StrongHold Crusader Rip / Süper Bir Strateji (Sadece 2 Part) [HH]

Yaa Ne Bu Sacmalık Tranier Yok.. Rapidde.
Ilgilenin Ya Zaten 1 Saate üye Oldum. Son 4 Bölüm Geçemiom Pc Yi. Lütfen Calışan Link Atın. V 1.0 Tranier Stiyorum

beyler yardımınıza ihtiyacım war bu oyunla ilgili cewaplarsanız sewinirim benim oldukça eski bir bilgisayarım warcraft oynayabiliyorum 128mb. ekran kartı 512 rami war 1.6ghz işlemci mevcut bu oyunu çalıştırır mı acaba ? Ona göre indiricem de şimdiden teşekkürler

beyler yardımınıza ihtiyacım war bu oyunla ilgili cewaplarsanız sewinirim benim oldukça eski bir bilgisayarım warcraft oynayabiliyorum 128mb. ekran kartı 512 rami war 1.6ghz işlemci mevcut bu oyunu çalıştırır mı acaba ? Ona göre indiricem de şimdiden teşekkürler

Yüzde 99 çalıştırır. Sistem kaynaklarını çok fazla yormayann bi oyun eğer Age of Empires II çalışıosa bu da çalışır desem yeterli olur sanırım

Duymustum oynama fırsatım olmamıstı elıne saglıq sımdı oynarız :D

Ben bitircem hafta sonu, sonucunu yazarım (=

eyw hocam en ii strateji oyunu seçilmişti zamanında

Yılardır Birsuru Strateji Oyunu Oynadım ageoftan Baska Hicbiri bu oyun kadar zevk vermedi

Reac ile Hocus un bu oyunu ovduklerını cok duydum =)

test edicem damak tadınızı gorucem

bu oyunu ben daha önce oynamıştım.çok güzel bi oyun.arkadaşla ip üzerinden oynuyoduk
manyaq keyifli oluyodu.Format attırdım silindi.uzun zamandır arıyorum
UMARIM BUNDA DA BOKLUK ÇIKMAZ!!!

Gerçekten muhteşem denebilecek oyunlardan birisi. Müzikleri falan da çok hoştu hatırladığım kadarıyla

Geri