Star Tv'yi Denetleyelim hadi herkez goreve

bunlari Bu Baslikta Biriktirelim Sonra Dark Toplayip Caksin Rtuk E Dokumanlari

Bence boşuna reyting arttırmayalım yaw sonra bişey sanarlar kendilerini!!!

evet varan iki bu kliptede bulent ersoy ana rahmine kiz oglan kiz dusmek istedigini ve cocuk dogurmak istedigini soyluyor goruntuyu goren cocuklar acaba ne dusunecek ? amacim cinsel ayrimcilik degil aslinda bu ayrimciligi yapan kisilerin kendi kuralalrini kendileri icin kullanmamasidir
az onceki yolladigim goruntunun capslarinida buraya ekliyorum

Bulent Ersoy '' ana rahmine kiz oglan kiz dusup cocuk dogurmak isterdim ''

http://www.rapidfile.fr/wget.php?id=eRrho5wS

Ve daha onceki goruntunun capsi

ARKADASLAR RTUK E GORE BU YASAK!! GORULDUGU GIBI EKRANIN YUZDE 50 DEN FAZLASI LOGO VE TANITIMLARLA KAPALI YAYIN MI BASKA BISE MI BELLI DEGIL!!

VE BUTUN PROGRAM BOYLE DEVAM ETTI

VEEEE BU DA INSANLARIN FIZIKSEL OZELLIKLERIYLE DALGA GECILMESININ BIR OZETI..................

NOT: ARADA BIR TANITIMI KESTILER BI KAC SANIYEDE ANCA OYLE..

Valla Olabilir Aslında Gerci Reyting Kazandırmış Olucaz Ama.. Bu Şekilde Biriktirme Yapabiliriz. Star TV nin Acıklarını..

Hocuspocus Güzel bi noktaya deyinmiş.

Bu Arada Tülinle Caner'de Evlenmiş Alla Alla Valla Burda Görüyorum. :D

http://www.hostimage.eu/show.php/4626_carlininmlk2.JPG.html bu linkteki

goruntulerin ustunde uyari goren varmi ve 13 yas yazilmsi olsa bile yeterlimi sizce ? buda startv nin icind eoldugu guruba ait KanalD de buyrun bu linki Rtuk sitesine yollayin ve sikayet formunu doldurun sayet ne kadar cok sikayet edersek o kadar daha baskilar artacaktir hatta foruma rtukun sikayet forumunun linki konup direkt ulasilmasi saglanabilir

http://www.rtukisaretler.gov.tr/RTUK/index.jsp

Bu absliktan sikayetelr kismi,ni secip iletebilirsiniz ne kadar cok sikayet o kadar cok uyari belli bir uyaridan sonra kapanma nedeni sayiliyor buyrun denetleyelim

morcivet aslında bunları toplayıp bi mesaj haline getirip foruma koymalı herkes aynı mesaja copy paste yapıp günde 20-30 kere gönderse sesimiz duyulur bence bunları toplayıp hepimiz aynı mesajı copy paste yapalım

bütün dökümanları toplayıp rtüke vermek iii fikir destekliyorum...desteksiz sallamak kolay görsünler kanıtlarıyla şikayeti...

bişi daha sorcam bu star en zaman bizim sitemizi karalayan konuşmayı yaptı o günün video çeken veya bulan varsa koyabilirmi ben gerçekten merak ettim

Lütfen dikkatli okuyun

Benim merak ettiğim Adult bölümünden neden Türk olanları kaldırıldı?
Beyler lütfen biraz mantıklı olun. Tamam Deşifrenin yaptıkları konusunda sizlere katılıyorum. (Ne izledim nede konunun detaylarına inme gereksiminde bulundum)
Fakat kendi ağzınızla söylüyorsunuz Türk aile örf ve adetlerine aykırı hareket ettiklerinde şikayet edelim diye. Çocukları kötü yönde etkiler diye. Peki sizce Adult bölümünde vay liseli etek altları, vay gizli çekim vey şöyle vay böyle ya sizler değilmisiniz TV'lerde birisi frikik verdiğinde yakaladım vay onun bacakları vay onun kalçaları. Bunların hepsi sizce doğalmı? Bana kalırsa Adult'un aşırısı SAPIKLIĞA giriyor. Onlar birbirlerini bile bile çekseler dahi lütfen siz buralara taşımayın Hackhell'in iyi anılmasını istiyorsak lütfen bazı şeylere dikkat edelim. 80.000 üyeden bahsediliyor. Gün içinde ne zaman yoğun oluyor bilmiyorum ama o anda bir bakın kaç kişi ONLİNE ve bunların kaçı ADULT bölümünde. Forumu forumluktan çıkartır bence bu tür şeyler. VE o resim yada görüntüleri bir şekilde 3. 4. yada 5. elden dahi olsa bir şekilde ele geçiren arkadaşlara sesleniyorum. Evli değilseniz muhakkak evleneceksiniz ve bir gün lütfen unutmayın sizlerinde bir KIZ çocuğu olabilir. Daha dikkatli olalım lütfen.

Anlayamadığım bir şey daha var. Forumda olan tüm arkadaşlar için söylüyorum bunu. Lütfen kendiniz için, bu ülke için daha faydalı işler ile ilgilenin ve faydalı olacak konular ile ilgili yardımlaşın.

Herkese faydalı ve iyi forumlar

arkadaşım zaten burası ve bu tv yi denetleyen herkes hayet demokratik insanlar kisme gidip tv de kalça göründü diye şikayet etmez ama gel gör ki iş biribirinin yanlışlarını bulmaya geldi ayrıca orda adult bölümü var diye kimse girmek zorunda deil sokakta silah ta satılıyo gidip alıp onla adam vurmak senin tercihin ortalığı bulandırma bence orda yapılan haksızlık ne biliyormusun bunu yapanlar sanki hackhell modları gibi gösterilmiş o yüzden kızıyor herkes

___Bende de var tv kartı arkadaşlar ben de sizin yanınızdayım star tv daha kiminle uğraştığını bilmio bakalım el mi yaman hackhell mi????:eek: biz bu kaydettiğimiz resimleri veya videoları naapcaz nsl ulaştırıcaz??? Türk adult kısmı kapanmış, öğlen baktım Türk adult resimler bölümü vardı yine kaldılılmş. Bunlar neden yok ve ne zaman normale dönecek bilen adminler ve rütbeli arkadaşlardan beni aydınlatması için yardım istiyorum teşekkürler.....

DOSTUM SEN CEKTIKLERINI BURAYA KOY BURDAN ALIP RTUK E GONDERIYORUM BEN

SIZ DE SECIP GONDERIN

reklamaın ii si kotusu olamaz:)

çok saol morcivet bi izleyelim bakalım

Lütfen okuyun

Arkadaşlar az önce tv izliodum star tv gözüme çarptı birden nedense. Birkaç gün önce bizim sitemizi yerden yere vuran star tv şimdi bi dansöz çıkarmış ve alttan çekio resmen etekaltı çekim işte. Bu akşam ki görüntüleri çeken ark'lar varsa lütfen paylaşsın ve hatta star tv ye çekip gönderelim dava açalım yapalım bşiler elimiz kolumuz nağlı durmayalım. Adminler daha ii bilir ben sadece önerimi yaptım değerlendirmenizi arz ederim teşekkür ederim....

Geri