Lütfen dikkatli okuyun
Benim merak ettiğim Adult bölümünden neden Türk olanları kaldırıldı?
Beyler lütfen biraz mantıklı olun. Tamam Deşifrenin yaptıkları konusunda sizlere katılıyorum. (Ne izledim nede konunun detaylarına inme gereksiminde bulundum)
Fakat kendi ağzınızla söylüyorsunuz Türk aile örf ve adetlerine aykırı hareket ettiklerinde şikayet edelim diye. Çocukları kötü yönde etkiler diye. Peki sizce Adult bölümünde vay liseli etek altları, vay gizli çekim vey şöyle vay böyle ya sizler değilmisiniz TV'lerde birisi frikik verdiğinde yakaladım vay onun bacakları vay onun kalçaları. Bunların hepsi sizce doğalmı? Bana kalırsa Adult'un aşırısı SAPIKLIĞA giriyor. Onlar birbirlerini bile bile çekseler dahi lütfen siz buralara taşımayın Hackhell'in iyi anılmasını istiyorsak lütfen bazı şeylere dikkat edelim. 80.000 üyeden bahsediliyor. Gün içinde ne zaman yoğun oluyor bilmiyorum ama o anda bir bakın kaç kişi ONLİNE ve bunların kaçı ADULT bölümünde. Forumu forumluktan çıkartır bence bu tür şeyler. VE o resim yada görüntüleri bir şekilde 3. 4. yada 5. elden dahi olsa bir şekilde ele geçiren arkadaşlara sesleniyorum. Evli değilseniz muhakkak evleneceksiniz ve bir gün lütfen unutmayın sizlerinde bir KIZ çocuğu olabilir. Daha dikkatli olalım lütfen.
Anlayamadığım bir şey daha var. Forumda olan tüm arkadaşlar için söylüyorum bunu. Lütfen kendiniz için, bu ülke için daha faydalı işler ile ilgilenin ve faydalı olacak konular ile ilgili yardımlaşın.
Herkese faydalı ve iyi forumlar