Spor Yay Hakkında Yardım

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
ArkadasLar aracıma yay taktırmayı düsünüyorum. konu hakknda bilgisi olan arkadasların tavsiye ve yorumlarına ihtiyacım var.

Aracım 2010 auris. 1-2 hafta önce 16 jantların yerine 225/45/17 lastik ve jant taktırdım. simdi yay'a geldi sıra. 2 marka arasında kaldım.

Eibach ve H&R..

Birde sunu merak ediyorum. takılacak olan yay orjinal amortsörle uyum saglar mı ? bu konuda herhangi bi sıkıntı olur mu ?​

TTE nin ürettigi auris için orjinal yaylar çıkardı yada Eibach tavsiye ederim bunlar çok kaliteli markalar herhangibi sorun yaşamazsınız uuym sıkıntısı da çıkmaz iyi sürüşler :)

eibach dan genel olarak memnunlar evet. ama bir iki yerle görüstüm adamlar kaldırdık bu aralar eibachları kaliteyi bozdu diyolar. o yüzden baska bi yay arastıriym dedim eibachtan sonra H&R Tavsiye ediliyor. kararsız kaldım.

Eibach Tavsiye Ederim Uyum Sorunu Yaşamazsın muhtemelen Ama Montajını Yaptıracağın Arkadaşla Bi Görüşmeni tavsiye ederim

Sürtme Yapar Mı O konuda da Süphelerim var . Taktırmadan önce Görüsmek lazım.

sürtme Yapacak kadar yere yakın olmasın mazallah büyük masraflar açabilir..
bide spor yaylar ile birlikte birde kule gergisi alabilirsen viraj ve makaslarda tam anlamında farkı hissedersin

Maalesef Auris İcin Uygun Üretim Yok Henüz. Zaten Yanak kaLınlıgı 40 üzeri olanlar icinde tavsiye edilmiyor. Yayı 3.5 taktırcam umarım tam ayarında olur. bakalım.

şu an sadece eibach bulabildim . sanırım önümüzdeki hafta taktırıcam.

Geri