Spy Çakalları Bakın Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devil

Script Hacker
Reaction score
0
Cevap Oyle Değiş Boyle Verilir

Biz Sizin Gibi Karılar Gibi Kufur Ederek Konusarak Değil Erkek Gibi Yaparak Veririz Cevabımızı

i4449_Untitled1.jpg

******* Siz Bide TÜRK lük altında iş yapıosunuz demi .. sizde Türk Demeye bin şahit ister .. Bak size ne dendi hackleyin sitemizi kolaysa dedi hackhelldeki bütün üyeler.. olm siz anca lamerlık yaparsınız ... Gelip de milletin anasını küfretmeyin .. TÜRK iseniz erkek gibi çıkıp yüzüne söleyinn ... Sizin konu açrak yaptıgınız lamerliği değil şifre çalmayı babalar gibi yapıyor St.Anger .. bi dahada gelip anasına küfretmeyin ya index basın erkek gibi yada si*tir olun gidin...​
:mad:

al bu da resmi .. :D

632828961257726897.JPG

ben bunlara acımaya başladım ya :p
tebrikler st.anger ;)

onlarında sitesinde smodu yok galiba st anger :D
webmaster görevini de sen ellerinden almışın
yazıktır geri ver ağlarlar sonra :D :D :D

ben onlara en büyük kıyağı yapıcam yakında
hepsine kum havuzu alcam rahat rahat oynasınlar diye :D
kumdan site yaparlar belki zuahhahahahha :)

hehehee durun bakalım ALLAHIN DAHA NE GÜNLERİ WAR HEP BERABER GÖRCEZ...ÖYLE UZAKTAN KÜFÜR ETMEYE BENZEMEZ....:)AŞŞAGILIK ÇAKALLAR!....

sorması aip neden siz index atamıyorsunuz bana akıl vereceginize index atın bakalım yiyorsa :)

ya sen kimsin len seninle dans mans ne ayaksın at indexini ondan sonra konus elalemin sifresi ile mesakj editleme lamerrrrr

Herşey iyi hoşta insanların türklüğüyle ilgili bu kadar kolay konuşulmamalı.

muhahaha welet qaybol baqim post atmaya bensemio dmy !D muhahaha
sis nie index atamıosn us da ? botnet vs. deniosn us bis en asndan is bıraqırs meraq etme muhahaa
bundan sonra tıqladııın her linqe rapid loadına diqqat et ;) oldumu welet.. hady baqim shimdi git sitenle oyna.. !!

Edit: Sen qendine sahip ol once sonra bashqasına sulan hady baqim ;) Gömdüm o güsel göslerine.. welet seni meraq etme yonetime ben bi ara qonu acharm senin adına !D

he he sen biras uza baqim welet chim ;) Mucx.. Slm soyle annenede ;)

napalım biz yapamıyacagimiz işe yaparız demiyoz senin gibi en azından bu mesajlar felan izse ben senin ..... s... o zaman :) neyse takıl kafana göre götünü yırtsan index atamazsın bunu sakın unutma ufaklık bu güne kadar indexleriniz çok güseldi valla :)...

küfür burda yasak
banned

yazııııııık çok yazııııııııık kum havuzu alıcam hepinize
lamerlerim sana kova kürekte alıcam kumdan site yaparsın :D
smod olursun webmaster cart curt olursun orada eğlenirsin

spydan gelen tüm arkadaşları seviyorum beni eğlendirdikleri için
hastanız olduk walla ailecek :p
smodunuzdan webmasterınıza kadar hepinizin hastasıyız ehuehhehe :D

ail terbiyene hayran kaldım lamerlerim
seviyesiz bi bebe olduğunu kanıtlamana hiç gerek yoktu zaten bilioduk ne mal olduğunuzu
sen darka küfredene kadar öyle host kur kendine öyle kaliteli site yap sonra gel konuş
utanmadan yeni hesap alıp küfretme işini 7 yaşındaki kardeşimde yapar bebeliğine doyma :)

Ya konu açsan ne olcak silincek :) istediğin kadar yaz canım benim fark etmez :) index at bakalım birde onu dene :):):):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri