StrongHold Crusader Rip / Süper Bir Strateji (Sadece 2 Part) [HH]

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
StrongHold Crusader

stronghold-crusader.jpg

Oyundan Capsler:

unxtxxiulr.jpg

rcofrpysvd.jpg

shc.jpg

Stronghold-Crusader-Extreme---Baddies.jpg

2e5lcsm.jpg

Stronghold-Crusader-Extreme-3.jpg

Game Information

* Platform: Windows 98 / Me / XP / 2000
* Type: Rip
* Size: 144 Mb

Journey to distant lands renowned for brave warriors and fearsome weaponry in FireFly Studios' Stronghold: Crusader. This highly anticipated successor to the bestselling Stronghold combines the finest aspects from a city builder and a real-time strategy game. Lead a determined group of crusaders, forged by centuries of barbaric conflicts, or wage war against a powerful foreign invader amidst the haze of the desert heat.

Within impenetrable walls beats the heart of a thriving society full of fletchers, brewers, and armorers, while outside stalk enemy assassins, mighty war engines, and the constant threat of fire. As European nobles or Arabian warriors, conquer this unforgiving wasteland, defend desert fortresses, and lay siege to fearless enemies during the legendary crusades of the 11th and 12th centuries.

crusader_logo.gif

Product Description

Sequel to the hit "castle sim" Stronghold. Lead a determined group of crusaders, forged by centuries of barbaric conflicts, or wage war against a powerful foreign invader amidst the haze of the desert heat.

>>> Strateji Sevenler Bu Oyunun Klasikler Arasında Olduğunu Bilirler<<<

Oyunun En Güzel Yönü Sanal Disk gibi Seyler Gerektirmemesi, ve Sifresiz Setup yaptikdan sonra Oyunu full version Oynayabiliyorsunuz...!

Download [144 Mb]:

http://rapidshare.com/files/151584132/Stronghold_Crusader_HoCuS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/151572733/Stronghold_Crusader_HoCuS.part2.rar

Rar Pass: hackhell

teşekkürler deliler gibi oynadıgımı biliyorum bunu hala da oynuyorum eski pc de :)

HASTASIYIM..... Oyundaki yicek dengesi, paradengesi , falan filan bu dengeleri tam tutmak için uğraşma en güzeli....ellerine sağlık.....

Oyun Partlarından Dolayı Indırmek Istemıyorum.
Part Sayısı fazla ve Indırmesı cok zaman Alır

Bırde ne kadar Yer kapladıgı ve Toplam Partları Ortalama ne kadar Zamanda İndiğini Öğrenebilirmiyim..

hemen indiriyorum ellerine sağlık teşekkür ederim

yaaa çook güzel bi oyun we kaç sene önce oynadım ama bu oyunu unutamadım geçende indirdim 6 partını da ama olmadı salak oyunun içinde crac mi ne war olmuo program filesta dosyası yokk delircektim işllah bu sefer bi bokluk çıkmaz çok saoll gerçektenn internette her yere bakıom bulamadım sen de olmasa :p çook saol işllah oynarım yaa :(

yaaa ben bunun hepsini indirdim sonra extract to yaptım yeni bi dosya açıp içine atrken password dedi o ne yaa ne yazcam orayaa o yüzden yüklenmio oyun yaa bide eğer olmazsa bn bunun nerde bulabilirim bu oyunun cdsini bilen war mı lütfen cevp yazın nolur yaaa :( :( :(

dostum bu oyunu ındırdım wınrardan cıkarttım ve setup dosyalarını sırasıyla yukleım fakat olmadı.ben ılk defa ınternetten oyun ındırdım sanırım yuklemesı bıraz farklıyardımcı olursanız sevınırım.

Çok saoLasın her yerde aradım cd sini buLamadım tşkr bro ;)

super oyun yaa lisedeyken cok oynardım bu oyunu ellerine saglık

çok güzel bi oyun arkadaşlar sağolun

ben indirdimde hepsini zip şifresi istedi siz biliyomusunuz zip şifresini

ArkadaŞlar BÜtÜn Partlari Ayni KlasÖre Atin Sonra Sadece Bİr Tanesİnİ BulunduĞu KlasÖre Çikartin Hepsİ Çikar Sonrada Çikan Yenİ KlasÖrden Setup Muydu Playmiydi Öyle Bİ Şe Vardi Ona Tiklatin Ve YÜkleme BaŞlasin Bu Kadar Kolay

kardeş ellerine sağlık dert gormesin ellerine strateji oyunlarına karşı bi cazibem vardır zaten

Stronghold her zaman güzel oyunu. Teşekkürler.

Geri