Orda öyle bir fırtına kopuyor fakat normal,alışılmış bir şeymiş gibi yoldan geçen insanlar işlerine bakıyorlar ;) bence bu garip :vur :)

neden kimse olaya ilgi göstermiyor halktan. bana sallama gibi geldi

Yapay olduğuna karar verdik burda arkadaşlarla...
Yoldan geçen kamyon camlarına dikkat edin arkadaki kumdan fırlayana şey görünmüyor..

paylaşım için teşekkürler.Sanki o şeyler hep aynı şekli alıyomuş bi şey anlatıyomuş gibi.:S

PaT!€nT' Alıntı:
Orda öyle bir fırtına kopuyor fakat normal,alışılmış bir şeymiş gibi yoldan geçen insanlar işlerine bakıyorlar ;) bence bu garip :vur :)

Arkadaşa katılıyorum sanki biras feyk gibi...

İlginç ama kimse kafasına takmıyor...

o kadar kum çölde o yükseklitten tekrar yere düşerse emin olun göz gözü görmez olurdu tozdan vede araçlar ölesine geçip gidiyor ilgilenmiyorlar bende orada bir çalışma var yaınında bekleyen 3 5 kişiden bu sonucu cıkarttım ama fışkıran kum sahte

bana da sallama gibi geldi bu ya ne bir toz kalkıyor ne de halkın bi ilgisi var bu pompayla hava ufleme olsa o toprak havaya cıkıp yere inmez dagılırdı veya sıvı yardımıyla onu fıskırtılması olsa cok daha yavas akması gerekirdi ki o ende bi camuru pompayla o seviyeye cıkartmak cok zor olur sanırım orda bi havuz var. ve o havuzun goruntusuyle biraz oynanmıs.

Geri