Bir fenerli olarak acikcasi üzülmedim direk söylüyorum. Ama bence Galatasaray icin daha iyi oldu Steua Bükres'i yenemeyen adam orda Barcelonadan 5 yerdi böylesi daha iyi oldu bence.
Bir fenerli olarak acikcasi üzülmedim direk söylüyorum. Ama bence Galatasaray icin daha iyi oldu Steua Bükres'i yenemeyen adam orda Barcelonadan 5 yerdi böylesi daha iyi oldu bence.
burdaki bütün modlar galatasaraylı sanırım) baksanıza yorumlara bile tahamülleri yok :S
Evet hic tahammulumuz yokne kadar komik şeysin sen oyLe..
Hersene avrupada birbirimizi destekLemek yerine köstek olmak cok güzeL bişey oLsa gerek :goz: [[ Sadece Gs acısından degiL her Türk takımı için konuşuyorum :goz: ]]
yorum yazanlar köstek oluyo demek buda ilginç bi düşünce :clap
Canımı sıkmadı neden canımı sıksın ki.İsterseniz 1 sene tartışın sonuç değişmeyecek =).ßende gaLasarayın yeniLmesine üzüLdüm.Maçı izLediğim yerde Herkes gs maçı skorunada bakıyordu.Ama gaLatasaraydan bekLediğimiz o gol bir türLü geLmesi :S.ßenim canımı sıkan bu oLdu
Sonucun Değişmiyceğini Herkes Biliyo Olay O Değil Yazılan Mesajları Takip Edersen Olayları Daha İyi Anlıyacaksın.Ayrıca Msndeki İletiyle Burda Farklı Şeyler Yazılması Da Hoş Değil =) Mesaj Alınmıştır Sanırım Ve Konuya Son Mesajım :goz: