Star Tv'yi Denetleyelim hadi herkez goreve

Game Trader

New member
Reaction score
0
Arkadaslar onlar madem bizi desifre ediyor baska yerden aldiklari filmleri bize mal ediyor bizlerde Star Tv yi denetleyelim

Nasil yapariz

bunca uyemiz var cogu kimse tv karti vasitasi ile olumsuz gordukleri durumlari kaydedebilirler

Bunlar neler olabilir

Aldatici reklamlar , Rtuk kurulunca konan reklam suresinin asilmasi filmlerde acik sekilde sigara icilmesi saat 21:30 dan once siddet icerikli film veya erotik sahnelerin oldugu filmlerin yayinlanmsi

Yayinaldiklariprogramlardaki uyari isaretlerinin Genel,7+, 13+ , 16+, 18+ gibi uyarilarin konmamasi veya yanlis konmasi
Programlarda Turk aile yapisina ters gelen yayin yapilmasi cocuklari siddete tesvik etmek , kisileri rencide etmek , tarafli yayin yapmak , film icinde aleni sekilde sanal reklam gosterilmesi
ozellikle sabah eglence programlari ve aksamlari paparazi programlarini takip ediniz

Sayet bu husus lardaki belge goruntu toplayip burda yayinlar ve her olayda belli bir kitle ile 3000/5000 kisi ile rtuk kuruluna sikayet yollarsak o zaman kim oldugumuzu anlamis olur

Ne diyorsunuz ? bu husus icin

bence diger sitelerde bu sie destek verecektir tabiki ilk basta ben ve uyelerim bu konuda yaninizda olacagiz bence Hackhell desifreyi ve Star tv yi denetim altina alabilir ve silkeler

Ya Arkadaşlar Biriniz Su Star Tv Olayini Açsa Yaa Ben Işteyim O Yuzden Fransiz Kaldim Olaya ???????

tv Karti Olan Biri Olarak Destek Veririm

Ben derim ki; uzlaşma ortamı sağlayalım.Rtük'e şikayet etmeden önce star tv'yi yaptıkları haber için uyaralım.muhtemelen onlarda yaptıkları hatanın farkına varacaklardır..senin söylediğin işi bence en sona bırakalım.
Baktık olmuyo karalamanın ağababasını gösteririz onlara:goz:

elmomaclro' Alıntı:
Ya Arkadaşlar Biriniz Su Star Tv Olayini Açsa Yaa Ben Işteyim O Yuzden Fransiz Kaldim Olaya ???????
Kanka Dün gece star tv deşifre programında HackHeLL için atıp tutulmuş, etek altı videoları ile ilgili olarak HackHeLL'i suçlamış denyolar anladın.

fofer' Alıntı:
Kanka Dün gece star tv deşifre programında HackHeLL için atıp tutulmuş, etek altı videoları ile ilgili olarak HackHeLL'i suçlamış denyolar anladın.

eywallah kanko :D

fofer' Alıntı:

eywallah kanko :D

=way adiler onlara ne yaw:mad:

elbet bi açığı bulunur valla , güzel fikir..

Star Tvnin en büyüq rezilliği

CEM UZAN "dır yetmezmi ?

ilk once bi rttuk e sıkayet dılekcesı yazalım olmadı bıldıgımız we cok ıyı yaptıgımız yontemle hakkımızı ararız !!!

joewarrior' Alıntı:
Ben derim ki; uzlaşma ortamı sağlayalım.Rtük'e şikayet etmeden önce star tv'yi yaptıkları haber için uyaralım.muhtemelen onlarda yaptıkları hatanın farkına varacaklardır..senin söylediğin işi bence en sona bırakalım.
Baktık olmuyo karalamanın ağababasını gösteririz onlara:goz:
Biz onlar gibi karalama yapmayacagiz onlara gercekleri gosterecegiz gercek goruntu ve resimlerle kural disi yayinlarini gosterecegiz devamli kontrol altinda olup 70 bind egil bugun 80 bin uye 80 bin kisnin bir anda kendilerini sikayet edebilecegini faal bir gurubun olustugunu gorup bu baski altinda haraket etmek zorunda kalacaklar gazamiz mubarek olsun

Arkadaşlar Başka Biri Yazdimi Bilmiyourum Ama Bir Not Benden Olsun Kanal D De Star Tv Ye Ait Yani Dogan Grubuna Ait Bir Kuruluş Burdaki Olumsuzluklarida Takip Edelim Derim

Aslında benimde güzel bi fikrim var tüm üyelerimiz aynı anda belirlediğimiz bi tarihte startv nin web sayfasına ping çekmeye baslask nasıl olur. Siteyi çökertemeyiz o zaman suçlu oluruz. Ama siteyi geçici bi süre devre dışı bırakabiliriz.

εگмεя' Alıntı:
Star Tvnin en büyüq rezilliği

CEM UZAN "dır yetmezmi ?

Sana sonuna kadar katılıyorum. Şu görüntü işi alma işine de şöyle bir fikrim var. Önce Star Tv den bu yaptıklarından dolayı bizden özür dilemelerini bekleyelim. Baktık ki özür dilemeyecekler işte o zaman bizde elimizden geleni ardimiza koymayız. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum...

kardeş kesinlikle katılıyorum madem bize saldırdılar topyekün bi başkaldırı yaparak mekanın kime ait olduğunu ve kimin kuvvette daha büyük olduğunu gösterelim onlara

yeni sefer demiştim ya dark o sefer bu olmalı bence orduyu toplayalım :mad:

Fikir gayet güzel tebrik ederim kardeş
Gözümüze çarpanları hemen kayda alırız; )

arkadaşlar bizler hackhell askerleriyiz nasıl çanakkale topragına düşman girdiginde atalarımız canları bahasına savaştı ise bizde bugünden itibaren bunu yapmalıyız çünkü star tv bizim canımıza kast etmiş sayılır hackhellin adı kötülendi yalnızca adult şeyler yayınlayan hatta bunların hepsini hackhell yapıyormuşcasına lanse edildi bunu sineye çekmemeliyiz tv kartı olan arkadaşalr görev size düşüyor artık gözlerinizi dört açıp bekleyeceksiniz ve bir hata vericekler kesin ve o hatayı tüm türkiye hackhellden ögrenmeli star görmeli güçlünün kim oldugunu hackhelle çamur atmak o kadar kolay degil

bişey yakalayan olursa haber versin yeter ;)

Genel izleyici deiye verilen magazin programinda 4 kez bu reklam verildi bu saatte 10 yasin alti cocuklarda 18 yas alti cocuklarda uyanik bulent ersoydan ozur diliyorum ustune alinmasin bu bir savas
alttaki klibi goren cocuk anne baba bu kadind egilmi neden kadin olmak istedi veya dopgmak istedid iye sormazmi ?
arti az sonra ana rahmine kiz oglan kiz dusmek isterdim kelimelerininde hic bir uyarisiz olarak yayinalnip bulent ersoy goruntulerinin oldugu bir kayit yollayacagim

http://www.hostimage.eu/show.php/4475_STARTRJune14215134.avi.html

Geri