spor bölümünde banlanalım...

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
arkadaşlar bildiiniz gbi,forumda en fazla ayrımcılık olan bölümlerin başında gelior spor bölümü..
bnim önerim,mesela bn gs liysem: fb,bjk,ts bölümlerinden banlanayım orda mesaj yazamayayım!..bölece çatışma-kavga olmas!

e 60000 kişinin hangi takmlı olduunu bulmak zor olcak ama....herkes spor bölümünün mod una bildrisin takımını:bölece banlasın mod lar diğer bölümlerden...

bnden başlayabilirsiniz mesela!bn gS liim:sigara:

yorumlarınızı bekliorm..

dHipfR££z£' Alıntı:
arkadaşlar bildiiniz gbi,forumda en fazla ayrımcılık olan bölümlerin başında gelior spor bölümü..
bnim önerim,mesela bn gs liysem: fb,bjk,ts bölümlerinden banlanayım orda mesaj yazamayayım!..bölece çatışma-kavga olmas!

e 60000 kişinin hangi takmlı olduunu bulmak zor olcak ama....herkes spor bölümünün mod una bildrisin takımını:bölece banlasın mod lar diğer bölümlerden...

bnden başlayabilirsiniz mesela!bn gS liim:sigara:

yorumlarınızı bekliorm..

kardeşim kanıt göster kanıt! öle atıp tutmakla olmuyo alttan aldıkça iyice abartınız,kanıtın yoksa konuşmayacaksın! yada buraya konu açarken linkte vereceksın!

neden banladın antu adamı kafan güzel heralde linkle olayın ne alakası war hangi takımlı olduğunu linklemi kanıtlıcak

GREAT İDEA' Alıntı:
neden banladın antu adamı kafan güzel heralde linkle olayın ne alakası war hangi takımlı olduğunu linklemi kanıtlıcak

ANTU değil ben banladım.Biraz tesadüf oldu ama biraz önce arkadaş spor bolumunde
hakaret ve küfür ettiği için banlandı.Siz onun banlanmadıgını varsayarak ve bunun uzerıne yorum yapmayarak devam edın.Banlanmasının bun konuyla ılgısı yok

galiba istedigin oldu dostum

konuyuda anlatamamış.... şimdi ben anlatmak isterimde çok saçma;)

J@CK@L' Alıntı:
ANTU değil ben banladım.Biraz tesadüf oldu ama biraz önce arkadaş spor bolumunde
hakaret ve küfür ettiği için banlandı.Siz onun banlanmadıgını varsayarak ve bunun uzerıne yorum yapmayarak devam edın.Banlanmasının bun konuyla ılgısı yok
özür dilerim yanlış anlamışım spor bölümünde pek takılmadığım için olaya vakıf olamadım , o zaman iyi yapmışsın eline sağlık

ayrımcılık tutturdunuz gidiyo ayrımcılık felan yok kim mod olsa burda aynı şeyi yapar
diğer konuya gelince ciddi bi konu bence tartışmanın en çok çıktığı yerlerden bitanesi olduğu doğru spor bölümünün ama paylaşımın olduğu yerde herkes yorum yapma hakkına sahiptir ama senin gibi kuralları çiğneyip hakeret ederse banlanır

bölümden banlanmak istiodu tam banlandı yazık oldu :)

Kulun istediği bir göz Allah verdi iki göz deyişi geldi aklıma : )

