Spor Bölümüne Modluk istiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Majesties

New member
Reaction score
0
bunu hakkettiğimi düşünüyorum ve ANTU ile bu iş çok güzel idare edebileceğimi sanıyorum..Zaten Spor bölümünde de heran aktif durumdayım..
İlginize Arz Ederim..

olabilir yazılarına bakıyodum diğer üyeler ok derse neden olmasın

Ama daha zamanın olabilirde biraz bekleseydin keşke ama üyelerde

ok derse bende +1 sana

Majesties is Online:
Teşekkür Sayısı: 156

--------------------------------------------------------------------------------
44 mesajına 126 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 3 Gün 15 Saat 59 Dakika 46 Saniye

görevli arkadaşlar seni uyarmadan ben uyarıyım seni ;)
cok erken oldu bu başvuru .. ama paylaşımların güzel :)

StİnG' Alıntı:
Majesties is Online:
Teşekkür Sayısı: 156

--------------------------------------------------------------------------------
44 mesajına 126 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 3 Gün 15 Saat 59 Dakika 46 Saniye

görevli arkadaşlar seni uyarmadan ben uyarıyım seni ;)
cok erken oldu bu başvuru .. ama paylaşımların güzel :)

şansımı denemek istedim..
haklısını biraz düşük sürem ama benden faha düşükler var ve modlık yapıyolar..
ben teklifimi yaptım cevap ne olursa olsun herzaman HACKHELL de olucam!!!

magss' Alıntı:
kesinlikle destekliyorm arsivinin geniş olduğunu biliyorum bu işin üstünden gelebilir bir oyda benden.
teşşekürler bende bunun üstesinden geleceğimi düşünüyorum...
Ama karar tabiki üstadların..

bölümde yaptığın "göze çarpar" paylaşımlar yok , bence oldukça erken, iyi forumlar..

benden +1 sana calısmalarına bakıyorum arada sırada guzel seyler war !!!

aslında olablirsin ama şu anda yanılmıyorsam ANTU ve Uykucu..... var görevlerinide iyi yapıyorlar 3. bi mod şu an için gereksiz diye düşünüyorum.

By_GeNcO' Alıntı:
aslında olablirsin ama şu anda yanılmıyorsam ANTU ve Uykucu..... var görevlerinide iyi yapıyorlar 3. bi mod şu an için gereksiz diye düşünüyorum.

aynen sana katılıyorum dostum biraz daha bencede şu an çok gereksiz..

demilles' Alıntı:
aynen sana katılıyorum dostum biraz daha bencede şu an çok gereksiz..

tamam ben şimdilik isteğimi geri çekiyorum..Ama heran spor bölümünün mod luğuna hazırım aklınızda bulunmasını isterim..Teşekkürler..

yetersizmi bence deil sonuna kadar destekliorm hangi topiciği açarsam açıım senin bi yorumun var diebilirim bence alabilirsin. . .

ewt ilk önce sölediğim gibi beklemen lazımda olabilirdi benden sana bi(kardeş ) nasiyatı

benimgibi sende biraz bekle
umarım hedefine ulaşırısn

bence efendiliği ve kurallara uymasıyla dört dörtlük bi forum üyesi.Her yerde yorumlarındaki güzel uslubu ve katkılarıyla karşıma çıkıyor.eğer bir ihtiyaç varsa en iyilerden biri !

Sitenin herhangi bir bölümüne mod gerekli mi ????????????????????????

Bence kesinlikle hayır...

ahmetcan' Alıntı:
Sitenin herhangi bir bölümüne mod gerekli mi ????????????????????????

Bence kesinlikle hayır...
ben gerekli demedim!sadece böyle bi talebimin olduğunu söledim..

+1 paylaşımları iyi sürekli online nerdeyse her konuda fikirlerini belirtiyo yakışır diyorum... Ama birazdaha zaman var sabırlı ol kardeş....

+100000000000000000000000000000000000000 sen bunu hak ediyorsun bence kimse online süresine bakıp yorum yapmasın adam spor bölümünden çıkmıo arada bi adulta falan uğruo sadece:D yani tam ANTU gibi ve bence 2.bi mod lazım tabi yöneticilerimiz daa ii bilir ama bence spor bölümü tek mod zor yani ve sürekli kaynayan bi kazan gibi çok tartışma çıkıor ANTU ve SEN bence orayı mükemmel hale getirirsiniz. . .

ben spor bölümünün bir moda ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum fakat eğer bir mod alınacaksa neden sen olmayasın??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri