Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunun nerede veya ne için yapıldığı önemli değil bunu yapanlar insansa ben insanlığı red ediyorum yok bunlar insan değilse şekilce neden bize benziyorlar nasıl cennet bir ülkede yaşadığımızı anlamamız için daha ne gerekiyor adamlar alenen o kadar kişinin önünde bunu yapıyorlar ve oradaki insana benzeyen canlılarda buna dur demiyorlar bunlar hangi duygularını tatmin ediyorlar anlamış değilim...
işi zor adamın.. suç ve cezanın uygulanması adalet ister. uygulayan uyguluyor işte..bizdeki 30 000 kişinin katili ise taşeronları sayesinde hala yaşıyor.
bence hak etmiş bana kalsaydı bombanın patlaması sonucu ölen kişilerin yakınlarına verırdım. gerisini siz düşünün arkadaşlar bazen böyle yapmak gerekiyor ki insan suç işlemekten çekinecek malesef günümüz türkiyemde cezalar o kadar hafif ki 30 bin kişinin katili bile ceza evinde besiye alındı
BeLki konuyLa aLakaLı değil ama anımsatacak birşeyLer yazmak istiyorum.
Ben her zaman idamın oLmasından yanayım.
Düşünsenize o kadar askerimizi bizden aLan köpek şu anda besLeniyor.
Onun asıLmasını kurşuna diziLmesini kazığa oturtuLmasını izLemek nee kadar güzel oLmaz mı.
Şahsen ben o anı canLı görebiLmek için fizana giderim.
Hani bazı arkadaşLar diyorya idama karşıyım diye.
Şimdi bu apo köpeği içinde karşı oLanLar var mı ?
O kadar askerimize şehit eden bu köpeğin asıLmasını gebermesini izLemekdeb daha büyük haz duyacağım kaç konu oLabiLir.