hangi takımlı olduğumuz sonucu deiştirmez.
biz kendi takımımıza iii yada kötü desek bile tartışma cıkabilir(artık demiyorum hic bişey)
zihniyet deişmeli
dediğin ayrımcılığın önüne takımla değil başka yollarla gecilmeli.
millet o bölümde herhangi bi takımı infaz ediyo sacma sapan şeylerden yargılıyo
bunun sonucu o takımın fanı bişey yazınca kötü oluyo tartışma cıkıyo.
ilk baş konu başlıklarına dikkat edilmeli iceriklere dikkat edilmeli.
neymiş efendim gsnin hangi futbolcusu fbden 4 ve üzerinde gol yemiş vb.....
bunlar kışkırtıcı şeylerdir.öncelikle bunların önüne gecilmelidir.
sonra ordan birisi sizin kalecide bilmem şu kadar gol yedi.fenerin.....biippppp.... der ve tartışmaya neden olan olaylar bunlar olur.
bunlar aslında konu bile değildir.tabiki kimse kendi takımına bişey söyletmez.ama bu gibi konular söylemek icin wardır geyik amaclı die acılır olay yaratırlar.
o bölümde kullanılan kelimeler dikkat edilmeli ve modlar kelimelerin anlamlarını neden,nicin,hakaret,kücük düşürücülük varmı anlamında incelemelidirle,bilmelidirler(örn:asalak)
modlar kişilere sırasıyla lütfen sakin dememelidir.1 kişinin demesi yeterli oluyo diğer durumlarda sınıf listesi gibi oraya daha sakin yazmak kücük düşürücü anlam katar.
atıyorum
xxxxxxx daha sakin pls(msj editlenmiş ve y arkadaş xxxxxxx kişisine daha sakin demiş)
5 dk sonra msjın altındaki editleme
xxxxxxx daha sakin pls( z mod arkadaş aynı msja bunu yazma gereği duymamalıdır)
bilmem anlatabildimmi biraz uzun oldu ama neyse.

ANTU' Alıntı:
kardeşim kanıt göster kanıt! öle atıp tutmakla olmuyo alttan aldıkça iyice abartınız,kanıtın yoksa konuşmayacaksın! yada buraya konu açarken linkte vereceksın!

antu arkadaşım bu banlanan arkadaş gs formunda açtığım konuya yorum yapan fenerbahçeli bir arkadaşa (niki: arcHK) hakaret etti kullanması yasak olan ban sebebi olan yazmak zorundayım ezik kelimesini kullandı.ve haklı olarak arkadaş banladı 3 gün.fenerbahçeli arkadaşın mesajını alıntı yaptım ve cevap yazdım.o da galatasaray formunda bu banlanan arkadaşı kışkırttı ve galatasaraya 6S dedi.ondan sonra bu arkadaş ezik dedi banlandı.aynı şeyi (arcHK) yaptı.benim alıntı mesajdan sonra yetkili arkadaşa gerekeni yapın dedim arcHK'nın kanıt sayılacak mesajı anlamadım birden bire silindi sanki hiç o mesaj yazmamış gibi.ama benim alıntı yapmam nedeniyle mesajı aynen kayıtlıdır. o mesajı burayada alıntı yapcam.olmazsa linki verecem bakın.
gerekeni yapın çifte standart olmasın böylece.aşağıda arcHK arkadaşın yazdığı mesaj ve benim yazdığı mesaja cvp verdiğim bölüm var.ilgili konuda mevcuttur.

arcHK' Alıntı:
arkadaş 6S kadrosuna kimseyi katamaz boşuna böle anket açmışsın :)

arkadaşım bak senden dolayı bir arkadaş banlanmış.hakaret küfür etti sanırım.ban sebebi olan kelimeyi de kullanmış.sende galatasaraya 6s demişsin bu ban sebebi diye biliyorum.yetkili arkadaştan cvp bekliyorum.
ayrıca galatasaray kimi alsın demedik kim gitsin gitmesini istediğiniz var mı dedik.

efendysz

e senin yüzünden de ben banlanacaktım gitmişsin yunan bayrağıyla fenerbahçe bayrağını bir tutup yayınlamışsın ben şimdi sana küfür etseydim ve banlansayıdm nolcaktı kendinizi kaybediosunuz bazen ya bişeyler yayınlarken sizin gibiler yüzünden spordan dostluktan kardeşlikten futboldan anlamayan adamlar yüzünden şu forumda spor bölümüne girmemeye çalışıorum

