Star Tv'yi Denetleyelim hadi herkez goreve

o kamile oldum olası kılım zaten.geçen sende çok yakın bir arkadaşımın işyerini olmadık sebepten karalamıştı.adam her şeyi kaybetti,sürünüyor şimdi.bide utanmadan özür dilemişlerdi.çocuk turizmciydi ve turistleri kazıklıyorlar hatta tacşiz ediyorlar diye bir haberdi.adam itiraz etmek için bile biyere gidemedi sapığa adı çıktı valla.ben her konuda destekçinizim.

bende desteklerim hadi tv basına gosterelim gunlerini :mad:

kardeşler bende tv kartı varda nasıl kullanılacağını bilmiyorum bana öğretirseniz pm ile açıklayabilir mi açıklanırsanız bende destekleriiim

keşke tv kartım olsaydı ya.. neyse ama böyle bişey yaparsak star da haddini bilir haberlerine daha çok dikkat eder herhalde

ya puştların hakkında bi konuya dolduralım bulabildiklerimizi ondan sonra rtuk'e şikatet ederiz bizim pkk nın internet sitelerine illegal saldırı yapıp yayaınlarını kapat dıgımızı bunun turk milleti ve terorizm ile mücadelede etkin rol oynadıgını yazarız kanalı 1veyea 2 gün kapanır adımız gecmiş olur tv'de yada sitesini kapatırız daha baba yontem bence tabi onlarınmı 88.867 uyesi varmış cok adamımız varya hemen kotu oluyoruz a.q:eek:ut: :eek:ut: :mad: :Sopa :Sopa :mad:

bence gece 12 den sonrası yayınlara dikkat etmeli bayag bi konulu yerler olabiliyor

güzel fikir ben destek veririm

Geri