spice

a_ayanaga

New member
Reaction score
0
yav spice gitti ne yapmalıyım sky star 2 kulanıyorum

spice de gitti bakalım gelirmi

giti kardeş giti sorma :) bende aynen senin derdindndolsaıyoyum :)

Walla Uydu Cihazlarindada Gitti Arkadaslar Arastirma Yapiyorum Yeni Keyi Bulursam Paylaşima Veririm..

simatic' Alıntı:
Walla Uydu Cihazlarindada Gitti Arkadaslar Arastirma Yapiyorum Yeni Keyi Bulursam Paylaşima Veririm..

Çok iyi olur be kardeş müşkül durumdayız.

bendede yok yaw :eek: açılmazmı acep?

Yok gitti ya bi spice vardı sorunsuz oda gitti 2 gündür yok şifreleme sistemi değişti galba umarım çaresi bulunur yakın zamanda...

ArkadaŞlar Baya Bİr Sert Şİfrelemeye Gİrdİ Heralde Download Hic Yok Dunya Capinda Kimse Vermiyo Paylasima Heralde Simdilik Ya Ben Bulamadim Yada Hala Paylasima Verilmiyor Acil Banada Cok Lazim Buldugum Gibi Paylasicam..

Ya evet bizde de kapandı bizde sunny kullanıyoruz.En kısa sürede key i yayınlanırsa burada da paylasalım arkadaslar..

bokunu cıkardılar bu spıkın

arkadaşlar artık avrupalılar uyandı boşa denemeyin benden size tavsiya her 15 dkkada bir açarsanız 1 dk izlersiniz bu zamanda kimseye yetmez.benim makinada sabit 15 dkkada bir açılır

Arkadaslar Hotbird Uydsundaki Spice Kanali Irdeto şifreleme Turune Gecti Bundan Dolayi Hotbirddeki Spice Ile Hic Ugrasmayin Derim Eger Imkaniniz Varsa Sirius Uydusunda Bu Kanallar Ve Daha Buna Benzer Bi Suru Kanal Aes Keylerle Yani Viaccess 1 Ve Viaccess 2 De Yayin Yapmaya Devam Ediyor Buradan Bu Kanallari Rahatlikla Izleyebilirsiniz.

Sirius Uydusu 5 Derece Doguda

Geri