Dipfrezee'nın banlanma nedeni
ezik- lan ve ... ... ol git demesidir.
Diger mesajı ben sıldım cunku orda hakaret olmamasna ragmen kımse konuya yorum yapmayıp o mesaja yonelıyordu.Olmaması daha ii.
Ama ne olursa olsun o mesajı yazdı dye kımse o sekılde konusamaz.
(ayrıca bolumlerde 6s yada f5 gıbı kelımeler kullanılıyor her nekadar ıstemeskte ama
bunun bı cezası yok)

efendysz bula bula yunan bayrağını mı buldun kardeşim. daha öğlen tartışması oldu burada nedir bu fenerbahçe cumhuriyeti. Sonuçta bir slogan ama bu benim hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Burası Türkiye Cumhuriyeti....:mad:

spor olayını sanırım bu yuzden sevmıyorum
kımse yenılmeyı hazmedemıyo karsısındakıne basıyo kalayı :D
sonra jack gelıo banlıyo suclu kım jack :D

bencede :D

bı mac oluyo alakasız bır skor la bıtıyo orda atamadıgımız sıtresı gelıyoruz burda 2 gun once selamlastıgımız adam da stres atmaya kalkıyoruz :D sonuc

jack suclu
bencede :p

spor bolumunu kapatsak sımdı suclu gene jack mı

bıtmıs bır sonuc gerı donulemez bır skor yuzunden bırbırımızı paralıyoruz
zamanı kım gerı getırmıs bız getırcez :D

o yuzden kımse bana gorevını yapan yada yapmaya calısan forum gorevlılerını kesmesın :D YEMEZ

ve sepep yukardakı gıbı bır sevıyesız bır sebepse kımı banlarlarsa banlasınlar msj sayısı zerre umrumda degıl yapmaya calıstıgımız kurmaya calıstıgımız dostlugu baltalıyosa
ben bu yonetımın yanındayım ,onundeyım
HAKLI OLUN YETER gerısını hıc umursamayın

kucuk bır msn konusmasına denk gelen bır cvp örn olsun dıe buraya yazıyorum
ıyı forumlar

madem kimse fikirlerini paylasamıyacak seviyeli bi tartışma ortamı olmıcak burasının adı neden forum ole şey mi olurmuş ya.....

Cezasi Nasil Olmaz Ya Formun Kurali Varsa Uyulur.f5den Alinmayan Arkadaşlar Niye Ezikten Aliniyor O Da Serbest Olsun O Halde.şu çocuğun Tam Bir Adini Koyunda Bizde Anlayalim Ne Gibi Konular Açacağiz Hangi Kelimeleri Söyleyeceğiz.
Mvardar Açtiğim Konuda Sana Veya Başkasina Hakaret Etmedim Ve Konuda Gayet Normal.siz Ne Kadar Merakliymişsiniz Bu Formda Gs Formuna Girmeye Alla Alla şaşirmamak Mümkün Değil.sizin Istediğiniz Burada Diktatörlük Olsun Bizim Dediğimiz Olsun Gs Formunu Fb Formuna çevirelim.ohh Ne Ala Memleket.iki Satir Yazi Yazcaz öğrenmişsiniz Banlarim Lafini Milleti Tehdit Ediyorsunuz.espri Kaldiramiyorsan Girme Arkadaşim Gs Formuna Milletin Anasina Bacisina Mi Küfrediyoruz.hangi Konulari Açacağimizi Gs Formuna Fbli Bir Arkadaş Yazarsa Bizde öyle Davranalim Sizin Düşünceniz Bu.nasil Iş Anlamadim Walla.

hay allahım f5 yada 6s demekle ezikler sizi eziksiniz nasıl ezdik kelımesı aynımı?

Futbolcular oynuyo ezıyosa onlar bırbırını ezıyo bıze ne oluyo!

rahat batıyo vallahı bıllahı illa birbirinize karşılık vereceksınız!

REBELIN MSJINA GELINCE ORDA BEN EDITLEDIM AMA CHACK DA EDITLEMIŞ GRMEDIM SENDE ONA KIZMIŞSIN SEN BILIRSIN!

Geri