SSJ986 kim ya ?

SSJ986

New member
Reaction score
0
Aslında uzun uzun anlatmak isterim ama okuyanlara acıyorum.
Sene 1986 17 Ocak, kara kışın ortasında babam ile annemi bir sürü masrafa sokarak dünyaya gelmişim, doğduğum günden itibaren Nostradamus gibi olucakları önceden tahmin etmeye başlamışım mesela: tüm bebekler altına işer sonra ağlarlar, ben ise önce ağlarmışım sonrada işer miişim :D, ama nedense şu milli piyangoyu tutturamadım gitti ! Hayvanları çok severim küçükken alman kurdu vardı adınıda karakurt koymuştum ben ben onu çok severdim ama o beni o kadarda sevdiğini söyleyemem çünkü bulduğu ilk fırsatta sırtımdan bıcaklıyodu şerefsiz hep benim ayakkabıma işerdi, sonra bi kedim oldu adını hayvan koydum çünkü laftan anlamazdı her gün söylüyorum abicim gece benim yatağıma çıkma ok diyelim benimle uyumak istiyosun niye yatağıma sıçtın mal gibi suratına bakar ertesi yine durum aynı. Artık büyüdük adam olduk lafta aslında öküz olduk ayı olduk. Evlendim ben Aralık 2011'de hergün kıskançlık hayvan gibi bağırma, kız bıraktı bizi boşandı gitti. Şuan okuyorum geçte olsa, aynı anda turizm sektörindeyim, hayat güzel ta kendimiz onu zora sokana kadar ! Yani anlayacağınız arkadaşlar SSJ986 ayının ta kendisidir.
Evet bügünlükçe bu kadar haftaya aynı gün aynı saatte yine karşınızda olucam başkasına randevu verdiyseniz derhel iptal edin, görüşmek dileğiyle hoşçakalın ! :durdurun​

Geri