Striptizin hakkını verdi !...

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

ykNY55y52J.jpg

Striptiz yaptığı filmin galasına sevgilisiyle katılan Demet Evgar, Rolümün hakkını verdim dedi

Demet Evgar'ın striptiz sahneleriyle vizyona girmeden ses getiren "Vay Arkadaş-Manik, Tik, Dildo" filminin galası, İstinyePark'ta yapıldı. Galada en büyük ilgiyi gören isim güzel oyuncu Evgar'dı.

Galaya sevgilisi Sertaç Özgümüş ile katılan Demet Evgar, "Rolümün hakkını verdim" dedi. Evgar, beline taktığı ve 1800'lü yıllarda üretilen köstekli saatiyle de ilgi çekti.

PAMELA PROTESTO ETTi

‘Vay Arkadaş Manik, Tik, Dildo’ filminin galası önceki akşam AFM İstinye Park Sinemaları’nda yapıldı.

5 Kasım’da 150 sinema salonunda gösterime girecek filmin oyuncuları galada hazır bulundu. Pamela Spence ise filmin afişinde adının aşığıda yazılması ve fotoğrafının kullanılmamasına tepki olarak galaya gelmedi. Geceye, sevgilisi Sertaç Özgümüş’le katılan Demet Evgar, filmdeki dans sahnesiyle ilgili “Rolümün hakkını verdim diye düşünüyorum” dedi. Geceye, İlker Ayrık, Göksel Kortay, Merve Boluğur, Ebru Cündübeyoğlu, Barış Falay-Esra Ronabar, Murat Han, Songül Öden, Hande Soral gibi isimler katıldı.

v1SX8eVIVa.jpg

Yorumsuz (=

Geri