SPY AGENT Antilere kesinlikle yakalanmıyor...!

gagko saolasın ellerin dert görmesin....

editserver form olarak atılmamış
bind edilmiş client de neden ??
ben biraz şüphelendim arkadaşdan...
client ve server birleşik
editserver icerde olup label lere yazılan gmail ve benzeri
uygulamalar icerden yazılır ve outserver oluşur
ama sen ise farklı yöntem kullanmışsın
bazıları şüphelenebilir

arkadas bu yakalanıyoo arttııı nıye yakanmıyo dıyonnn

he birde bazı arkadaslar ooo uuuu sahol abı cok guzell dıyerekk ne dıyolar nasıl kullamıslarkı bunu guzell dıyolar ya var bı teşekkür butonuna basılsın dıye yapıyosanız yapmayın yanı bu sıtede kımler var ne programlar verenler var ......... :clap

YOK OLAN BİR GEZEGENDE YAŞIYORUZ
VE BUNUN SEBEBİ BİZİZ ......
ŞİMDİ GÖZLERİNİ KAPA VE DÜŞÜN!!!!

ya abi dioki:"TEST MAİLİ GÖNDERMDE HATA İLE KARŞILAŞILDI BUNUN SEBEBİ FİREWALLINIZ OLABİLİR" napabilirim acaba???

kardeş tam oarak nası kullanıcamı ayrıntılarıyla bilmıyorum indirdim programı resmi ama yapamadım yardı etsen

test gonderme maili hata ile karsılasti dio kardes yardım:(

Ya saçma sapan iş yapmayin derim..Yakalanmiyo diyo arkadaş..
Ya peki kendisi de koymuşsa bu programin içine Agent'i :) iyi mi ?
Siz siz olun kolay lokma olmayin..milletin charıyla uğraşmayin..Gidin yabancı siteleri hackleyin..Oyun'da hack yapmak istiyosanız da gidin dupe öğrenmeye çalışın..Başkalarinin emeklerini Çalıp emek hırsızlığı yapmayin.!! :saskin

Bence kasperini bi upload etsen :D Firewall Ötüyo İNdirmeyin Ban diyicem Ban yemiş keko zaten

ya arkadaşım içine senin virüs koymadıgın ne malum

walla ben actım ve kurdum yapabılene... buda aynı pro agent gıbı bısı but daha basıt gozukuo pc kullanabılenındır saglıcakla!!!

Bn bunu birini yederdim ama girdiği siteden bşka bişe gelmiorr

indirdim ama ben klavyede msn de ne yazdığını görmek istiom gmail adresini verdim işaretledim indirdim bide bu hedefim büyük dosya işini anlayamadım :D altı üstü bi dosya oluşturup pc ye gönderip tıklamasıyla o andan itibaren ne yaptıkları benim verdiğim gmail hesabına gelmesini istiom bu kadar server oluştu şimdi cafeden kendi pc me gönderiom denemek için çalışmazsa :D varyaaa...

ya bide trajonli virüslü çıkıo kıza göndersem şüphelenecek haa :D şöle gzl sağlam bi program yok hiç bi hacker sitesinde haa tptspy nerde yazıom arama motoruna çıkmıo ne olarak kaydettiniz linki :D söleinn plzzz acil lazımm

abi bn indirdim birinede yolladım şifreler hariç girdiği siteler Filan hepsi gldi

:victory eyw eline saglık güzel paylasım

ya arkdslr antilere yakalanmıo dio yakalanıo ama hangi cesaretle pc nize kuruyosunuz?

Geri