|ву єя¢є|;3103856' Alıntı:Bak sende yazmıssın : | ReaLiST | , ErdemLiyiZ , |ву єя¢є|
3 kiyiz moda gerek yok ki olsa bile bence yetersizsin ..
-1905
Yeterince Mod Olan Bir Bölüm Bence Fantazi Unsuru Olarak Açılan Bir Konu Olduğunu Düşünüyorum Hani Nasrettin Hoca Hesabı Yha Tutarsa Hesabı Ayrıca Hadi Diyelim Ki Moda İhtiyaç Var Bence Defalarca Banlandığın Bir Bölümde Mod Olman Hiç Doğru Ve Etik Değil Bu Kadar Olumsuzluğa Doğal Olarak -1905
şöle bir otur düşün bakalım Mod yeterlimi Yetersiz mi die
neyse fazla uzatmaya gerek yok (------)
İnş daha sonra şu an gereksiz =)
Я@SmUsSعN ™;3104608' Alıntı:Kanıt göster bakalım defalarca banlandığım bölümse ? :saskin 1 kere uzaklaştıma aldım o kadar...
Peki Neden Benim Tarafımdan Banlandığını Hatırlarmısın =) Arkasından Yaşanan Olayları =) Yönetimde Gelişen Olayları Açmıyorum Bile Buna Bölüm Modu Erdemliyiz Bizzat Şahittirut:
Я@SmUsSعN ™;3105536' Alıntı:çok önemli bişey yüzünden mi uzaklaştırma aldım mesela saygısızlık etmedim kimsenin kalbini kırmadım Sadece Konu fazlalığından uzaklaştıma aldım .....
Dalgımlığıma geldi ondan sonra hiç fazla konu açtığımı gördünüzmü o zaman zarfında
Yani sence bunlar mı engel oluyor ne olur 4 kişi olsa Spor bölümü bişeyler mi kaybeder hayır kazanç Sağlar !!! Kuralları bizzat Ezberledim neyin ne olduğunu biliyorum..... O an Dalgınlığıma geldi fazla konu açmışım yani hayatım da ilk kez uzaklaştıma aldım senin söylediğin laf ise defalarca ban yediğin bölüme mod olamassın dedin 1 kere uzaklaştıma aldım olamaz mı insanlar hata yapamaz mı .... Ben senden sadece bunu beklerdim kardeşim başka bir zaman inşllh olumsuz derdin biterdi ...
Gerçekten Gülüyorum Gerçekten
İşte Konu Buydu Ban Aldığınhttp://www.hackhell.com/showthread.php?t=420028&page=3 Bu Konuda Ben Sana Kuralları Pmle Yolladığım Halde Neden Konuları Birleştirdiğimi Saçmalık Yaptığımı İletmiştin :goz:
Daha Sonra Seni Uyardığım Halde Konu Açmıştın Ve Seni O Şekilde Banlattırmıştım Hatta Karma'ya Banlattırmıştım Ve Karma'yla Aynen Şu Konuşma Geçmişti Aramızda:
ReaL : Karma Şu Rasmusseni Lütfen Banla...
Karma Direk Bunu Demişti İsterseniz Kendisine De Sorabilirsiniz Kendisi Bizzat Şahittir.
Ve Devamında Banlandıktan Sonra Da Neden Banlandığını Bilmiyormuşcasına http://www.hackhell.com/showthread.php?t=420028&page=4 Burada Konunun Devamında Dalga Geçer Gibi Clon Üyelik Alıp Siteye Geldin Ve Bana Sağlam Şekilde Millete Karşı Kırkıştırcı Küçük Düşürme Amaçlı Bazı Tabirlerde Bulundun.
Bu Da Yetmedi Beni Dark AngeL'a Şikayet Ettin Dark'Ta Yönetimde Bana Özel Bir Konu Açarak Benden Bunun Nedenini Sordu Ama Ben Gerekli Açıklamayı Yaptığım İçin Konu Direk Silindi Yönetimden İşte Sen Bunları Yaptın Arkadaşım Konuşmayacam Diyorum Ama Dayanamıyorum Böyle Çok Bilmişcesine Sanki Sütten Çıkmış Ak Kaşık Olurcasına Konuşulunca :goz: Neyse Bu Son Mesajım Hakkında Hayırlısı Ama Benden Tekrar Diyorum -1905
Gerçekten Gülüyorum Gerçekten
İşte Konu Buydu Ban Aldığınhttp://www.hackhell.com/showthread.php?t=420028&page=3 Bu Konuda Ben Sana Kuralları Pmle Yolladığım Halde Neden Konuları Birleştirdiğimi Saçmalık Yaptığımı İletmiştin :goz:
Daha Sonra Seni Uyardığım Halde Konu Açmıştın Ve Seni O Şekilde Banlattırmıştım Hatta Karma'ya Banlattırmıştım Ve Karma'yla Aynen Şu Konuşma Geçmişti Aramızda:
ReaL : Karma Şu Rasmusseni Lütfen Banla...
Karma Direk Bunu Demişti İsterseniz Kendisine De Sorabilirsiniz Kendisi Bizzat Şahittir.
Ve Devamında Banlandıktan Sonra Da Neden Banlandığını Bilmiyormuşcasına http://www.hackhell.com/showthread.php?t=420028&page=4 Burada Konunun Devamında Dalga Geçer Gibi Clon Üyelik Alıp Siteye Geldin Ve Bana Sağlam Şekilde Millete Karşı Kırkıştırcı Küçük Düşürme Amaçlı Bazı Tabirlerde Bulundun.
Bu Da Yetmedi Beni Dark AngeL'a Şikayet Ettin Dark'Ta Yönetimde Bana Özel Bir Konu Açarak Benden Bunun Nedenini Sordu Ama Ben Gerekli Açıklamayı Yaptığım İçin Konu Direk Silindi Yönetimden İşte Sen Bunları Yaptın Arkadaşım Konuşmayacam Diyorum Ama Dayanamıyorum Böyle Çok Bilmişcesine Sanki Sütten Çıkmış Ak Kaşık Olurcasına Konuşulunca :goz: Neyse Bu Son Mesajım Hakkında Hayırlısı Ama Benden Tekrar Diyorum -1905
| ReaLiST |