Steaua 1-0 G.Saray Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu Rövanş Maçı(TEK BAŞLIK)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
elendik hayırlı olsun artık UEFA'da başarılı olmaıyız ama ilk şart yeni hoca

evet sağlık olsun UEFA Final maçı kadıköyde oynanacak Kupayı kadıköyde alıcazz

bu skibbe piyangodan bedavaya çıktı sanki .
gs nin avrupada karizmasını çizdirdi.
uefa dan da elenmeden bu adamı kovmalı. takım hocasız olsa elenmezdi.

stau zor deplasmandır her zaman biz maçı ali sami yen de kaybettik

Go home skibbe bune yaa son 10dak takımda ıstek arzu yok.
adam gıbı 2 orta yok?
hafta içi sen bu takıma hıcmı calısmadın hıcmı bır duran top varyasyonu ypmadın ?
sen ne iş yaparsın yaa.
takıma daha 1 + yok.

kimse bana bi daha servet iyi defans demesin!
maçın hakemi iyi niyetLiydi ama yan hakem (......!) bi metre ofsaytı görmedi iLk yarı aynı kanatta bizm 5 santimLik ofsaytı gördüğü haLde!
Türk hakemLerine de Laf etmeyeLim artık,maçın gidişitanı bodosLama bitiren yan hakemdir..
üzüLme cimbom uefa'da yoLa devam..

Lucescu ßence hemen çagrıLmaLı radikaL ßir karar aLmak Lazım oLmıcak top oynamıyoruz.

Bana her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray!

Abi bu nedir ya geçen sene şampiyon olurken aslanım benim cimbomum benim diyenler şimdi şamp. liginden elenince yazıklar olsun aldığınız paralar haram olsun demişler. Üç kuruşluk steau deplasmanına zor deplasman yenilmesi normal demişler. Ya ben bi GALATASARAY lı olarak utanıyorum bu yorumlardan. Benim takımım avrupanın en büyüğü olurken steau kumda kale yapıyodu be ne zor deplasmanından bahsediyosunuz. Takım hata yapar hoca hata yapar oyuncu hata yapar. Bi maç yüzünden taraftar da hata yaparsa sonra kimse neden takım başarısız bu sene demesin. Kimse merak etmesin uefa da da aynı takım aynı kadro başarılı olur korkmayın. Skibbe konusunda bende endişeliyim kabul ediyorum ama bu adamdan nefret etmemi gerektirmiyor. Bu takım Feldkamp gibi bi hocaya rağmen bataklıktan tırmanışa geçti. Başında teknik direktör olmadan şampiyon oldu. Değerini bilip saygı duyalım. Kadrodan 2-3 tanesi arkadaşım neler çektiklerini ne psikolojiyle maça çıktıklarını nasıl GALATASARAYLI olduklarını biliyorum ayıptır günahtır. 2 sene önce parasız, bu sene teknik direktörsüz, önümüzdeki senede futbolcusuz şampiyon oluruz kimse merak etmesin! Kusuruma bakmayın herkese saygılar...

gecen seneki 11 türk topcu olsa inanın bu takımı rahat rahat elerdik
yazık ki ne yazık bu teknik adamla yürümez bu takım
tarihinin 2000 yılındaki kadrosundan sonra en iyi kadro var ama takımı oynatamıyor
şampiyonlar ligi gitti farklı hedeflerden uzaklaşmamak adına bu teknik adamı yarın postalamaları gerek

Artık Önümüze Bakacağız,Bence Hak Eden Taraf Kazandı,Herifler İstanbul'da Takır Takır Futbol Oynadı 2 Gol Attı,Biz Orada Ne Yaptık Hiç Doğru Düzgün Bir Tane Pozisyonumuz Bile Yok.Bu Futbolla İşimiz Çok Zor,Bir An Önce Toparlanmalıyız Ve Önümüze Bakmalıyız Olan Oldu Artık.

Yensende Yenilsende Senin Sevdan Bir Başka GALATASARAY

Geri